אני כבר משהו כמו חודש וחצי עם האוזניות האלו,מי שהספיק לקרוא הודעות שלי כבר יודע כמה אני אוהב אותם
אבל.. אני תמיד מחפש את היותר,יותר פירוט,יותר נמוכים הדוקים ויותר JOY שייעלה לי חיוך בכל זמן כל הזמן
מה ניסיתי בזמן הסופר קצר הזה?
NAD HP50 - מעולה! אבל אני רוצה סט קצת יותר "בועט" וגם המחיר (1690ׂ) ובהתחשב בזה שכבר הגעתי לתוצאות די טובות עם הסטאפ שלי עכשיו שממש לא רחוק משם קצת מנע ממני לרכוש במקום
מומנטום - ממש לא הטעם שלי.. ראיתי ביקורות של אנשים שבהתחלה לא אהבו אותו ושינו את דעתם.. אצלי בד"כ החיבור הוא די מיידי,זה לא שאני מתפעל מ"בום" וסט מאוזן יותר לא מרגש אותי,הוא פשוט נשמע לי עמום ורך מידי
HD600 - כאן כבר הרגשתי יותר טוב מהמומנטום הנ"ל - הצלילים בהירים בכל הספקטרום אבל המיד באס המדורג שהתרגלתי בM50 לא נוכח מספיק ובאמת מרגיש "אוורירי"
בייר DT880 - היו אצלי ליום וחצי,מכיוון שמניסיון עבר סטים גרמניים (RAINBOW ברכב) בעלי צליל מדוייק מפורט וחי מאוד עם זאת לפחות בסדרות בינוניות וגבוהות לא צורם ופשוט נותן את מה שאני מחפש - מרגש...
הבייר מאוד נחמדות,אבל הבאס נוכח ובורח אם אפשר להגדיר ככה,הגעתי למצב שחשבתי אפילו לעשות דבר כזה ולקבל את הטוב בכל העולמות בתקציב נורמלי
http://www.head-fi.org/t/424842/beyerdy ... losed-back
בסוף החזרתי את הסט,אבל הוא הותיר בי טעם של עוד וכיוון מסוים
חשבתי גם על ה770 הסגורות אבל כמו שמצויין שם בפורום,הם טוענים שהם נחותות משמעותית ברמת הפירוט וכ"ו מה880 ככה שלא בא לי ממש לרדת ברמה בשביל לקבל את הבאס והנפח המבוקש
אחרי שחפרתי לא מעט (עושה בייביסיטר לילדים,יש לי המון זמן לחפור
עלו לי כמה דגמים שעל פי הביקורות - אוהבי הM50 ימצאו בהם שדרוג משמעותי
AKG 267 TIESTO בעל 3 מצבי הבאס - טוענים שהוא טוב יותר מהסוני MDR1R נשמע כמו K550 עם באס (לא שמעתי כמובן אף אחד מהם עדיין)
HDJ2000 של פיוניר,ביקורות טובות אבל אני קצת חושש שזה סט שמיועד פרופר לתקליטן (איך האיכות?)
והסט המאוד מעניין - Audio-Technica Solid Bass Over-Ear ATH-WS99 שנמכר כרגע בKSP - ויש גם את הדגם הזול יותר WS55
על פי הביקורות לזה הוא "ממשיך טבעי" לM50 בעל יותר.. הכול
כמובן גם העלו את הDT770 כאופציה,לא שולל..
אפילו שזה לא בתקציב,הייתי מעוניין גם לשמוע חוות דעת לגבי הפיליפס X1