לכל מי שיש hotbox שיכנס בבקשה
יש לי hotbox , ספק בזק בינלאומי.
מאחורי ה hotbox יש את היציאות של הכבל רשת. יש לי 4 יציאות,
אני נוהג לחבר את המחשב לאחת ואת האקס בוקס לאחת . ויש לי בו זמנית בשתיהן אנטרנט.
אני רוצה לציין שאין לי ראוטר. האפשרות לראוטר לא פתוחה אצלי.
לאחרונה זה פשוט לא עובד לי . רק חיבור אחד עובד. וכדי שהאחר יעבוד אני צריך לנתק את הראוטר -להחזיר אותו ואז החיבור השני עובד, והראשון שעבד מושבת .
אם המחשב עובד ואני רוצה אקס בוקס אני צריך לנתק את הראוטר לחבר ואז רק האקס בוקס יעבוד, וההפך.
במוקד תמיכה שלהם אמרו לי שככה . ואם הטכנאי יבוא הוא יראה שקו אחד עובד וזהו הוא לא יעשה כלום כי הוט מתחייבים שחיבור אחד יעבוד. \מה זה השטויות האלו.
מה עושים ?
תודה
מאחורי ה hotbox יש את היציאות של הכבל רשת. יש לי 4 יציאות,
אני נוהג לחבר את המחשב לאחת ואת האקס בוקס לאחת . ויש לי בו זמנית בשתיהן אנטרנט.
אני רוצה לציין שאין לי ראוטר. האפשרות לראוטר לא פתוחה אצלי.
לאחרונה זה פשוט לא עובד לי . רק חיבור אחד עובד. וכדי שהאחר יעבוד אני צריך לנתק את הראוטר -להחזיר אותו ואז החיבור השני עובד, והראשון שעבד מושבת .
אם המחשב עובד ואני רוצה אקס בוקס אני צריך לנתק את הראוטר לחבר ואז רק האקס בוקס יעבוד, וההפך.
במוקד תמיכה שלהם אמרו לי שככה . ואם הטכנאי יבוא הוא יראה שקו אחד עובד וזהו הוא לא יעשה כלום כי הוט מתחייבים שחיבור אחד יעבוד. \מה זה השטויות האלו.
מה עושים ?
תודה
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
d2idan בפוסט הקודם שלך אמרת שמתקינים לך אינטרנט של בזק בבית, לכן ההוטבוקס כבר לא אמור להוות לך דאגות.
הגיע היום טכנאי אבל הוא אמר שאין קו של בזק. אז אין אפשרות.ValorHeart כתב:d2idan בפוסט הקודם שלך אמרת שמתקינים לך אינטרנט של בזק בבית, לכן ההוטבוקס כבר לא אמור להוות לך דאגות....
אני בודק אופציות לעשות קו של בזק.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
הוט ביטלו את האפשרות לחבר יותר ממחשב אחד לHOTBOX בעדכון האחרון שעשו, ברור שהם יגידו שאין עדכון שכזה, אבל בפועל אתה לא יכול יותר לחבר יותר ממחשב אחד לHOTBOX שעובד כמודם בלבד
נתקלתי בבעיה דומה אתמול, אצלי מחובר מדפסת טלוויזיה ומחשב כולם מחוברים בכבל רשת להוט בוקס לפתע אתמול כשהגעתי לבית המחשב לא רצה לזהות חיבור קווי לאחר החלפת הכבל נפתרה הבעיה, יש לי תחושה שהבעיה שלנו היא שונה ושלי באמת הייתה הכבל הייתכן ?
האם בכלל הגיוני שכבל ללא שום מגע פיזי בו יפסיק לתפקד לפתע?
האם בכלל הגיוני שכבל ללא שום מגע פיזי בו יפסיק לתפקד לפתע?
לפתוח את הראוטר פתר לי את הבעיה.למרות שביקשתי מהוט איפוס ראוטר. אז יכול להיות שצריך איפוס.אם זה לא עובד.אז לפתוח ראוטר יעבודatraf כתב:נתקלתי בבעיה דומה אתמול, אצלי מחובר מדפסת טלוויזיה ומחשב כולם מחוברים בכבל רשת להוט בוקס לפתע אתמול כשהגעתי לבית המחשב לא רצה לזהות חיבור קווי לאחר החלפת הכבל נפתרה הבעיה, יש לי תחושה שהבעיה שלנו היא שונה ושלי באמת הייתה הכבל הייתכן ?
האם בכלל הגיוני שכבל ללא שום מגע פיזי בו יפסיק לתפקד לפתע?...