רוצה לשדרג את הM50

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
eladi7 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 412
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #1 

אהלן :wink:

אני כבר משהו כמו חודש וחצי עם האוזניות האלו,מי שהספיק לקרוא הודעות שלי כבר יודע כמה אני אוהב אותם

אבל.. אני תמיד מחפש את היותר,יותר פירוט,יותר נמוכים הדוקים ויותר JOY שייעלה לי חיוך בכל זמן כל הזמן :lol:

מה ניסיתי בזמן הסופר קצר הזה?

NAD HP50 - מעולה! אבל אני רוצה סט קצת יותר "בועט" וגם המחיר (1690ׂ) ובהתחשב בזה שכבר הגעתי לתוצאות די טובות עם הסטאפ שלי עכשיו שממש לא רחוק משם קצת מנע ממני לרכוש במקום

מומנטום - ממש לא הטעם שלי.. ראיתי ביקורות של אנשים שבהתחלה לא אהבו אותו ושינו את דעתם.. אצלי בד"כ החיבור הוא די מיידי,זה לא שאני מתפעל מ"בום" וסט מאוזן יותר לא מרגש אותי,הוא פשוט נשמע לי עמום ורך מידי

HD600 - כאן כבר הרגשתי יותר טוב מהמומנטום הנ"ל - הצלילים בהירים בכל הספקטרום אבל המיד באס המדורג שהתרגלתי בM50 לא נוכח מספיק ובאמת מרגיש "אוורירי" :)

בייר DT880 - היו אצלי ליום וחצי,מכיוון שמניסיון עבר סטים גרמניים (RAINBOW ברכב) בעלי צליל מדוייק מפורט וחי מאוד עם זאת לפחות בסדרות בינוניות וגבוהות לא צורם ופשוט נותן את מה שאני מחפש - מרגש...

הבייר מאוד נחמדות,אבל הבאס נוכח ובורח אם אפשר להגדיר ככה,הגעתי למצב שחשבתי אפילו לעשות דבר כזה ולקבל את הטוב בכל העולמות בתקציב נורמלי
http://www.head-fi.org/t/424842/beyerdy ... losed-back

בסוף החזרתי את הסט,אבל הוא הותיר בי טעם של עוד וכיוון מסוים

חשבתי גם על ה770 הסגורות אבל כמו שמצויין שם בפורום,הם טוענים שהם נחותות משמעותית ברמת הפירוט וכ"ו מה880 ככה שלא בא לי ממש לרדת ברמה בשביל לקבל את הבאס והנפח המבוקש

אחרי שחפרתי לא מעט (עושה בייביסיטר לילדים,יש לי המון זמן לחפור :wink: )

עלו לי כמה דגמים שעל פי הביקורות - אוהבי הM50 ימצאו בהם שדרוג משמעותי

AKG 267 TIESTO בעל 3 מצבי הבאס - טוענים שהוא טוב יותר מהסוני MDR1R נשמע כמו K550 עם באס (לא שמעתי כמובן אף אחד מהם עדיין)
HDJ2000 של פיוניר,ביקורות טובות אבל אני קצת חושש שזה סט שמיועד פרופר לתקליטן (איך האיכות?)
והסט המאוד מעניין - Audio-Technica Solid Bass Over-Ear ATH-WS99 שנמכר כרגע בKSP - ויש גם את הדגם הזול יותר WS55
על פי הביקורות לזה הוא "ממשיך טבעי" לM50 בעל יותר.. הכול :wink:
כמובן גם העלו את הDT770 כאופציה,לא שולל..

אפילו שזה לא בתקציב,הייתי מעוניין גם לשמוע חוות דעת לגבי הפיליפס X1
מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

FOXY
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1043
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

שליחה #2 

מה המקור והמגבר שאליהם חיברת את האוזניות לבדיקה?

eladi7 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

בחנות פיוז בגבעתיים,מגברים די יוקרתיים אם אני זוכר מה שהמוכר אמר בין צליל לצליל.. :lol:

אצלי בבית הM50 מוגברים עם מגבר היברידי (מדהים!) וכרטיס קול איכותי של אסוס

FOXY
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

בלי דגמים זה לא אומר כלום...

eladi7 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

זו תהיה קצת בעיה לחזור לחנות ולתשאל את העובדים עכשיו :wink:

איכות טובה ועוצמה ראויה בקובץ לוסלס לפי התרשמותי,לא מגברי מנורות אגב

LQDForce
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 776
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 83 פעמים

שליחה #6 

תסלח לי eladi7 אבל המקור שלך לא ממש 'איכותי' או 'מדהים' , רחוק מזה.. צריך לשים דברים קצת בפרופורציה.

וזה בתור אחד שיש לו את ה Xonar STX שעבר מהפך של ממש, ואת ה Bravo V2 & V3 ששניהם עברו מודים רציניים בטירוף (החלפתי כמעט הכל, מספק כוח וקבלים ועד לשינוי המעגל עצמו).

בשבילי הנ"ל היו בגדר 'משחק' בלבד, הם נותנים תמורה מצוינת למחיר אבל הם אפילו לא מתקרבים לרגליים של מגבר\DAC בתקציב סביר.

למעשה, הגיין הגבוה בצורה דבילית של המגבר שלך פשוט יהרוס כל אוזניות נורמליות שתחבר אליו, אלא אם כן הן ממש קלות להנעה - וגם אז, הווליום המוגזם....
נערך לאחרונה על ידי LQDForce ב 04/12/2013 23:40, נערך פעם 1 בסך הכל.

eladi7 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

בשבילי זה מספק ++
בפלטפורמה אחרת (רכב) היה (וישנו עדיין בארון) מגבר של מקינטוש שחובר בצורה אקטיבית לכל אלמנט בנפרד ללא קרוס-אוברים או התערבות אחרת מלבד כיוונים מדוייקים מיחידת הראש (אלפיין) לכל רכיב אני מאמין (או רוצה לפחות :lol: ) שיש לי מושג באיכות לאור התגובות של מי שחווה איתי..

אני בטוח שמגבר ב425 ₪ מאיביי (זוכר את השרשור? עדיין חייב לך תודה :wink: ) ממש לא היי אנד ואיכות ללא פשרות
אבל ככה בלילה בשקט בשקט שאף אחד לא שומע אני באמת נפעם ומאמין שמה שהיצרן הצהיר ברוב עם (או דף :lol: )

Audiophile Performance Design Absolutely! It can hook up to power amplifier directly such as Pre Amp to use;

it will kill any pre amp with US$1000- price (may be higher)!!

שיש בזה ממש..

יכול להגיד לך שלראיה שחיזקה עוד יותר את הדעה שלי שמדובר במוצר איכותי זו הבחינה שלי בפיוז ששם אכן היה מדובר במגברים במספרים אסטרונומיים (תסלח לי שאני לא זוכר במדיוק) וכידוע בסכומים כאלו אין ממש פשרות,בטח לא בחנות המתמחה בציוד מהמעלה הראשונה - וממש לא הרגשתי נחות.. אפילו לא קצת

בלי קשר מזמין אותך להתרשם ולהכיר כמובן
בירה וכיבוד עלי :wink:

eladi7 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

ובקשר לאוזניות...

LQDForce
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

DT770 יהיו שדרוג ישיר ל ATH-M50 , והן גם ייהנו מאוד מהגברה טובה.

eladi7 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

תודה

ובקשר לשאר ההצעות?

FOXY
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

האוזניה הכי מעניינת ברשימה היא הDT880, רק שתהיה לפחות 250 אום.

היא צריכה מגבר ומקור טובים...

אם אתה רוצה יותר טרבל ויותר באס עם אותו כיוון סאונד אז שמע את הDT990.

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3055
נתן תודות: 560 פעמים
קיבל תודות: 269 פעמים

שליחה #12 

FOXY

שלום יש לי DT-880 PRO 250 יופי של צליל הכל במינון נכון עובדות נהדר עם מדבר ליימן לינאר

בברכה

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3449
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 281 פעמים

שליחה #13 

HiFiMAN HE-400
יעבוד יופי על מגבר הייברידי
איכותי יותר מפיליפס אקס1
ויש לו באס שלוקח את כל מה שהוזכר השרשור

LQDForce
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

לא !!!

אל תקח את ה DT880-250 , המגבר שלך לא מתמודד איתן ! קח את ה 80 אום.
אל תקנה HE400 , שילוב גרוע עם מגבר כמו שלך, הוא לא נותן להן מספיק כוח ותקבל דיסטורשן אפילו בווליום מינימלי.

FOXY,eyal1983 , אני מקבל את ההמלצות שלכם אבל המקור שלו פשוט לא מתאים.

eladi7 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

עד אתמול היה לי DT880 250
דווקא עם המגבר הם נשמעו נהדר (לא מדובר בבראבו V2/3 מדובר בחברה אחרת אגב)
הווקאלי פשוט מצויין וקולות הזמרים נשמעים מצויינים,המיד טוב ובהחלט מרגישים את ההבדל (הלא גדול אבל) בין המידים הקצת LAIDBACK של הM50
לעומתו
הבאס טוב (לא בעוצמת הM50 אבל טוב..)
הרגשתי שזו עליית מדרגה מסויימת,,אבל אני בגישה של אם כבר להחליף אז שהיה שדרוג משמעותי,ובגלל המשמעותי הזה החזרתי לבסוף את הסט
ד"א הסט מאוד לא סלחני לשירים באיכות נמוכה,הייתי יכול לחיות עם זה איכשהו (זה מבחינתי אומר אשכרה לוותר\לא להנות מספיק מסרטונים ביוטיוב,שתסכימו איתי שזה חתיכת הקרבה :wink: ) אם הסט היה סגור אז אני מאמין שלטעמי (האישי) שאוהב דינמיות ללא וויתור על האיכות - זה היה מתאים יותר

ד"א מה אתם אומרים על SOUNDMAGIC H100
נראים די טוב לפי הביקורות,אבל משום מה לא מוכרים בארץ כחברות הגדולות
והHE400 גם מאוד מעניין.. איפה ניתן לשמוע\לרכוש בארץ?

ובקשר לגיין והעוצמה,אני חושב שהתכוונת למגבר השני (BRAVO V2) אני מסתדר נפלא דווקא ויש לי הרבה מרחב תמרון ללא "רעש רצפה" וכ"ו,ד"א אם אני זוכר נכון בעיית רגישות היתר מיוחסת לרגישות הכניסה (Input Sensitivity)

בזה מדובר אגב
http://www.ebay.com/itm/250970005853?ss ... 1439.l2649

LQDForce
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

המגבר שלך הוא אותו מעגל בדיוק כמו bravo , התכנון נוצר ע'י בחור סיני בשם Sijosae לפני כמה שנים טובות..
http://www.headphoneamp.co.kr/ftp/sijosae/Gallery/

את ה HE-400 לא משווקים בארץ, נסה לחפש מישהו שיש לו אותם כדי לשמוע.

eladi7 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

ראיתי השוואה מאוד מעניינת ביו הM50 לWS99 החדש

משפט די ממצה להשוואה -
The best way I can describe the bass difference between the ws99 and the m50 is between cars. One car (m50) has a killer stock stereo with the bass knob turn all the way up. The bass is present and emphasized, but is muddy and kills the other frequencies. Another car (ws99) has two 13.5" w7s slapping you in the face, but you can still clearly hear all the other frequencies without any problems. These headphones sound like each ear cup has two separate speakers, one more treble and midrange, and another for beating your ear drums. The separation between the powerful bass and the other frequencies is flawless. No mud, no bleeding, separate and complete

אני מתחיל לנטות חזק לכיוון הזה :)
היחידות שמעניינות אותי כרגע הם הTIESTO שנחשבות לALLROUNDER אמיתיות עם איכויות + באס מודגש

למישהו יצא לשמוע משהו מסדרת הSOLID BASS?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #18 

אנלוגיה דבילית. הבאסים ב-M50 (אזניה מוניטורית להזכירך) סבבה לגמרי, ולטעון שהם מרוחים ודורסים תדרים אחרים זו פשוט שטות לשמה. :roll:

אין לי ספק כמעט שהבאסים ב-WS99 יותר טובים מב-M50 - הראשונות בכל זאת עולות כמעט כפול מהאחרונות - אבל ההשוואה פשוט גרועה. (n)

אם אתה רוצה באסים מרוחים, לך על ביטס ;)

LQDForce
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #19 

אם אתה כל כך אוהב באס, ניסית את ה V-MODA LP ? או אפילו M-100 (שם הבאס עוצמתי בטירוף).

אופציה נוספת תהיה DT990 , אולי האוזניות (לא סגורות) עם הבאס הכי עמוק שקיימות..
רק שחתימת הסאונד שלהן היא ממש V , אז לא בטוח שזה יתאים לך. הן יותר כיפיות מאשר נאמנות למקור.

eladi7 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

אני אסביר :wink:

אני אוהב איכות נטו - אני אוהב ריגוש,סט ללא באס מספק ומשתלב לא מרגש אותי ולא נותן לי את הוואו החמקמק (שבM50 הוא הצליח יפה)
רוצה מידים של HD600 עם הגבוהים והבמה של הNAD ומיד באס\באס של.. VMODA מן הסתם (לא שמעתי עדיין)

יש אנשים שמתפעלים מאיכות של הפרדת כלים ומיקומם בבמה,ההרגשה של להיות בפסגת הטכנולוגיה עושה להם את זה
אני שמעתי בעבר דברים דומים,וברובם היו מרשימים מאוד אבל מעטים גרמו לי לחייך ולהתרגש
אני לא אודיופיל שיושב על ספה משלב אצבעות ומתפעל מהאיכות
אני רואה את עצמי כאחד שמגיע לשיא התוצאה פשוט מרגיש דפיקות לב מואצות,הלם,וחיוך בלתי נשלט :D
נגעתי שם והרגשתי את זה מה שבעבר לא דמיינתי (ואפילו די זלזלתי) שאפשר לקבל משתי קופסאות פתוחות\סגורות בצידי האוזניים
:wink:

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”