רשת ביתית ושיתוף, חדש בעסק...

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
תומרלב פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
אני חדש בכל העסק.....אתמול רכשתי ראוטר שלWR1043 TP-LINK. יש לי כמה שאלות בסיסיות אני די חדש בתחום הרשתות/שיתוף
- האם יש חשיבות לאיכות הכבל שמחבר בין הראוטר למודם (של הוט). ומה מומלץ?
- למה נועדו ארבעת השקעים הצהובים בצד האחורי של הראוטר?
- כרגע המודם והראוטר נמצאים בממ"ד. מכיוון שאני רוצה להזרים מדיה לסטריאו/טלויזיה, אני מניח שרצוי להעביר את שניהם לסלון??
- יש לי שלושה ניידים בבית, שניים עם וינדוס 7, ואחד עם ויסטה. האם אוכל לשתף גם את הויסטה ברשת?
- האם רצוי לחבר הארדיסק חיצוני (WD) ישירות לראוטר או לנייד שישמש אותי למחשב קולנוע בייתי?

תודה,
תומר

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אם המרחק קצר אין חשיבות באמת, רק שיעמוד בתקן.
4 השקעים אלה חיבורי הLAN. אליהם אתה מחבר את המחשבים או כל דבר שאתה רוצה לחבר לרשת באופן חוטי.
אם יש לך אופציה להעביר כבל לסלון זה יהיה אידאלי, אם לא, להעביר את הראוטר לסלון זו גם אופציה (אבל מצד שני, אם אתה מעביר אותו לסלון זה אומר שיש כבל שעובר שם, ואם כך, אפשר פשוט להשחיל כבל. מה שנוח לך)
מה הכוונה "לשתף את הויסטה"? מחשב יכול לגשת לשיתופים ולשתף תיקיות משלו, אם זו הכוונה.
אני, באופן אישי, נגד ניידים כמחשבי HTPC, אבל באופן עקרוני אין עם זה בעיה. לדעתי עדיף לחבר למחשב.
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #3 

עוד משהו - אל תשים ראוטר אלחוטי בממ"ד. הקירות של הממ"ד מאוד עבים והם גורמים לניחות גדול מאוד באות, מה שגורם גם ליותר קרינה (מהמכשירים שנאלצים לשדר חזק יותר) וגם פוגע מהותית באיכות האות, מהירות הגלישה וכיו"ב.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”