מחפש מגבר לסאב וופר
-
HTC_ONE
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 156
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אהלן חברים חדש בפורום כמו שניתן לראות
ואני רוצה לקנות מגבר לסאב וופר
חבר טוב הביא לי את הסאב שלו של FOCAL K2 POWER 27 KX בגודל 11 אינטש סביבות ה200-300W
ואין לי איך לחבר אותו
נכון לאכשיו יש לי מגבר חדש שקיבלתי מתנה מהחברה גיסתי ואח שלי שעשו לי הפתעה וקנו לי מגבר + רמקולים חדשים לחדר שינה oknyo ht r558 וקליפסט' QUINTENT 4
אחרי שנשרף לי הקודם יחד עם הרמקולים בחורף הקודם (ברק החליט לפגוע בחשמל של הבית תודה לאל שזה כל מה שנפגע) הלכו לי מגבר של TEAC AG D9300 ו 5 רמקולים של BOSE ישנים
נכון לאכשיו אני מוכן להשקיע בסביבות ה1500-1000 שקל
יש המלצות מיוחדות חברים ?
ואני רוצה לקנות מגבר לסאב וופר
חבר טוב הביא לי את הסאב שלו של FOCAL K2 POWER 27 KX בגודל 11 אינטש סביבות ה200-300W
ואין לי איך לחבר אותו
נכון לאכשיו יש לי מגבר חדש שקיבלתי מתנה מהחברה גיסתי ואח שלי שעשו לי הפתעה וקנו לי מגבר + רמקולים חדשים לחדר שינה oknyo ht r558 וקליפסט' QUINTENT 4
אחרי שנשרף לי הקודם יחד עם הרמקולים בחורף הקודם (ברק החליט לפגוע בחשמל של הבית תודה לאל שזה כל מה שנפגע) הלכו לי מגבר של TEAC AG D9300 ו 5 רמקולים של BOSE ישנים
נכון לאכשיו אני מוכן להשקיע בסביבות ה1500-1000 שקל
יש המלצות מיוחדות חברים ?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ב-1,500 ש"ח אפשר לקנות גם סאב חדש של וורפידייל - SW150 או PC 10 PLUS למשל...
יחד עם זאת, אני מצטרף להמלצה על יד 2 - אפשר להשיג שם מציאות הרבה יותר משתלמות מבחינת תמורה למחיר.
יחד עם זאת, אני מצטרף להמלצה על יד 2 - אפשר להשיג שם מציאות הרבה יותר משתלמות מבחינת תמורה למחיר.
הדגם הזה של focal לא ממש מתאים לשימוש ביתי, אבל מכיון שזה דגם יוקרתי אולי שווה לנסות למכור ביד שניה, ואז לרכוש סאבוופר מתאים.
-
HTC_ONE
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 156
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
שאלתי את החבר שהביא לי את הסאב הוא בנה את התיבה לסאבוופר
התיבה בגודל 35ס"מ גובה 35ס"מ רוחב 40 ס"מ עומק נירא כמו כל סאב רגיל שקונים יש גם גריל כיסוי לסאב
ומחברים לפינים כמו בתמונה
http://img.dxcdn.com/productimages/sku_165172_1.jpg
ובכול מקרה מה המחירים של מגברים לסאבוופר ? סתם לדעת
ועלפי דעתכם עדיפ לקחת משהו עם מגבר מובנה אתם אומרים ?
התיבה בגודל 35ס"מ גובה 35ס"מ רוחב 40 ס"מ עומק נירא כמו כל סאב רגיל שקונים יש גם גריל כיסוי לסאב
ומחברים לפינים כמו בתמונה
http://img.dxcdn.com/productimages/sku_165172_1.jpg
ובכול מקרה מה המחירים של מגברים לסאבוופר ? סתם לדעת
ועלפי דעתכם עדיפ לקחת משהו עם מגבר מובנה אתם אומרים ?