Tom Sawyer
-
Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
הטאנוי מעולם לא עשו טיול כזה ארוך (הלוך וחזור) בתוך החריץ המגנטי...
בועז כהן השמיע Tom Sawyer היום, במקרה תפס אותי..
הגברתי ב CM labs והורדתי את הגריל של הרמקולים (כמו ילד מתלהב) לראות כמה הם זזים...
זזו.
- אני חושב שאף פעם הם לא זכו להתיחסות כזו ממגבר.
היה מאד כיף.
מתופף מ ו פ ר ע !!!
בועז כהן השמיע Tom Sawyer היום, במקרה תפס אותי..
הגברתי ב CM labs והורדתי את הגריל של הרמקולים (כמו ילד מתלהב) לראות כמה הם זזים...
זזו.
- אני חושב שאף פעם הם לא זכו להתיחסות כזו ממגבר.
היה מאד כיף.
מתופף מ ו פ ר ע !!!
כל פעם שאני עושה טסט לרכב ומשלם את הקנס לקול ישראל, אני חושב על זה שאני באיזשהו מקום עוזר לתחנה המופלאה הזו להמשיך להתקיים.
אין פתיחת בוקר טובה יותר מזו.
ובנימה זו - לחובבי Doors -
לכבוד יומולדת 70 לג'ים מוריסון, בשישי הקרוב יש הופעת מחווה ללהקה האגדית ב"אוזן בר":
http://www.tixwise.co.il/he/website/eve ... 7%A1%D7%94
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
לא רעים יחסית לאף אחד. להקה נהדרת עם סיפור מופלא שמאוד דומה לסיפור של זמרי הקסטות המזרחיים בישראל. היו להם עשרות אלפי מעריצים שרופים - אבל אף אחד לא השמיע אותם! היה להם חומר שנכנס לפנתאון - אבל אף אחד לא רצה להחתים אותם! הם לא נכנעו ללחץ ההוצאות, דבקו בחומר שלהם והציאו את 2112 בכוחות עצמם. 2112 ו-Moving Pictures אלבומים מופלאים. הלהקה יוצרת עד עצם היום הזה.yosis3 כתב:היו לא רעים יחסית לקנדים....
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 679
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
אני חייב להמליץ על BR ההופעה הנ"ל
http://www.amazon.com/Rush-Time-Machine ... B005D0RDKW
הם מבצעים את כל האלבום "ההוא" , הסאונד אגב, מצויין.
http://www.amazon.com/Rush-Time-Machine ... B005D0RDKW
הם מבצעים את כל האלבום "ההוא" , הסאונד אגב, מצויין.
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
וגם Bachman Turner Overdrive הגדולים.grafitis כתב:+ סטיב נאשOmri617 כתב:+ ליאונרד כהן !BennyO כתב:הלו??? ניל יאנג וג'וני מיטשל קנדים. דבר יפה!yosis3 כתב:היו לא רעים יחסית לקנדים.............
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- tnsilver
- חבר מביא חבר

מי? מי לכלך כאן על הקנדים? Who doesn't want to wear the ribbon?
נו אז מה אם הם קצת אטיים? אז מה אם חלק מהם מעדיפים לדבר צרפתית? אז מה אם המלכה שלהם בכלל לא גרה אצלם? אז מה אם יש להם משמר חופים חמוד כזה עם סירות אדומות ולכל המלחים קוראים 'פיליפ'? לפחות הם נוהגים בצד הנכון של הכביש!
יאללה - כל הדיבורים האלה עשו לי חשק לחפש את התקליטים הישנים. לקח שתי שניות וגם נמצאו מספר 'אבדות'...
נו אז מה אם הם קצת אטיים? אז מה אם חלק מהם מעדיפים לדבר צרפתית? אז מה אם המלכה שלהם בכלל לא גרה אצלם? אז מה אם יש להם משמר חופים חמוד כזה עם סירות אדומות ולכל המלחים קוראים 'פיליפ'? לפחות הם נוהגים בצד הנכון של הכביש!
יאללה - כל הדיבורים האלה עשו לי חשק לחפש את התקליטים הישנים. לקח שתי שניות וגם נמצאו מספר 'אבדות'...
-
- הנה הם. איזו נוסטלגיה... א-ל-ו-פ-י-ם!
אז למה כל הקנדים עזבו לארהב?למה ניל יאנג וג'וני מיטצל עשו קנטרי ופולק בנאשוויל?,לאונרד כהן בטעות קנדי כי הוריו הגיעו מגליציה,וסטיב נאש?לא זוכר שירים שלו.רכז לא רע יחסית לקנדי. זהו נגמרה הרשימה.אבל אי אפשר להאשים אותם.יש שם יותר דובים ואיילים מבני אדם.וקרררר.
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 679
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
גם אלניס מוריסט, בריאן אדמס וסלין דיון קנדים. אבל הם עתיקים.
מהלהקות העכשוויות, ארקייד פייר שהיא פשוט להקה מעולה, מגיעה מקנדה.
מהלהקות העכשוויות, ארקייד פייר שהיא פשוט להקה מעולה, מגיעה מקנדה.
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"
- tnsilver
- חבר מביא חבר

הרגת אותי עם סלין אירוויזיון.Multimediaman כתב:גם אלניס מוריסט, בריאן אדמס וסלין דיון קנדים. אבל הם עתיקים....
מה עם Triumph? הא? את Thunder Seven מכירים? מומלץ ביותר! אחד מאלבומי הרוק הטובים שיש שם בחוץ!

מה עם Steppenwolf? שכחתם? Born to be wild שייך ל'דובים ולאיילים' ולא לאל באנדי - בניגוד לסברה הרווחת. מה עם The Pusher של Hoyt Axton בביצוע של Steppenwolf מהסרט Easy Rider? גדול - לא?

Oscar Peterson - דינוזאור אמיתי וג'אזיסט ענק. מישהו זוכר? Hello? 'רכבת לילה' זה לא רק של משינה

אבל זהו...

- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
מדינה ענקית, אבל אל תשכח שאין שם הרבה אנשים... באנגליה יש פי 3 או פי 4 אז אין פלא שיש גם הרבה יותר אמנים. ובכל מקרה, לאנגלים יש כישרון מוזיקלי בכמויות.tnsilver כתב: מפתיע ביחס למדינה כל-כך גדולה. אם היה מדובר באנגליה למשל, רק מהראש יש לי יותר להקות מוכרות מכל הרשימה הקנדית......
.Anything can be done, but it's only done if it's done