כרגע אין לי תקציב, ויש לי מרחק גדול ממני למסך אז 60" יכנס יופי... אבל אצתרך להתפשר על 50 בגלל המחיר.
או יד 2 LG 50" פלזמה מחבר ב 1500?
אשמח לשמוע דיעות ועיצות בנושא
אבקש המלצה לטלויזיה 50" ומעלה עד 3000 שח אם יש כזו חיה...
עדכון:
לאחר שכתבתי פוסט זה, קיבלתי הצעות בהודעה פרטית על מסך LG PA4500 בסך 3100 כולל אחריות 3 שנים עד הבית וללא תשלום על ביקורי טכנאי.
אז כמה דברים על הטלויזיה:
הטלויזיה הזו LG 50PA4500 קיבלה את הציון הגבוה ביותר למסכי 50" בתמורה לכסף.
כלומר, מי שרוצה טלויזיה איכותית 50" במחיר הנמוך כדאי ללכת על זו!
בנוסף יש 2 יבואנים ל LG. האחד נותן 3 שנים אחריות והוא יקר יותר. והשני נותן רק שנה (ככל הנראה הטלויזיה שלו גם לא תומכת כתוביות בעברית אבל לדעתי ניתן לעדכן לבד את הגרסה - יש ברשת את הגרסה האחרונה).
בחנות מסויימת ראיתי ב2500 שח! עם אחריות לשנה.
ולבסוף רכשתי בחנות אחרת ב2800 עם אחריות ל3 שנים של חי מחשבים (היבואן הראשי).
(לא יודע אם מותר לומר את שם החנות)
עוד פרט מעניין הוא שיש לטלויזיה הזו המון חלקי חילוף באיביי, כמו רמקולים, שלטים ועוד...
ביקורות אפשר למצוא לא מעט. הדגם הזה זול כל כך כי הוא פלזמה, יש הוא 720P וכי יש לו חיבור HDMI אחד(למרות שבביקורות בחול, ובתמונות רואים אחד מאחורה ואחד מהצד).
והוא לא LED, ולא SMART ולא 3D.
מי שרוצה להפוך אותה ל SMART, פשוט יחברה ל GOOGLE PC עם מפצל HDMI וזהו.
בנוסף יש לה חיבור דיגיטלי לקליטת ערוצי עידן פלוס!
בנוסף הטלויזיה תומכת עברית מלאה ותומכת בעדכונים דרך USB. ובנוסף יש לטלויזיה חיבור LAN. אין לי מושג מה הוא נותן אבל יש לה.
לאחר שכתבתי פוסט זה, קיבלתי הצעות בהודעה פרטית על מסך LG PA4500 בסך 3100 כולל אחריות 3 שנים עד הבית וללא תשלום על ביקורי טכנאי.
אז כמה דברים על הטלויזיה:
הטלויזיה הזו LG 50PA4500 קיבלה את הציון הגבוה ביותר למסכי 50" בתמורה לכסף.
כלומר, מי שרוצה טלויזיה איכותית 50" במחיר הנמוך כדאי ללכת על זו!
בנוסף יש 2 יבואנים ל LG. האחד נותן 3 שנים אחריות והוא יקר יותר. והשני נותן רק שנה (ככל הנראה הטלויזיה שלו גם לא תומכת כתוביות בעברית אבל לדעתי ניתן לעדכן לבד את הגרסה - יש ברשת את הגרסה האחרונה).
בחנות מסויימת ראיתי ב2500 שח! עם אחריות לשנה.
ולבסוף רכשתי בחנות אחרת ב2800 עם אחריות ל3 שנים של חי מחשבים (היבואן הראשי).
(לא יודע אם מותר לומר את שם החנות)
עוד פרט מעניין הוא שיש לטלויזיה הזו המון חלקי חילוף באיביי, כמו רמקולים, שלטים ועוד...
ביקורות אפשר למצוא לא מעט. הדגם הזה זול כל כך כי הוא פלזמה, יש הוא 720P וכי יש לו חיבור HDMI אחד(למרות שבביקורות בחול, ובתמונות רואים אחד מאחורה ואחד מהצד).
והוא לא LED, ולא SMART ולא 3D.
מי שרוצה להפוך אותה ל SMART, פשוט יחברה ל GOOGLE PC עם מפצל HDMI וזהו.
בנוסף יש לה חיבור דיגיטלי לקליטת ערוצי עידן פלוס!
בנוסף הטלויזיה תומכת עברית מלאה ותומכת בעדכונים דרך USB. ובנוסף יש לטלויזיה חיבור LAN. אין לי מושג מה הוא נותן אבל יש לה.
תודה!
וברור, אחרת לא הייתי קונה.
לשימושים שלי בטלויזיה (או יותר נכון לחוסר השימוש שלי בטלויזיה) ה LG הזו מעל ומעבר.
ובזולות היא מקום ראשון. ויש אחריות ל3 שנים... אז למה לא...
הורי למשל, רכשו SHARP 60" SMART עם תלת מימד אקטיביות ו DLNA וכו' וכו'...
שימוש? ממש לא שימושי להם.
וברור, אחרת לא הייתי קונה.
לשימושים שלי בטלויזיה (או יותר נכון לחוסר השימוש שלי בטלויזיה) ה LG הזו מעל ומעבר.
ובזולות היא מקום ראשון. ויש אחריות ל3 שנים... אז למה לא...
הורי למשל, רכשו SHARP 60" SMART עם תלת מימד אקטיביות ו DLNA וכו' וכו'...
שימוש? ממש לא שימושי להם.