טלפון ב15 דולר
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
תן לנו דיווח שיגיע המכשיר ... מסקרן מאד !
הלוואי ויהיה לשביעות רצון
הלוואי ויהיה לשביעות רצון
אני בטוח שזאת עקיצה. הוא מכר 200 שטויות בדולר, עכשיו יעשה בוחטה ויברח. טלפון כזה אמור לעלות כ 100 דולר, לא הגיוני למכור ב 25.
מי שרוצה, שינסה. מקסימום תקבלו את הכסף בחזרה מאיביי, אחרי חודשיים.
יש לו גם טאבלט 10 אינץ' ב $17.
מי שרוצה, שינסה. מקסימום תקבלו את הכסף בחזרה מאיביי, אחרי חודשיים.
יש לו גם טאבלט 10 אינץ' ב $17.
הזמנתי סטרימר roku ב 20 דולר כולל משלוח והוא הודיע שנשלח. לא סכום גדול ובמקרה הגרוע יש ביטוח של ebay
אבל לפי כמות המוצרים והמחירים שבהם מכר בשבוע האחרון 99% שזה יתברר כתרמית. לא סביר למכור במחירים כאלה. אני מופתע מהנאיביות של ebay
אבל לפי כמות המוצרים והמחירים שבהם מכר בשבוע האחרון 99% שזה יתברר כתרמית. לא סביר למכור במחירים כאלה. אני מופתע מהנאיביות של ebay
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
יש עדכונים ?
ראיתי שאי אפשר לרכוש ממנו יותר (הפריט הוסר וגם המשתמש)...
ראיתי שאי אפשר לרכוש ממנו יותר (הפריט הוסר וגם המשתמש)...
למי שסקרן לדעת איך זה נגמר, זו כמובן היתה רמאות. המוכר התחיל לקבל חוות דעת שליליות ונעלם מאיביי.
פתחתי קייס באיביי והוא ענה לי עם מספר משלוח פיקטיבי. נקווה לטוב. נראה שהרבה נופלים וקשה לי להאמין שאיביי לא יודעים מה מתרחש להם מתחת לאף עם רמאויות שיטתיות כאלה של סינים שצוברים במשך שנתיים חוות דעת חיוביות על דברים בדולר ואז בתוך שבוע מציעים למכירה אלפי פריטים בעשרים דולר.
פתחתי קייס באיביי והוא ענה לי עם מספר משלוח פיקטיבי. נקווה לטוב. נראה שהרבה נופלים וקשה לי להאמין שאיביי לא יודעים מה מתרחש להם מתחת לאף עם רמאויות שיטתיות כאלה של סינים שצוברים במשך שנתיים חוות דעת חיוביות על דברים בדולר ואז בתוך שבוע מציעים למכירה אלפי פריטים בעשרים דולר.