מחיר סנסוי 9090DB
-
yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
מה פחות או יותר מחיר רסיבר סנסוי 9090DB במצב טוב?
אני יודע שאין באמת מחיר מחירון מכיון שמדובר ברסיבר שאינו מיוצר עוד ויש הבדלים גדולים ברמת השימור בין פרט אחד לאחר.
אם אחד מכם היה עכשיו בפני קניית רסיבר במצב קוסמטי טוב ובמצב טכני תקין אך ללא שיפוץ. מה סדר גודל של הסכום שהיה סביר בעיניכם לשלם?
תודה לעונים.
אני יודע שאין באמת מחיר מחירון מכיון שמדובר ברסיבר שאינו מיוצר עוד ויש הבדלים גדולים ברמת השימור בין פרט אחד לאחר.
אם אחד מכם היה עכשיו בפני קניית רסיבר במצב קוסמטי טוב ובמצב טכני תקין אך ללא שיפוץ. מה סדר גודל של הסכום שהיה סביר בעיניכם לשלם?
תודה לעונים.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
2200 ש"ח זה המקסימום שאני הייתי מוכן לשלם עבור 9090DB במצב קוסמטי טוב שעובד כשמחברים אותו לרמקולים. צריכה לדעתי להיות סיבה מצוינת לשלם יותר. (לא היינו בסרט הזה כבר?)
בשנתיים האחרונות המחיר ליחידה כזו עלה מ-2000, ל-2500 ועכשיו מדברים כאן על 3,000 ש"ח כאילו יש איזה מחירון יצחק לוי ל-9090DB והכל ידוע ומוסכם מראש. אילו תהליכים כלכליים היו בישראל שהביאו לפיחות של השקל ב-33% בשנתיים האחרונות? מה בדיוק קרה בשנתיים האלה ש-9090DB מצדיק עוד 1000 ש"ח? סנסוי עדכנו תכנה שאני לא יודע עליה? הוציאו דרייבר חדש?
עוד לא שמעתי על 9090DB שהוצע למכירה במצב תקין. אין דבר כזה. היחידות האלה יוצאות לשוק רק כשהן מתחילות להמהם, להתחמם, לעשות קראחצים ולאבד ערוצים. אחרת, אין שום מוטיבציה למכור אותן. זוהי הנקודה שמשחקת לידי הקונים. אפשר להגיע לפשרה כמעט עם כל מוכר. תגיעו!
בשנתיים האחרונות המחיר ליחידה כזו עלה מ-2000, ל-2500 ועכשיו מדברים כאן על 3,000 ש"ח כאילו יש איזה מחירון יצחק לוי ל-9090DB והכל ידוע ומוסכם מראש. אילו תהליכים כלכליים היו בישראל שהביאו לפיחות של השקל ב-33% בשנתיים האחרונות? מה בדיוק קרה בשנתיים האלה ש-9090DB מצדיק עוד 1000 ש"ח? סנסוי עדכנו תכנה שאני לא יודע עליה? הוציאו דרייבר חדש?
עוד לא שמעתי על 9090DB שהוצע למכירה במצב תקין. אין דבר כזה. היחידות האלה יוצאות לשוק רק כשהן מתחילות להמהם, להתחמם, לעשות קראחצים ולאבד ערוצים. אחרת, אין שום מוטיבציה למכור אותן. זוהי הנקודה שמשחקת לידי הקונים. אפשר להגיע לפשרה כמעט עם כל מוכר. תגיעו!
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
לא עניין של פיחות השקל. עניין של ביקוש ומוניטין.
כמובן, ואף ברור, שאין מחירון. הוא שואל סה"כ לדעת החברים. וכל חבר מדבר בעד עצמו ולא קורא את הנתונים ממחירון מודפס או דיגיטלי.
לעניין מה קרה בשנתיים האחרונות - תסתכל על שוק התקליטים. למה לפני שנתיים תקליט משומש עלה 10 שקלים, והיום אותו תקליט בידיוק נמכר לא פחות מ 90 שקלים??? הטעם המוסיקלי השתנה? חזרו לימי הדיסקו? הפזמון אחר? המציאו פורמט מוזיקלי חדש?
לעניין הפסקה האחרונה - המחיר הוא הוא המוטיבציה. ב 2000 אין מוטיבציה אם הוא תקין, והתשובה בגוף השאלה - כי הוא שווה יותר, ולא שווה למכור אותו ב 2,000. ב 3000 אולי כן. כוחות השוק. לטוב ולרע.
לכן, אם הוא במצב קוסמטי ומכני תקין - אכן, אין כל מוטיבציה למכור אותו ב 2,000 ש"ח. רק ביותר. אם הוא צריך שיפוץ או מוזנח, אז אכן מחיר של 2,000 הוא הוגן.
ואם תשאל עוד ארבע או חמש שנים, יש מצב שהוא יוצא למכירה לא פחות מ 4, בידיוק כמו שעד לפני עשר שנים אנשים השליכו מוצרים כאלה מהבית לאלטה זעכן במקרה הטוב, או זרקו לרחוב ביום גשום במקרה הרע.
כמובן, ואף ברור, שאין מחירון. הוא שואל סה"כ לדעת החברים. וכל חבר מדבר בעד עצמו ולא קורא את הנתונים ממחירון מודפס או דיגיטלי.
לעניין מה קרה בשנתיים האחרונות - תסתכל על שוק התקליטים. למה לפני שנתיים תקליט משומש עלה 10 שקלים, והיום אותו תקליט בידיוק נמכר לא פחות מ 90 שקלים??? הטעם המוסיקלי השתנה? חזרו לימי הדיסקו? הפזמון אחר? המציאו פורמט מוזיקלי חדש?
לעניין הפסקה האחרונה - המחיר הוא הוא המוטיבציה. ב 2000 אין מוטיבציה אם הוא תקין, והתשובה בגוף השאלה - כי הוא שווה יותר, ולא שווה למכור אותו ב 2,000. ב 3000 אולי כן. כוחות השוק. לטוב ולרע.
לכן, אם הוא במצב קוסמטי ומכני תקין - אכן, אין כל מוטיבציה למכור אותו ב 2,000 ש"ח. רק ביותר. אם הוא צריך שיפוץ או מוזנח, אז אכן מחיר של 2,000 הוא הוגן.
ואם תשאל עוד ארבע או חמש שנים, יש מצב שהוא יוצא למכירה לא פחות מ 4, בידיוק כמו שעד לפני עשר שנים אנשים השליכו מוצרים כאלה מהבית לאלטה זעכן במקרה הטוב, או זרקו לרחוב ביום גשום במקרה הרע.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

רואי, בקצב הזה אני לא אופתע אם זה יקרה כבר בשנה הבאה. בשנתיים האחרונות נוספו משגרים חדשים והיום קל יותר לשנע וינטאז' מארה"ב. נקודת הכדאיות שבין קנייה מ-eBay לבין התמחור שעלה כאן - קרובה מתמיד. גם המוכרים יודעים זאת. 'כוחות השוק' זה גם הקונים - לא רק המוכרים!עוד ארבע או חמש שנים, יש מצב שהוא יוצא למכירה לא פחות מ 4...
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
מי שאשם בעליית המחירים הם טומי ואנטולי...מפתחים תוספות ושידרוגים וכולם רוצים 9090DB
וכעת ברצינות,זכותו של המוכר לדרוש כאוות נפשו וכיסו וזכותו של הקונה להסכים או שלא.
עושה רושם שהווינטאג'ים היחידים אך המבוקשים אשר להם יש איזשהוא ''מחירון'' הם:
JBL L100
SANSUI 9090DB
ואליהם מצטרף כיום הטורנס.
אני ,לא הייתי משלם גם את הסכום הנמוך שהוצע ''במחירון'' ואף לא שילמתי סכום שכזה באף אחד
מ 3 הרסיברים שרכשתי,אבל מנגד...אם חשבתם שאשחרר אחד מהם בתמורה ל 5-6 אלף ? לא תודה ,הם אינם למכירה !!!
את ה 9090DB הראשון שהגיע מפלורידה ראה בביתי חבר פורום ''אחר'' וביקש לשלם בעבורו 2000 דולר!!!
כן,אתם קוראים נכון ! הסברתי לו בנימוס לו להציע לי יותר הצעות מגונות
אז...שכל אחד יפעיל שיקול דעת ברכישה כפי שצריך להפעיל את אותו השיקול לגבי כל דבר אחר.
וכעת ברצינות,זכותו של המוכר לדרוש כאוות נפשו וכיסו וזכותו של הקונה להסכים או שלא.
עושה רושם שהווינטאג'ים היחידים אך המבוקשים אשר להם יש איזשהוא ''מחירון'' הם:
JBL L100
SANSUI 9090DB
ואליהם מצטרף כיום הטורנס.
אני ,לא הייתי משלם גם את הסכום הנמוך שהוצע ''במחירון'' ואף לא שילמתי סכום שכזה באף אחד
מ 3 הרסיברים שרכשתי,אבל מנגד...אם חשבתם שאשחרר אחד מהם בתמורה ל 5-6 אלף ? לא תודה ,הם אינם למכירה !!!
את ה 9090DB הראשון שהגיע מפלורידה ראה בביתי חבר פורום ''אחר'' וביקש לשלם בעבורו 2000 דולר!!!
כן,אתם קוראים נכון ! הסברתי לו בנימוס לו להציע לי יותר הצעות מגונות
אז...שכל אחד יפעיל שיקול דעת ברכישה כפי שצריך להפעיל את אותו השיקול לגבי כל דבר אחר.
-
yanivol
- חבר ותיק

למען האמת אני לא רוצה 9090. הוא גדול מאד פיסית, ואין לי צורך אמיתי בהגברה כל כך חזקה.
ראיתי ביד 2 8080DB ונסיתי להבין עד כמה מגזים הבחור שמעוניין למכור אותו.
אני שוקל לקנות 717 "SERVICED" שמחירו כולל שינוע מארה"ב ומיסים מגיע לאזור ה 1200 שקלים לדגם התומך גם ב240V 50Hz.
אני שוקל לקנות 717 "SERVICED" שמחירו כולל שינוע מארה"ב ומיסים מגיע לאזור ה 1200 שקלים לדגם התומך גם ב240V 50Hz.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
לפי דעתי 9090/9090DB צריך לעלות מקסימום 2300-2500.לא יותר מכך.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- tnsilver
- חבר מביא חבר

אז למה שאלת על 9090DB? מה זה? סוג של דיפלומטיה הפוך על הפוך על הפוך? לא יותר קל לשאול על 8080DB או על AU717 מההתחלה?yanivol כתב:למען האמת אני לא רוצה 9090. הוא גדול מאד פיסית, ואין לי צורך אמיתי בהגברה כל כך חזקה. ראיתי ביד 2 8080DB ונסיתי להבין עד כמה מגזים הבחור שמעוניין למכור אותו....
טוב. אל תפריע עכשיו. אנחנו מנסים למצוא מחירון.
מה נגמר עם השיפוץ של ה-L-50? או שזה היה בעצם שיפוץ של L-300?
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

ה 9090DB הוא לא ''רק'' כוח הוא גם פולט מהמעיים איכות סאונד משובחת!yanivol כתב:למען האמת אני לא רוצה 9090. הוא גדול מאד פיסית, ואין לי צורך אמיתי בהגברה כל כך חזקה.
אני שוקל לקנות 717 "SERVICED" שמחירו כולל שינוע מארה"ב ומיסים מגיע לאזור ה 1200 שקלים לדגם התומך גם ב240V 50Hz....
את ה 8080DB שראית כמעט ורכשתי ביום הפרסום הראשוני תמורת...1200 ש''ח שהמוכר ביקש,
כמעט ורכשתי כי ''חבר'' שמע שאני בדרכי לקנות ומיהר להציע לבעלים 1800 ש''ח,או אז בנו של המוכר פתח עיניו לרווחה ודרש 3000 ש''ח !!! כיום הוא ''ירד'' מעט במחיר
וכך,לא אני ולא ''החבר'' ולא אף אחד אחר רכשנו את הרסיבר.
-
yanivol
- חבר ותיק

שיפוץ ה L300 הושלם עכשיו רק מחפש חדר מספיק גדול כדי שאני והם נוכל לאכלס אותו יחד לאחר שהגברת תשליך אותי מהבית.
ל L50 שלום. אני נהנה מהם מאד.
מכיון שה 9090 מבוקש במיוחד וזוכה למירב העניין והתגובות שאלתי לגביו.
הוא נותן תמונה אמיתית לגבי מחירי רסיברי וינטאג'. אם הייתי שואל לגבי au-20000 הרי שזו שאלה היפוטתית לחלוטין שכן הם קיימות בארץ יחידות בודדות בלבד.
מכיון שהתנדבת, אתה בהחלט מוזמן לספר בשבחו או בגנותו של ה 717 לרבות שוויו המוערך.
אתה יודע שאני מעריך את דעתך ושמח לשמוע אותה.
ל L50 שלום. אני נהנה מהם מאד.
מכיון שה 9090 מבוקש במיוחד וזוכה למירב העניין והתגובות שאלתי לגביו.
הוא נותן תמונה אמיתית לגבי מחירי רסיברי וינטאג'. אם הייתי שואל לגבי au-20000 הרי שזו שאלה היפוטתית לחלוטין שכן הם קיימות בארץ יחידות בודדות בלבד.
מכיון שהתנדבת, אתה בהחלט מוזמן לספר בשבחו או בגנותו של ה 717 לרבות שוויו המוערך.
אתה יודע שאני מעריך את דעתך ושמח לשמוע אותה.
נערך לאחרונה על ידי yanivol ב 05/12/2013 23:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
yanivol
- חבר ותיק

צר לי כי לא הצלחת לקנותו במחיר המקורי.''חבר'' שמע שאני בדרכי לקנות ומיהר להציע לבעלים 1800 ש''ח,או אז בנו של המוכר פתח עיניו לרווחה ודרש 3000 ש''ח !!! כיום הוא ''ירד'' מעט במחיר![]()
וכך,לא אני ולא ''החבר'' ולא אף אחד אחר רכשנו את הרסיבר....
בפעם הבאה: when you have to shoot - shoot , don't talk
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

ואיך הוא לעומת השרירן החדש שלך?Omri617 כתב:יצא לי להאזין ל 717 , ואם זה הייתי אני , לא הייתי מסתכל על משהו אחר
הוא אחד הטובים בסדרה , נקודה....
-
yanivol
- חבר ותיק

המפלץ של עומרי באמת עושה חשק. הוא ממש יפה בעיני ואני בטוח שהוא נשמע מדהים אפילו שהאורות בשכונה מתעמעמים כשמדליקים אותו.
נערך לאחרונה על ידי yanivol ב 06/12/2013 19:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
הגעתי למסקנה , שלא מה שחזק יותר איכותי יותר .(לא מעכשיו אגב אלא מאז שקניתי 2226B) שאני משפץ לאט לאטRAMIRAMI68 כתב:ואיך הוא לעומת השרירן החדש שלך?Omri617 כתב:יצא לי להאזין ל 717 , ואם זה הייתי אני , לא הייתי מסתכל על משהו אחר
הוא אחד הטובים בסדרה , נקודה.......
באופן מלא.
ה717 שהאזנתי לו היה נפלא .
ה20000 עם סאונד ענק , המידריינג' שלו מוריד לסתות . בכל הדברים האחרים שיש לי לא שמעתי כזה דבר. נטו.
בינתיים עוד לא יצא לי להאזין לו עם הHPM , רק עם הסונוס והוא נפלא.
אני ואיש מקסים מקרואטיה בשם Kale , בקשר אינטרנטי ואני בעזרתו הרבה מלקט לי את הBOM שהוא השתמש בשיפוץ אולי הכי טוב שראיתי באינטרנט
http://mail.audiokarma.net/forums/showt ... p?t=456841
לעניין המרכזי , אני הייתי הולך על משולב ולא רסיבר.