האם XBMC אמור לעבוד באופן תקין על Win8,1?
-
mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
הבאתי מחשב ZBOX חדש (ID83, חומרה מספיק חזקה להכל), התקנתי WIN8.1 וXBMC. באמת שאין עליו כלום חוץ מזה (ופיירפוקס וכרום, אבל זהו). התוכן אצלי יושב כולו בNAS, מחובר דרך שיתוף SAMBA.
בכל פעם שרואים סרט בנקודה כלשהי המסך נהיה שחור, בפינה למטה כתוב please wait (אאל"ט), ואחרי כמה שניות הוידאו מתחיל מהתחלה. בזמן הזה שממתינים אין שום תגובה מהUI של XBMC. מה שכן - גיליתי שיותר נוח לי כשזה קורה פשוט לסגור את התכנה ולהפעיל אותה שוב, ואז כשאני שוב בוחר את הוידאו הוא יודע להמשיך מהנקודה שהוא עצר בה.
מה זה יכול להיות? אמרו לי לנסות לעבור לWIN7 במקום - זה יעזור?
לגבי OpenELEC, ניסיתי, ומסיבה כלשהי הוא לא מזהה את המקלדת האלחוטית שלי, וממש אין לי כח להביא אחת רגילה ולהתחיל לבדוק למה.
בכל פעם שרואים סרט בנקודה כלשהי המסך נהיה שחור, בפינה למטה כתוב please wait (אאל"ט), ואחרי כמה שניות הוידאו מתחיל מהתחלה. בזמן הזה שממתינים אין שום תגובה מהUI של XBMC. מה שכן - גיליתי שיותר נוח לי כשזה קורה פשוט לסגור את התכנה ולהפעיל אותה שוב, ואז כשאני שוב בוחר את הוידאו הוא יודע להמשיך מהנקודה שהוא עצר בה.
מה זה יכול להיות? אמרו לי לנסות לעבור לWIN7 במקום - זה יעזור?
לגבי OpenELEC, ניסיתי, ומסיבה כלשהי הוא לא מזהה את המקלדת האלחוטית שלי, וממש אין לי כח להביא אחת רגילה ולהתחיל לבדוק למה.
-
mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
אוקי..אז זה לא קשור לחלונות. אני גם חשדתי ברשת בהתחלה, מאחר והודעה נראית כאילו שיש תקלה בסטרימינג, אבל כל החיבורים קוויים ולא היו לי בעיות כאלו בסטרימר שהיה קודם. אני באמת אנסה להעתיק כמה קבצים מהשרת לHTPC ואבדוק אם יש שינוי.
ד"א, בהנחה וכן מדובר בבעיית רשת, מה זה יכול להיות? דרייבר תקול?
ד"א, בהנחה וכן מדובר בבעיית רשת, מה זה יכול להיות? דרייבר תקול?