התחברות לhot ?
שלום לאחר ששמעתי שהמחיר שלהם זול משמעותית משל המתחרות הייתי חייב להתקשר ולברר.
אני אדם שמאוד רוצה לעזור להורים שלי ולהקל עליהם כמה שרק אפשר ולכן לאור עליית המחירים של הסופר פרמיום שעולה ב5שח יחד עם הvod יוצא שאשלם 315 שח לחודש ככה שזה מחיר ממש מוגזם.
דיברתי איתם ובסוף השיחה קיבלתי הצעה של בדיוק מה שקיבלתי ביס (2מקליטים שאחד hdמקליט) ו3 רגילים בהפרש של 40 שח !!!!!(!) מה אתם חושבים עליהם ? האם הם מספיק טובים ?
בנוסף הם הציעו לי את הטריפל ב392 שח מה אתם חושבים ?
אשמח אם תענו תודה לכל המגיבים.
אני אדם שמאוד רוצה לעזור להורים שלי ולהקל עליהם כמה שרק אפשר ולכן לאור עליית המחירים של הסופר פרמיום שעולה ב5שח יחד עם הvod יוצא שאשלם 315 שח לחודש ככה שזה מחיר ממש מוגזם.
דיברתי איתם ובסוף השיחה קיבלתי הצעה של בדיוק מה שקיבלתי ביס (2מקליטים שאחד hdמקליט) ו3 רגילים בהפרש של 40 שח !!!!!(!) מה אתם חושבים עליהם ? האם הם מספיק טובים ?
בנוסף הם הציעו לי את הטריפל ב392 שח מה אתם חושבים ?
אשמח אם תענו תודה לכל המגיבים.
אז ככה אנחנו ילדים מעוניינים בסדרות הישראליות הברור עספור וכדומהגיל37 כתב:השאלה מה ההורים שלך אוהבים לראות.
התכנים של YES טובים משמעותית מהוט.
הוט בעיקר ממחזרים שידורים שכבר היו.
אם גם המחיר לא כזה אטרקטיבי ועדיין ההורים חייבים טלויזיה רב ערוצית נראה לי שהבחירה ההגיונית היא YES....
אבא שלי לא ממש משנה לו הוא חוזר מותש מהעבודה ומבחנתו כמה שנשלם פחות יותר טוב
אמא שלי היא הכי מבעייתית כי היא לא מעוניינת בשינוי כל שהוא אך הצלחנו לשכנע אותה בטענה שלכל הערוצים שהיא רואה ומעוניינת נמצאים גם בהוט ככה שחוץ משינוי ערוצים כל מיני דברים כמו הממשק זה קצת יהיה לה קשה אך כמו שהצלחתי להעביר אותה מהמכשיר הwave לאייפון כך היא תתרגל להוט.
יש לציין שאחד הדברים שהכי מושכים אותי זה שלכל המשפחה יהיה vod בכל הממירים בשונה מיס.
- miko79
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
אם אתה לא צריך גם אינטרנט אז לא כדאי
אני משלם בהוט על 2 ממירי HD מקליט, כל ערוצי ה HD , ספורט 5 HD וספורט LIVE HD ,
VOD חינם לחצי שנה, טל' ללא הגבלה ואינטרנט 30 מגה. 272 ש"ח.
אני לא מצאתי מחיר שמתקרב לזה ביס.
VOD חינם לחצי שנה, טל' ללא הגבלה ואינטרנט 30 מגה. 272 ש"ח.
אני לא מצאתי מחיר שמתקרב לזה ביס.
אם מתאמצים ויש קצת סבלנות אפשר ללחוץ את הוט לתת תנאים טובים יותר.הנטישה מהם מטורפת והם נלחמים על כל לקוח. (כמה שעות אחרי שאספו אצלי את הציוד והתנתקתי רישמית כבר התקשרו משימור לקוחות לשאול למה, ואמה ואולי תתחבר מחדש... והיו עוד 3 טלפונים כאלה עד שהם התייאשו).
כל שיחה נתנו לי עוד ועוד הטבות. אני אראה מה אני עושה אני חייב להגיד שאני מפחד מהשירות... ביס התקשרי לאור ההתנתקות והנציג מהשימור הרים את הקול באופן מוגזם לטעמי (לא צעק אבל היה ממש קרוב) הוא הציע לי להחזיר את המחיר הנוכחי שאמור היה לעלות בעשרה שקלים בשל הסופר פרמיום והvod עם שידרוג של שלושת הממירים הרגילים לhd התומך במולטירום והvod בעלות של 50 שח עבור התקנת ממיר הראשון כאשר אחריו יעלה עוד 40 שח נוספים עבור ממיר נוסף ככה שהתקנה 140 ואני מחפש הזולה במחיר מה גם שהוט נותנים ממיר hd vod ומג׳יק ומג׳יק hd בעלות של 246 כאשר כמו שאמרתי התכנים בהוט מעניינים אותי למרות שהתכנים ביס מעוליםגיל37 כתב:אם מתאמצים ויש קצת סבלנות אפשר ללחוץ את הוט לתת תנאים טובים יותר.הנטישה מהם מטורפת והם נלחמים על כל לקוח. (כמה שעות אחרי שאספו אצלי את הציוד והתנתקתי רישמית כבר התקשרו משימור לקוחות לשאול למה, ואמה ואולי תתחבר מחדש... והיו עוד 3 טלפונים כאלה עד שהם התייאשו)....
- miko79
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
בעקרון איכות ה HD בהוט גבוהה יותר, אם אתה אוהב ספורט אתה מקבל גם ספורט ONE HD בחינם.
לגבי תכנים אני מזמן עם XBMC ולההורים שלך אם מספיק להם התכנים בהוט אז הם יתאהבו ב START OVER שפשוט ונוח .
לגבי תכנים אני מזמן עם XBMC ולההורים שלך אם מספיק להם התכנים בהוט אז הם יתאהבו ב START OVER שפשוט ונוח .
כתבתי באחד מתגובותיי שאימי מעוניינת בערוצים שקיימים בהוט מעבר לזה היא תמצא סדרות אחרות לא פחות טובות.miko79 כתב:בעקרון איכות ה HD בהוט גבוהה יותר, אם אתה אוהב ספורט אתה מקבל גם ספורט ONE HD בחינם.
לגבי תכנים אני מזמן עם XBMC ולההורים שלך אם מספיק להם התכנים בהוט אז הם יתאהבו ב START OVER שפשוט ונוח ....
אבי מעוניין לשלם כמה שפחות ואני ואחים של מעוניינים יותר במה שמשודר בהוט.
ותודה זה מה שרציתי לשמוע שאיכות הhd גבוהה יותר
צריך לקחת כל דבר במידה.גיל37 כתב:אתה מחפש חוות דעת על הוט ? חפש בפייסבוק.. לא תמצא הרבה אהדה אליהם....
הבנתי כי יש להוט כ300 אלף לקוחות יותר מיס אם אני לא טועה ולכן הסיכוי שיהיה לקוח לא מרוצה גדול יותר מיס.
לא שמעתי תלונות מאיזורי (זה פרט חשוב למיטב הבנתי).
באשר לשאר התגובות שקיבלתי אני גם ככה סובל מהפרעות בלתי פוסקות בשידור ככה שזה לא ממש משנה לי.
שאלה נוספת אם קיימת אצלי תשתית ישנה (מתקופת ערוצי זהב, שם היינו לפני שהיינו מנויים ביס) יכול להיות כי בשל התשתית הישנה תיהיה איכות ירודה מיזו של המנויים עם התשתית החדשה ?
ההיגיון אומר שאם אתה מתחבר להוט ויש בעיות טכניות ולא משנה מה הסיבה, הם צריכים לשלוח לך טכנאי שיפתור אותן, גם אם זה אומר החלפת תשתית . הם הרי לא ירצו לוותר על לקוח בגלל דבר כזה.
הכבלים עצמם פחות סובלים מבלאי (מסוככים ויש בידוד פלסטיק). מה שמחליד ונהרס עם השנים אלו הקונקטורים , המפצלים הזולים שהם מתקינים ולפעמים גם השקעים. את זה אין בעיה להחליף ועדיין אם יש בעיות עוצמת קליטה, מתקינים מגבר בכניסה לקו וזה משפר את הקליטה בכל הממירים בבית.
הכבלים עצמם פחות סובלים מבלאי (מסוככים ויש בידוד פלסטיק). מה שמחליד ונהרס עם השנים אלו הקונקטורים , המפצלים הזולים שהם מתקינים ולפעמים גם השקעים. את זה אין בעיה להחליף ועדיין אם יש בעיות עוצמת קליטה, מתקינים מגבר בכניסה לקו וזה משפר את הקליטה בכל הממירים בבית.
כנראה שלא הבנת אותי נכון.גיל37 כתב:ההיגיון אומר שאם אתה מתחבר להוט ויש בעיות טכניות ולא משנה מה הסיבה, הם צריכים לשלוח לך טכנאי שיפתור אותן, גם אם זה אומר החלפת תשתית . הם הרי לא ירצו לוותר על לקוח בגלל דבר כזה.
הכבלים עצמם פחות סובלים מבלאי (מסוככים ויש בידוד פלסטיק). מה שמחליד ונהרס עם השנים אלו הקונקטורים , המפצלים הזולים שהם מתקינים ולפעמים גם השקעים. את זה אין בעיה להחליף ועדיין אם יש בעיות עוצמת קליטה, מתקינים מגבר בכניסה לקו וזה משפר את הקליטה בכל הממירים בבית....
אני אני לקוח של יס, הייתי בעברי לקוח של ערוצי זהב וכאשר דיברתי עם הנציגי שירות נאמר כי יש לי תשתית וכאשר שאלתי מה זה אומר ? ענתה בצחקוק שלא נזדקק לחפור. מבחינתו זה הדליק נורה אדומה: תשתית שנמצאת יותר מ10 שנים אינה יכולה להיות טובה בשום צורה. אחת מהסיבות שאני רוצה להחליף להוט כי נאמר לי שהאיכות שידור טובה יותר אבל אם יש לי תשתית ישנה מן הראוי שאיכות השידור תיהיה גרועה לא ?
לא הבנתי למה אתה קורא "תשתית" .
אם מדובר בכבילה מארון התקשורת של הבנין לשקעים בחדרים בבית, הרי ש - 10 שנים זה ממש לא הרבה זמן. אצלי הכבילה בת 20 ועושה עבודה מצוינת. אם מדובר בתשתית של הוט מהסיב האופטי עד ארון התקשורת, יש סיכוי טוב שהוחלפה כבר בעקבות העובדה שיותר אנשים צורכים יותר רוחב פס, שידורי HD, אינטרנט מהיר יותר , יותר ממירים, טלפון וכו' .(פרט לשכונות ישנות ובניינים מאד ישנים שאותם הם לא ממש סופרים ולא מתאמצים לשפר להם)
אם מדובר בכבילה מארון התקשורת של הבנין לשקעים בחדרים בבית, הרי ש - 10 שנים זה ממש לא הרבה זמן. אצלי הכבילה בת 20 ועושה עבודה מצוינת. אם מדובר בתשתית של הוט מהסיב האופטי עד ארון התקשורת, יש סיכוי טוב שהוחלפה כבר בעקבות העובדה שיותר אנשים צורכים יותר רוחב פס, שידורי HD, אינטרנט מהיר יותר , יותר ממירים, טלפון וכו' .(פרט לשכונות ישנות ובניינים מאד ישנים שאותם הם לא ממש סופרים ולא מתאמצים לשפר להם)