רוצה לשדרג את הM50

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #41 

תודה LQDForce ו eladi,
לא הייתי אומר שאני basshead per se. יש לי In ear של V-moda ולפעמים הבאס שלהם מרוח מידי לטעמי ו overwhelming. חשבתי על ה M-100 הרבה זמן אבל נראה לי שהבאס שלהן יהיה מודגש מידי לטעמי.
M50 היו אחלה מהרבה בחינות אבל לא הייתי מתנגד לטיפה יותר באס ושיפור במידים ובגבוהים ובכלל ב clarity. חוץ מזה, ניידות, אם אפשר. הסוני MDR-1R היו קרובות ברוב התדרים אבל המחסור בבאס והעליה במיד באס שהשתלטה והסתירה את הגבוהים פשוט לא היו ניתנות לפתרון בלי משחקי אקולייזר גם בחיבור לרסיבר קולנוע ביתי של יאמאהה (בנוסף למחשב ולטלפון).
בינתיים רכשתי VSONIC GR07 BE. מחכה שיגיעו, אז הן יפתרו לי את נושא הניידות בגדול.

אז בקרוב, אני ארצה אזניות over-ear לעבודה ולבית מה שאומר שאני אסחוב אותן איתי בד"כ. אם להוסיף מגבר, המגבר שיכול ללכת עם זה צריך להיות נייד או שאפשר לקחת ממקום למקום בלי שיישבר (בטח איזה FiiO, רכשתי E06 והוא בדרך אבל גם לעלות מדרגה עם מגבר יותר רציני בסגנון כזה או יותר גדול כמו E11 או E12, בעת רכישת אזניות מתאימות, גם בא בחשבון).

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3449
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 281 פעמים

שליחה #42 

E11=E6
E12 גדול משניהם

LQDForce
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 776
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 83 פעמים

שליחה #43 

אין לך מה לעלות מדרגה, כי לא נראה לי שאתה מחפש שקיפות.
ה FIIO E9\E11 שקופים יחסית ולכן תוכל להסתפק ב E6 , לו גם יש כמה מצבי אקולייזר שיתאימו.

בכל מקרה, אם אתה לא מחפש ניידות אז ה beyerdynamic Custom One Pro יתאימו לך, הבאס שלהן גם ניתן לשליטה ואז אתה לא תלוי בשום דבר.
אם אתה רוצה פחות דגש על הבאס ויותר דגש על המידים והפרטים, ה DT-1350 יהיו בחירה נפלאה לדעתי.
ה VMODA M-80 הן איפהשהו באמצע בין ה 1350 ו M100 מבחינת הבאס, והן אלטרנטיבות מצוינות ל DT1350 וה COP .

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #44 

E11 שקוף
...
בא לי להכות משהו.. זה המגבר הכי כהה שנתקלתי בו בחיים
כהה כזה בקטע של צבע שחור משחור...

LQDForce
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 776
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 83 פעמים

שליחה #45 

בהשוואה למה? ואל תענה לי O2 :lol:

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #46 

בהשוואה להכל !!!
תכתוב לי בפרטי..

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #47 

זה רלוונטי לשרשור כי גם אני מחפש להשתדרג מ M50 אז אני אסביר מה אני מחפש בתקווה שתוכלו לעזור:
1. מעדיף over ear אבל כאלה שיראו סביר ויהיו מותאמים לניידות בצורה כלשהי (למשל ה WS99 באים עם כבל עם מיקרופון וכאלה). אני לא "דופק חשבון לאף אחד" מה שנקרא, אבל לא הייתי רוצה להסתובב עם אזניות גדולות ולא קשורות אם אני רוצה להמשיך לשמוע איזה סט שהתחלתי לשמוע בעבודה בדרך הביתה (אני נוסע לפעמים באוטובוס).
2. באס לפחות כמו M50 ואולי קצת יותר אבל לא צריך להגזים.
3. איכות אודיו ובמה טובה חשובים לי (מאוד).
4. נוחות יותר מה M50.

אה, התקציב הוא באיזור של ה 200-250$ בארה"ב (ככל הנראה משם אני אביא אותן) אבל אני קצת גמיש אם זה שווה את הכסף.

לא הצלחתי להבין אם הבאס של WS99 הוא בין ה M50 ל V-Moda M-100 או יותר חזק מה M-100 (זה כבר באמת מוגזם).

eladi7 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 412
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #48 

הביקורות שהבאתי באנגלית מדוייקת מאוד
יש באס שהוא עמום וכל הזמן ברקע,אומנם זה מרשים אבל אין ממש שקט בין קטעים ובמיוחד שהוא לא אמור להיות מודגש
הבאס בWS99 הוא מאוד חזק רק כשנצרך לפי מה שטכנאי הסאונד התכוון בעריכת השיר
לא שומעים אותו ברקע בכלל ולכן אין שום הפרעה למיד
תשמע את קטע השוואת השמיעה עם הM50 וזה דווקא די דומה למצב במציאות שהוא נוכח ברקע די הרבה
מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #49 

eladi7 כתב:הביקורות שהבאתי באנגלית מדוייקת מאוד
יש באס שהוא עמום וכל הזמן ברקע,אומנם זה מרשים אבל אין ממש שקט בין קטעים ובמיוחד שהוא לא אמור להיות מודגש
הבאס בWS99 הוא מאוד חזק רק כשנצרך לפי מה שטכנאי הסאונד התכוון בעריכת השיר
לא שומעים אותו ברקע בכלל ולכן אין שום הפרעה למיד
תשמע את קטע השוואת השמיעה עם הM50 וזה דווקא די דומה למצב במציאות שהוא נוכח ברקע די הרבה
...
לא הבנתי אם החלק הראשון "יש באס שהוא עמום וכל הזמן ברקע" מתייחס ל M50 או ל WS99.
עד יום שישי היו לי M50 בבית... ואכן, ב M50, הבאס לא היה חזק או מרוח בצורה מציקה אבל השתלט לעיתים על המיד שהיה באופן כללי קצת מוחבא ברקע. זה עומת אזניות יותר מאוזנות או כאלה שמדגישות מידים (ובאזניות כאלה בד"כ יש פחות באס באופן כללי, לפחות באזניות בתקציב של 200-250$).
אני מנסה להבין אם הבאס ב WS99 הרבה יותר חזק מה M50 או שהוא קצת יותר חזק ויותר "מדוייק" ופאנצ'י.
על פניו, נראה שה WS99 מתאימות לי. אהבתי את ה M50 עד כדי חוסר הדיוק והשקיפות, במיוחד במידים, קצת מחסור בבאס, גודל ומשקל + נוחות ומראה. ה WS99 אמורות לפתור לי את כל הבעיות וגם להיות במסגרת התקציב שלי. אני רק לא רוצה שוב לרכוש משהו שלא אהיה מרוצה ממנו (למזלי, עד עכשיו הצלחתי להחזיר או למכור מה שלא רציתי ללא עלות אבל זה עדיין מטרד).

eladi7 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #50 

כשאמרתי ברקע התכוונתי לM50
בWS99 הרבה יותר חזק והרבה יותר פאנצ'י
בהגדרה וכיוון מקצועיים - את הבאס לא שומעים,את הבאס מרגישים יחד עם ניגון המיד נוצרת האשליה שהבאס מגיע מהמיד,באס הוא נלווה לצליל ולא בפני עצמו,הדוגמא שהביא הבחור באנגלית מאוד מדוייקת,יש את החברה שקונים סאב "מעיף" של פיוניר ותשמע אותו בכל רמזור,יש סאב איכותי (הדוגמא של הJL AUDIO ממש מוצלחת) שמכוון נכון שהוא מרגיש כמו רעידת אדמה ללא הנפח הנשמע,ובכיוון נכון עם רכיבים איכותיים ובחפיפת תדרים נכונה נוצרת האשליה שכל העוצמה הזאת מנגנת מהמיד בכלל ואין שום הפרעה להרמונית הצליל אלא תוסף חשוב,כל זה נכון אגב גם למערכות ביתיות
תריץ חיפוש על "באס - במה קדמית" הדברים רלוונטים גם כאן

ואני יכול להרגיע אותך,אני שומע עם הWS99 וברוך השם הם רק משתפרות :wink:

ד"א העלו כאן הצעה מאוד מפתה על הHE400..
מאז שהתחלתי להכיר את העולם הזה נראה שטכנולוגית הPALANAR MAGNETIC ברמת ההיי אנד הגבוהה ביותר
כגון הSTAX,LCD2 וגם HE לסוגיו
באיזה שהוא מקום קצת אכלתי את עצמי (לא שאני מאוכזב חלילה) שלא בדקתי מוצר שאמור להיות סופר מדהים ולהתנסות ב"טכנולוגית על" :)

אז היום בדקתי די הרבה לגבי השוואות בהיי פיי וכ"ו ולהפתעתי... :wink:
http://www.head-fi.org/t/650449/the-new ... -pg-57/915

ולגבי הBURN-IN
http://www.head-fi.org/t/650449/the-new ... -pg-57/945

אני אזרוק לך עוד המלצה,במיוחד לצרכים שלך (איכות+באס+ניידות+יופי)
יש בלוח יד שניה באתר בחור שמפרסם את הAKG TIESTO - שמעתי אותו (ספציפית) ולמרות שהיה מחובר לS3 בלבד מאוד אהבתי
למעשה אם לא הייתי מאוהב באודיו טכניקה מן הסתם כבר הייתי קונה,נשמע טוב יותר מהרבה סטים אחרים שבדקתי
אה,יש שני דרייברים בכל אוזניה ושלושה מצבי באס שמשתלבים נהדר גם בבאס "הכבד" - אחלה סט!

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #51 

האזניים שלי לא קטנות במיוחד (גם לא גדולות) אבל מפריע לי שקצה האוזן נוגע בפנים האזנייה. ה AKG Tiesto די רדודות וזה אומר שאני חייב לנסות אותן קודם. גם בגלל שהן יקרות יחסית (לפחות באמזון אפשר להשיג אותן בפחות מ $250...).
האמת, קראתי קצת על הבייר DT1350 שהמליצו לי פה. הן נראות קרובות למה שאני מחפש חוץ מזה שהן on ear ולא Over. היום חיפשתי בעבודה אנשים עם אזניות on ear עם "חור" (Supraaural) כדי להשאיל ולמדוד. יש לי אזניות on-ear עם כרית מלאה ואני לא אוהב את זה כל כך. מדדתי 2 זוגות שונים כאלה (Supraaural) לכמה דקות והאזניות עם ה"חור" דווקא נוחות מאוד לטעמי ולא מתחממת האוזן וכו'. חוץ מזה, זה אוטם בצורה די טובה.
אני עוד אחשוב על זה אבל יש לי איזה 2-3 אפשרויות טובות עכשיו. DT1350, WS99, TIESTO. אני נוטה ל DT1350 כרגע.

eladi7 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #52 

בהצלחה!
:)

Trendin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 175
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #53 

יש לי את ה DT1350 . אוזניות מעולות ונותנות בידוד מעולה למי שמסתובב בדרכים. אני מבסוט מהן.

eladi7 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #54 

הM50 למכירה :lol:

KfirMois
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #55 

freedom_il כתב:האזניים שלי לא קטנות במיוחד (גם לא גדולות) אבל מפריע לי שקצה האוזן נוגע בפנים האזנייה. ה AKG Tiesto די רדודות וזה אומר שאני חייב לנסות אותן קודם. גם בגלל שהן יקרות יחסית (לפחות באמזון אפשר להשיג אותן בפחות מ $250...).
האמת, קראתי קצת על הבייר DT1350 שהמליצו לי פה. הן נראות קרובות למה שאני מחפש חוץ מזה שהן on ear ולא Over. היום חיפשתי בעבודה אנשים עם אזניות on ear עם "חור" (Supraaural) כדי להשאיל ולמדוד. יש לי אזניות on-ear עם כרית מלאה ואני לא אוהב את זה כל כך. מדדתי 2 זוגות שונים כאלה (Supraaural) לכמה דקות והאזניות עם ה"חור" דווקא נוחות מאוד לטעמי ולא מתחממת האוזן וכו'. חוץ מזה, זה אוטם בצורה די טובה.
אני עוד אחשוב על זה אבל יש לי איזה 2-3 אפשרויות טובות עכשיו. DT1350, WS99, TIESTO. אני נוטה ל DT1350 כרגע.
...
אתה מוזמן לבוא ולהאזין לטיאסטו בשמחה :)
הן למכירה ד"א בחצי מהמחיר שקניתי אותם בלונדון :)
0528222148

eladi7 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #56 

ברכות לקונה המאושר :wink:

ShayR
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

מאוד מאושר

שליחה #57 

האמת לא ציפיתי לאיכות הזו מאוזניות במחיר כזה

רק שעם האושר נולד החשק

עכשיו אני מחפש מגבר איכותי למחשב :)

eladi7 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #58 

אם אהבת את מה ששמעת אצלי.. רק מנורות\היברידי
רק אז תבין כמה שמעת "מכונות" ולא קול אנושי וסאונד נכון :wink:

ד"א הWS99 האלו חייבות ברייק אין,מיום ליום הם נשמעות טוב יותר ויותר!
אם הM50 משכו אותי בלילה לעוד שיר ועוד אחד.. (טוב,עוד אחד בקטנה)
הWS99 לא נותנים לי לישון! :lol:

גם אם אתה אודיופיל שמחשיב את האיכות הנשגבת והבמה הרחבה אתה תהנה בצורה פנומנלית ואז...
יגיע הבאס ויעיף אותך לשמיים :lol:

הקיצר לשאלה הבאה..

beyerdynamic T1 ו - alpha dog

צריך חוות דעת.. :wink:

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”