התבלטות בין שני דגמי אוזניות sennheiser cx 280 vs cx300 2
חיפשתי המון באינטרנט ולא מצאתי השוואה ישירה בין ה2. שניהם עולים 220 בKSP. הסתכלתי בסקירות וראיתי של cx300-ii הן אוזניות טובות בעלות ביקורות חיוביות לרוב, אז לקחתי אותן. אבל שהגעתי הבייתה התברר לי שהן מהסוג של האוזניות ספורט שאוזניה אחת ארוכה יותר מהשניה וזה נראה לי לא נוח בעליל. אני רוצה להחליף לCX 280 שבאות בתצורה הרגילה. הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא השוואה ישירה בין השניים. תמיד זה 280 לעומת CX 300 הישנות. עכשיו איכות השמע חשובה לי ואם הcx300-ii ממש יותר טובות מהCX 280 אז כנראה שאני אצטרך להתרגל אליהן אבל אם ההבדל הוא לא גדול אז אני מעדיך את התצורה של ה280.
אשמח אם מישהו יכול לתת לי תשובה מקיפה לגבי ההבדלים בניהן והאם הcx300-ii טובה מהCX280 ברמה כזאת ששווה לנסות להסתדר עם התצורה המעצבנת הזאת.
בנסוף ישנם שני דגמים של Audio-Technica - ATH-CK313M\ATH-CK323M שהבנתי שהיא חברה דיי טובה אבל לא מצאתי ביקורות על הדגמים האלו. תהיתי אם למישהו יש מושג אם הם טובים כי הם עולים 150 שקלים ואם הם טובים אז לא אכפת לי לקחת אותם.
ד"א אין לי מוזיקה מועדפת, אני שומע הכל אם זה רלוונטי. תודה מראש.
אשמח אם מישהו יכול לתת לי תשובה מקיפה לגבי ההבדלים בניהן והאם הcx300-ii טובה מהCX280 ברמה כזאת ששווה לנסות להסתדר עם התצורה המעצבנת הזאת.
בנסוף ישנם שני דגמים של Audio-Technica - ATH-CK313M\ATH-CK323M שהבנתי שהיא חברה דיי טובה אבל לא מצאתי ביקורות על הדגמים האלו. תהיתי אם למישהו יש מושג אם הם טובים כי הם עולים 150 שקלים ואם הם טובים אז לא אכפת לי לקחת אותם.
ד"א אין לי מוזיקה מועדפת, אני שומע הכל אם זה רלוונטי. תודה מראש.
אף אחת מהן.
קנה VSONIC GR02 BASS EDITION
אבל אם אתה מתכוון שאין לך ברירה ואתה חייב לבחור, אז ה cx300-ii טובה יותר.
הכבל יכול להיות קצת לא נוח , אבל אפשר להסתדר. נסה להעביר את האוזניה הימנית מאחורי הצוואר, ואז תקבל אורך אחיד והכבל גם לא יפריע לך מקדימה.
קנה VSONIC GR02 BASS EDITION
אבל אם אתה מתכוון שאין לך ברירה ואתה חייב לבחור, אז ה cx300-ii טובה יותר.
הכבל יכול להיות קצת לא נוח , אבל אפשר להסתדר. נסה להעביר את האוזניה הימנית מאחורי הצוואר, ואז תקבל אורך אחיד והכבל גם לא יפריע לך מקדימה.
אין לי ברירה כי זה מה שמצעים בKSP..קניתי כבר ועכשיו אני יכול רק להחליף ..ורמת המחיר שיש זה האופציות היחידות ..או cx200 ,cx215,cx175, אוזניות Audio-Technica SonicSport In-Ear ATH-CKP200 ,AKG K350AMA זה האופציות שיש לי בטווח המחיר במוצעות בKSP. הAKG הן הגבול העליון ב265 ש"ח ואני אקח אותן רק אם הן משמעותית יותר טובות מהcx300-ii.
כתבת שהcx300-ii טובה יותר מהCX280. השאלה שלי היא כמה והאם זה שווה את החוסר נוחות ??
כתבת שהcx300-ii טובה יותר מהCX280. השאלה שלי היא כמה והאם זה שווה את החוסר נוחות ??
לא יודע, לא ניסיתי אותן. רק מהשוואת נתונים ומתג המחיר שלהן ..
קראתי גם כמה שורות מביקורת כאן
http://www.whathifi.com/review/sennheiser-cx-280
קראתי גם כמה שורות מביקורת כאן
http://www.whathifi.com/review/sennheiser-cx-280
וואלה אחי נראה לי קראתי את כל הביקורות שקיימות ואני רואה שכנראה ה300 הם בחירה טובה מאוד, השאלה היא איך ה280 לעומתן. האתר שהבאת הוא היחיד שאומר שהcx300-ii הן המחליפות ונותן איזה שהיא השוואה. אבל גם זה חצי כח היא הוא אומר שהסאונד לא כזה טוב אבל לא בהשוואה ל300 .. הביקורת ההיא נכתה הרבה אחרי הביקורת של הcx300-ii ולכן יכול להיות שהוא מתכוון שפשוט אין שיפור או משהו כזה.
לכן אני מחפש אנשים שאשכרה שמעו בשתי האוזניות ויכולים לתת לי מושג ...
לכן אני מחפש אנשים שאשכרה שמעו בשתי האוזניות ויכולים לתת לי מושג ...