וואו, כל הכבוד !
כן, ממש לא ברור מה היה שם...למה היא המשיכה ללחוץ על דוושת הגז ואפילו ניסתה לעקוף את הניידת
אולי השטיחון השאיר את הדוושה לחוצה קצת, לך תדע - קשה לי להאמין שאימא לארבעה תרשה לעצמה לנהוג כאשר היא לא שולטת ברכב ועוד מחוץ לעיר...
אולי השטיחון השאיר את הדוושה לחוצה קצת, לך תדע - קשה לי להאמין שאימא לארבעה תרשה לעצמה לנהוג כאשר היא לא שולטת ברכב ועוד מחוץ לעיר...
מדובר כאן על נהגת ללא ידע בסיסי בתפעול הרכב שהיא נוהגת ומסיעה בו את ילדיה.
לעזוב את הגז לא הצליחה משום מה.. להעביר לN או להזיז את מוט תיבת ההילוכים גם לא..
בלם יד אין על מה לדבר בכלל.. לכבות את האוטו בהנחיית השוטר נכנסה להיסטריה....
וכל זה בכביש המהיר ביותר בארץ.... הזוי זו תהיה מילה עדינה לתאר את מה שהיה שם.
לעזוב את הגז לא הצליחה משום מה.. להעביר לN או להזיז את מוט תיבת ההילוכים גם לא..
בלם יד אין על מה לדבר בכלל.. לכבות את האוטו בהנחיית השוטר נכנסה להיסטריה....
וכל זה בכביש המהיר ביותר בארץ.... הזוי זו תהיה מילה עדינה לתאר את מה שהיה שם.
יכול להיות שדוושת הגז נתפסה. זו תקלה מפחידה שמתרחשת לעתים נדירות.mp3lll כתב:היא באמת לחצה על הגז? אין מצב......
כל מה שצריך לעשות זה להעביר לניוטרל כדי למנוע את האצת הרכב.
אם הבלמים גם כן כשלו משום מה יש להאט עד עצירה מוחלטת עם בלם היד.
ניתן גם להתחכך קלות במעקה הבטיחות אם קיים כזה כדי לגרום להאטה.
במקרה עוד יותר קיצוני פשוט לכבות את הרכב לגמרי ולתמרן עם ההגה עד עצירה מוחלטת.
(למרות שזה מסוכן מאוד כי היגוי הכוח מופסק וההגה יכול להנעל)
נהג שנכנס ללחץ והסטריה במקרה כזה ולא יבצע פעולות אלה בקור רוח יגרום לאבדות
בנפש כפי שקרה מספר פעמים בעבר.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
לאחת כזו צריכים לקחת את הרשיון עד שתעבור טסט מחדש עם לימוד מעשי של תפעול הילוכים/בלמים.
הרי כל נהג מתחיל היה מעביר לניוטראל. . עוצר ובודק מדוע נתפסה הדוושה.
הרי כל נהג מתחיל היה מעביר לניוטראל. . עוצר ובודק מדוע נתפסה הדוושה.
http://cars.walla.co.il/?w=/4700/2701016
"...נרכש רק חודש לפני המקרה על ידי הנהגת מידי סוחר רכב בעל מגרש מכירה. כחלק מעסקת המכירה דאג סוחר הרכב להעביר אותו טסט... אך הרכב מאן לעצור שכן בלם החניה לא פעל, תיבת ההילוכים נתקעה והבלמים כשלו ... מוקד המשטרה הפנה אותה לכביש 6, בזכות היותו ישר, מהיר וריק מתנועה. רק במחלף באקה אל גרביה היא פגשה את מתנדבים המשטרה,שסייעו לה להביא את הרכב לעצירה."
"...נרכש רק חודש לפני המקרה על ידי הנהגת מידי סוחר רכב בעל מגרש מכירה. כחלק מעסקת המכירה דאג סוחר הרכב להעביר אותו טסט... אך הרכב מאן לעצור שכן בלם החניה לא פעל, תיבת ההילוכים נתקעה והבלמים כשלו ... מוקד המשטרה הפנה אותה לכביש 6, בזכות היותו ישר, מהיר וריק מתנועה. רק במחלף באקה אל גרביה היא פגשה את מתנדבים המשטרה,שסייעו לה להביא את הרכב לעצירה."
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
כפי שנאמר - מתנדביםShtirlitz כתב:בהתעלם מהמצב הטכני של הרכב "מרופא", המתנדב פעל בצורה יוצאת דופן ולא אופיינית לסטיגמה של המערך התנועה....
חבל שלא שומעים סיפורים כאלה על שוטרים בארץ.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לפי מה שהבנתי, נתפס לה הגז והיא פשוט נכנסה להיסטריה וכנראה שרפה את הברקסים שלא היו מי-יודע-מה.
מישהו פחות לחוץ די מהר היה מעביר לניוטרל או משתמש בהנדברקס.
אגב, המקרים היחידים שאני מכיר של גז נתפס, כמה שזה נשמע מוזר, זה בגלל השטיח של הנהג שנדחף קדימה (זה קורה במודלים מסויימים של רכב) ולוחץ על הפדל.
מישהו פחות לחוץ די מהר היה מעביר לניוטרל או משתמש בהנדברקס.
אגב, המקרים היחידים שאני מכיר של גז נתפס, כמה שזה נשמע מוזר, זה בגלל השטיח של הנהג שנדחף קדימה (זה קורה במודלים מסויימים של רכב) ולוחץ על הפדל.
זה נושא בעייתי בפני עצמו ודורש ת'רד משלו...
החוק אומר שהנתיב השמאלי מיועד לעקיפה בלבד או לפנייה שמאלה נכון?
כאן בדיוק נכנסות שתי הקבוצות הבעייתיות, הראשונה זו הקבוצה של הנהגים (בעיקר גברים) שכל הזמן במגמת עקיפה...גם אם ב-120 - תמיד יהיה את זה שנוסע 130 וזה יפריע לו...
והקבוצה השנייה, של הלחוצים (בעיקר מבוגרים ובנות המין היפה) שנוסעים על הנתיב השמאלי כאשר הפנייה הבאה שלהם (אשר יכולה להיות בעוד מספר קילומטרים) היא שמאלה והם לא רוצים להתמודד עם מעברי נתיב "מיותרים".
הבעיה האמיתית היא שרוב הנהגים הישראלים, גם המתלוננים על כך (אני ביניהם) שייכים לאחת מהקבוצות האלה...
החוק אומר שהנתיב השמאלי מיועד לעקיפה בלבד או לפנייה שמאלה נכון?
כאן בדיוק נכנסות שתי הקבוצות הבעייתיות, הראשונה זו הקבוצה של הנהגים (בעיקר גברים) שכל הזמן במגמת עקיפה...גם אם ב-120 - תמיד יהיה את זה שנוסע 130 וזה יפריע לו...
והקבוצה השנייה, של הלחוצים (בעיקר מבוגרים ובנות המין היפה) שנוסעים על הנתיב השמאלי כאשר הפנייה הבאה שלהם (אשר יכולה להיות בעוד מספר קילומטרים) היא שמאלה והם לא רוצים להתמודד עם מעברי נתיב "מיותרים".
הבעיה האמיתית היא שרוב הנהגים הישראלים, גם המתלוננים על כך (אני ביניהם) שייכים לאחת מהקבוצות האלה...