התחברות לhot ?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
asaf1319 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

שלום לאחר ששמעתי שהמחיר שלהם זול משמעותית משל המתחרות הייתי חייב להתקשר ולברר.
אני אדם שמאוד רוצה לעזור להורים שלי ולהקל עליהם כמה שרק אפשר ולכן לאור עליית המחירים של הסופר פרמיום שעולה ב5שח יחד עם הvod יוצא שאשלם 315 שח לחודש ככה שזה מחיר ממש מוגזם.
דיברתי איתם ובסוף השיחה קיבלתי הצעה של בדיוק מה שקיבלתי ביס (2מקליטים שאחד hdמקליט) ו3 רגילים בהפרש של 40 שח !!!!!(!) מה אתם חושבים עליהם ? האם הם מספיק טובים ?
בנוסף הם הציעו לי את הטריפל ב392 שח מה אתם חושבים ?
אשמח אם תענו תודה לכל המגיבים.

asaf1319 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

מישהו ?

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #3 

השאלה מה ההורים שלך אוהבים לראות.
התכנים של YES טובים משמעותית מהוט.
הוט בעיקר ממחזרים שידורים שכבר היו.
אם גם המחיר לא כזה אטרקטיבי ועדיין ההורים חייבים טלויזיה רב ערוצית נראה לי שהבחירה ההגיונית היא YES.

asaf1319 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

גיל37 כתב:השאלה מה ההורים שלך אוהבים לראות.
התכנים של YES טובים משמעותית מהוט.
הוט בעיקר ממחזרים שידורים שכבר היו.
אם גם המחיר לא כזה אטרקטיבי ועדיין ההורים חייבים טלויזיה רב ערוצית נראה לי שהבחירה ההגיונית היא YES.
...
אז ככה אנחנו ילדים מעוניינים בסדרות הישראליות הברור עספור וכדומה
אבא שלי לא ממש משנה לו הוא חוזר מותש מהעבודה ומבחנתו כמה שנשלם פחות יותר טוב
אמא שלי היא הכי מבעייתית כי היא לא מעוניינת בשינוי כל שהוא אך הצלחנו לשכנע אותה בטענה שלכל הערוצים שהיא רואה ומעוניינת נמצאים גם בהוט ככה שחוץ משינוי ערוצים כל מיני דברים כמו הממשק זה קצת יהיה לה קשה אך כמו שהצלחתי להעביר אותה מהמכשיר הwave לאייפון כך היא תתרגל להוט.
יש לציין שאחד הדברים שהכי מושכים אותי זה שלכל המשפחה יהיה vod בכל הממירים בשונה מיס.

Mrshmelo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 195
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #5 

גם ביס יש בכל הממירים vod,גם במקס טוטאל וגם בhd הרגיל

miko79
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
שם מלא: עומר
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

אם אתה לא צריך גם אינטרנט אז לא כדאי

שליחה #6 

אני משלם בהוט על 2 ממירי HD מקליט, כל ערוצי ה HD , ספורט 5 HD וספורט LIVE HD ,
VOD חינם לחצי שנה, טל' ללא הגבלה ואינטרנט 30 מגה. 272 ש"ח.

אני לא מצאתי מחיר שמתקרב לזה ביס.

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

אם מתאמצים ויש קצת סבלנות אפשר ללחוץ את הוט לתת תנאים טובים יותר.הנטישה מהם מטורפת והם נלחמים על כל לקוח. (כמה שעות אחרי שאספו אצלי את הציוד והתנתקתי רישמית כבר התקשרו משימור לקוחות לשאול למה, ואמה ואולי תתחבר מחדש... והיו עוד 3 טלפונים כאלה עד שהם התייאשו).

asaf1319 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

Mrshmelo כתב:גם ביס יש בכל הממירים vod,גם במקס טוטאל וגם בhd הרגיל
...
לך תבדוק תממירים הרגילים ואז נדבר.

asaf1319 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

גיל37 כתב:אם מתאמצים ויש קצת סבלנות אפשר ללחוץ את הוט לתת תנאים טובים יותר.הנטישה מהם מטורפת והם נלחמים על כל לקוח. (כמה שעות אחרי שאספו אצלי את הציוד והתנתקתי רישמית כבר התקשרו משימור לקוחות לשאול למה, ואמה ואולי תתחבר מחדש... והיו עוד 3 טלפונים כאלה עד שהם התייאשו).
...
כל שיחה נתנו לי עוד ועוד הטבות. אני אראה מה אני עושה אני חייב להגיד שאני מפחד מהשירות... ביס התקשרי לאור ההתנתקות והנציג מהשימור הרים את הקול באופן מוגזם לטעמי (לא צעק אבל היה ממש קרוב) הוא הציע לי להחזיר את המחיר הנוכחי שאמור היה לעלות בעשרה שקלים בשל הסופר פרמיום והvod עם שידרוג של שלושת הממירים הרגילים לhd התומך במולטירום והvod בעלות של 50 שח עבור התקנת ממיר הראשון כאשר אחריו יעלה עוד 40 שח נוספים עבור ממיר נוסף ככה שהתקנה 140 ואני מחפש הזולה במחיר מה גם שהוט נותנים ממיר hd vod ומג׳יק ומג׳יק hd בעלות של 246 כאשר כמו שאמרתי התכנים בהוט מעניינים אותי למרות שהתכנים ביס מעולים

miko79
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
שם מלא: עומר
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #10 

בעקרון איכות ה HD בהוט גבוהה יותר, אם אתה אוהב ספורט אתה מקבל גם ספורט ONE HD בחינם.
לגבי תכנים אני מזמן עם XBMC ולההורים שלך אם מספיק להם התכנים בהוט אז הם יתאהבו ב START OVER שפשוט ונוח .

asaf1319 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

miko79 כתב:בעקרון איכות ה HD בהוט גבוהה יותר, אם אתה אוהב ספורט אתה מקבל גם ספורט ONE HD בחינם.
לגבי תכנים אני מזמן עם XBMC ולההורים שלך אם מספיק להם התכנים בהוט אז הם יתאהבו ב START OVER שפשוט ונוח .
...
כתבתי באחד מתגובותיי שאימי מעוניינת בערוצים שקיימים בהוט מעבר לזה היא תמצא סדרות אחרות לא פחות טובות.
אבי מעוניין לשלם כמה שפחות ואני ואחים של מעוניינים יותר במה שמשודר בהוט.
ותודה זה מה שרציתי לשמוע שאיכות הhd גבוהה יותר

asaf1319 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

אשמח לחוות דעת על החברה

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

אתה מחפש חוות דעת על הוט ? חפש בפייסבוק.. לא תמצא הרבה אהדה אליהם.

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #14 

בימי החורף הקרים כדאי להיות מחובר להוט.

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

נכון, אצל יס יש בחורף מדי פעם בעיות קליטה במיוחד בימים עם עננות כבדה וכשהצלחת מותקנת על הגג במיקום דפוק.
זה נדיר אבל זה קורה.
עדיין זאת הזדמנות מצוינת לגלות שיש חיים בלי טלויזיה 8)

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #16 

לא התכוונתי לזה.
כשמחוברים להוט תמיד חם בחורף בגלל כל העצבים שמקבלים מהחברה הזאת :lol:

asaf1319 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

גיל37 כתב:אתה מחפש חוות דעת על הוט ? חפש בפייסבוק.. לא תמצא הרבה אהדה אליהם.
...
צריך לקחת כל דבר במידה.
הבנתי כי יש להוט כ300 אלף לקוחות יותר מיס אם אני לא טועה ולכן הסיכוי שיהיה לקוח לא מרוצה גדול יותר מיס.
לא שמעתי תלונות מאיזורי (זה פרט חשוב למיטב הבנתי).
באשר לשאר התגובות שקיבלתי אני גם ככה סובל מהפרעות בלתי פוסקות בשידור ככה שזה לא ממש משנה לי.
שאלה נוספת אם קיימת אצלי תשתית ישנה (מתקופת ערוצי זהב, שם היינו לפני שהיינו מנויים ביס) יכול להיות כי בשל התשתית הישנה תיהיה איכות ירודה מיזו של המנויים עם התשתית החדשה ?

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

ההיגיון אומר שאם אתה מתחבר להוט ויש בעיות טכניות ולא משנה מה הסיבה, הם צריכים לשלוח לך טכנאי שיפתור אותן, גם אם זה אומר החלפת תשתית . הם הרי לא ירצו לוותר על לקוח בגלל דבר כזה.
הכבלים עצמם פחות סובלים מבלאי (מסוככים ויש בידוד פלסטיק). מה שמחליד ונהרס עם השנים אלו הקונקטורים , המפצלים הזולים שהם מתקינים ולפעמים גם השקעים. את זה אין בעיה להחליף ועדיין אם יש בעיות עוצמת קליטה, מתקינים מגבר בכניסה לקו וזה משפר את הקליטה בכל הממירים בבית.

asaf1319 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

גיל37 כתב:ההיגיון אומר שאם אתה מתחבר להוט ויש בעיות טכניות ולא משנה מה הסיבה, הם צריכים לשלוח לך טכנאי שיפתור אותן, גם אם זה אומר החלפת תשתית . הם הרי לא ירצו לוותר על לקוח בגלל דבר כזה.
הכבלים עצמם פחות סובלים מבלאי (מסוככים ויש בידוד פלסטיק). מה שמחליד ונהרס עם השנים אלו הקונקטורים , המפצלים הזולים שהם מתקינים ולפעמים גם השקעים. את זה אין בעיה להחליף ועדיין אם יש בעיות עוצמת קליטה, מתקינים מגבר בכניסה לקו וזה משפר את הקליטה בכל הממירים בבית.
...
כנראה שלא הבנת אותי נכון.
אני אני לקוח של יס, הייתי בעברי לקוח של ערוצי זהב וכאשר דיברתי עם הנציגי שירות נאמר כי יש לי תשתית וכאשר שאלתי מה זה אומר ? ענתה בצחקוק שלא נזדקק לחפור. מבחינתו זה הדליק נורה אדומה: תשתית שנמצאת יותר מ10 שנים אינה יכולה להיות טובה בשום צורה. אחת מהסיבות שאני רוצה להחליף להוט כי נאמר לי שהאיכות שידור טובה יותר אבל אם יש לי תשתית ישנה מן הראוי שאיכות השידור תיהיה גרועה לא ?

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

לא הבנתי למה אתה קורא "תשתית" .
אם מדובר בכבילה מארון התקשורת של הבנין לשקעים בחדרים בבית, הרי ש - 10 שנים זה ממש לא הרבה זמן. אצלי הכבילה בת 20 ועושה עבודה מצוינת. אם מדובר בתשתית של הוט מהסיב האופטי עד ארון התקשורת, יש סיכוי טוב שהוחלפה כבר בעקבות העובדה שיותר אנשים צורכים יותר רוחב פס, שידורי HD, אינטרנט מהיר יותר , יותר ממירים, טלפון וכו' .(פרט לשכונות ישנות ובניינים מאד ישנים שאותם הם לא ממש סופרים ולא מתאמצים לשפר להם)

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”