איפה אפשר לטחון קפה?
-
dannyka
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 152
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
קיבלתי מחבר שקית של פולי קפה, הבעיה שאין לי מטחנה אז אני תקוע איתה.
ניסיתי לחפש מקום שאפשר לטחון בו אבל כל המקומות שדיברתי איתם לא מספקים שרות כזה.
מישהו מכיר מקום שאפשר לטחון בו קפה? בתשלום כמובן.
מישהו מכיר מקום שאפשר לטחון בו קפה? בתשלום כמובן.
זאת מתנה שלא שווה הרבה ואסביר.
כשטוחנים קפה , לא טוחנים הכל במכה. טוחנים שתים שלוש כוסות ומבצעים חליטה במכונה הספציפית שלך שכן לכל קפה אל מול כל מכונה נדרשת דרגת טחינה מסויימת.
אתה מוזמן אלי הביתה להוד השרון לטחינה בחינם אבל כמו שאמרתי לך זה בזבוז זמן .
כשטוחנים קפה , לא טוחנים הכל במכה. טוחנים שתים שלוש כוסות ומבצעים חליטה במכונה הספציפית שלך שכן לכל קפה אל מול כל מכונה נדרשת דרגת טחינה מסויימת.
אתה מוזמן אלי הביתה להוד השרון לטחינה בחינם אבל כמו שאמרתי לך זה בזבוז זמן .
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
בכל חנות קפה וגם בהרבה בתי קפה יטחנו לך בחינם.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
כפארה עליך, איפה אתה גר?dannyka כתב:קיבלתי מחבר שקית של פולי קפה, הבעיה שאין לי מטחנה אז אני תקוע איתה.
מישהו מכיר מקום שאפשר לטחון בו קפה? בתשלום כמובן....
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
http://www.secretocafe.co.il
השאלה הראשונה, איזה שימוש אתה מעוניין לעשות בקפה. יש הבדל בין טחינה לקפה שחור, לאספרסו, למקינטה, לפילטר וכו'. למקינטה ופילטר מטחנת תבלינים/סכינים תעשה את העבודה.
השאלה השנייה איפה אתה גר/מסתובב... אם זה באיזור השרון אטחן לך בשמחה, וללא כל תשלום כמובן, וכך אני מאמין רוב משתתפי הפורום בעלי המטחנות. גם פה, אם הטחינה לקפה שחור/פילטר. אני מעריך כי הקפה יכול לספק את הסחורה למשך מספר ימים גם במצבו הטחון. אם זה למקינטה או אספרסו עדיף לטחון מנות לצריכה מיידית...
בהצלחה
השאלה השנייה איפה אתה גר/מסתובב... אם זה באיזור השרון אטחן לך בשמחה, וללא כל תשלום כמובן, וכך אני מאמין רוב משתתפי הפורום בעלי המטחנות. גם פה, אם הטחינה לקפה שחור/פילטר. אני מעריך כי הקפה יכול לספק את הסחורה למשך מספר ימים גם במצבו הטחון. אם זה למקינטה או אספרסו עדיף לטחון מנות לצריכה מיידית...
בהצלחה