חנוכה הגיע, חמושים בכמה אלפי קלוריות של סופגניות שחיתות, הרבה מצב רוח טוב ומקרן חדש של אפסון, בדקנו האם ה- 9200 הוא אכן שיפור משמעותי מקודמו ה-9100.

לא הובנתי נכון.ride כתב:יואב,
לא בוצעה השוואה מול הסוני. במידה ונקבל את 55 לבדיקה נוכל להשוות.
אני לא מבין את המשפט "מנסיוני האישי עדין מדובר בגימיק שלא ממש תופס". מהניסיון שלי, כל מי שיושב אצלי ורואה סרט בתלת מימד נשאר עם לסת פעורה לכמה שעות ומשנה את כל מה שהוא חשב על הפורמט בגלל צפייה בקולנוע (שבאמת הורס לדעתי את החוויה). אז אשמח אם תסביר לי, מה לא בסדר בפורמט מנסיונך האישי ?...

זה ברור לי ידידי אבל אני לא מוכן לשבת לראות סרטים ,שאני לא מתחבר אליהם ,רק בגלל שהתלת יפה.ride כתב:OK, עכשיו הבנתי אותך יותר. במקרה שלי, ההתלהבות מהפורמט היא כל כך גדולה, שאני מוצא את עצמי צופה בסרטים כמו פסיפיק רים, או ג'ק והאפונים רק בשביל להנות מהצפייה והרבה פחות בגלל עניין בתוכן...

נמאס ממש לא אבל הסוני טוב יותר ובמידה ויסתדר אחליף.opv כתב:יניב,
תודה על הסקירה. קצת מאכזבת העובדה שאפסון רק נותנים שיפורים קטנים ואין איזו קפיצת מדרגה.
יואב,
כבר נמאס לך מהאפסון שלך שאתה שוקל סוני 55?...

לבריאות ידידיistarmini כתב:נמאס ממש לא אבל הסוני טוב יותר ובמידה ויסתדר אחליף.opv כתב:יניב,
תודה על הסקירה. קצת מאכזבת העובדה שאפסון רק נותנים שיפורים קטנים ואין איזו קפיצת מדרגה.
יואב,
כבר נמאס לך מהאפסון שלך שאתה שוקל סוני 55?......

אני מאוד אופתע אם גם בעלי האינטרסים הגדולים ביותר באפסון חושבים שבעלי 9000 ו 9100 ישדרגו ל 9200.Balance כתב:תודה על הסקירה.
בקיצור, אין שום בשורה, אין סיבה לשדרג מ-9100, העיקר להוציא דגם......