רכשתי samsung smart 3D ! שאלה לפעם ראשונה.
אחרי 6 שנים קניתי טלוויזיה חדשה. הטלוויזיה הגיעה אליי. השאלה שלי היא האם יש טעם להזמין טכנאי של סמליין? אני לא מעוניין בהתקנה על קיר. רק על השולחן. את זה אני עושה.
וההגדרות של חדות בהירות וכו.. אני יודע .
יש סיבה מיוחדת להזמין התקנה בחינם מסמליין?
או שאני יכול לעשות התקנה עם מדריך טוב באנטרנט?
וההגדרות של חדות בהירות וכו.. אני יודע .
יש סיבה מיוחדת להזמין התקנה בחינם מסמליין?
או שאני יכול לעשות התקנה עם מדריך טוב באנטרנט?
פתיחה ע"י טכנאי
על מנת שלא תאבד את האחריות על המוצר.
תתקשר לסמליין, ותזמין טכנאי על מנת שיפתח את המוצר
במידה ותפתח לבד, והמוצר אינו תקין או שבור, האחריות תחול עליך.
תתקשר לסמליין, ותזמין טכנאי על מנת שיפתח את המוצר
במידה ותפתח לבד, והמוצר אינו תקין או שבור, האחריות תחול עליך.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אם תפריטים מרהיבים לא מעניינים אותך אז פשוט תתקין serviio על המחשב ותגדיר לו תיקיות לסריקה ואז בטלוויזיה הוא יופיע לך כמקור נוסף והכל עובד חלק וללא בעיות
אצלי serviio עובד טוב אבל לפעמים במהלך הצפייה הסרט נעצר ומופיע הודעה "המערכת טוענת", זה לא מופיע בכול סרט.oris74 כתב:אם תפריטים מרהיבים לא מעניינים אותך אז פשוט תתקין serviio על המחשב ותגדיר לו תיקיות לסריקה ואז בטלוויזיה הוא יופיע לך כמקור נוסף והכל עובד חלק וללא בעיות...
מה יכולה להיות הבעיה?
- oris74
- חבר במועדון HT

רשת?
זה קרה לי פעם אחת בלבד. הסיבה שאני מעדיף אותה על פני פלקס היא שכדי להתחיל לראות סרט בפלקס אני זקוק להרבה לחיצות בשלט (כניסה לסמארט במסך, פתיחת פלקס, תפריטים ועוד)
חוץ מזה שבהזרמה דרך DLNA כמו שיש ב serviio אתה מקבל הרבה יותר תפריטים בנגן הפנימי של המסך
זה קרה לי פעם אחת בלבד. הסיבה שאני מעדיף אותה על פני פלקס היא שכדי להתחיל לראות סרט בפלקס אני זקוק להרבה לחיצות בשלט (כניסה לסמארט במסך, פתיחת פלקס, תפריטים ועוד)
חוץ מזה שבהזרמה דרך DLNA כמו שיש ב serviio אתה מקבל הרבה יותר תפריטים בנגן הפנימי של המסך
- oris74
- חבר במועדון HT

בעיה ביציבות הרשת? עומס?