תגידו מה קורה עם סמסונג כל הפורום מלא בבעיות על המסכים שלהם
-
lalzar
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1052
אני נהנה לשוטט כאן בפורום ולקרוא על דברים חדשים
יש דבר מאוד בולט וזה כמות השירשורים על בעיות במסכי סמסונג
מודה אני לא מבין במסכי סמסונג בכלל והאמת גם לא איש מקצוע שיכול להגיד מה כן טוב, אבל המסקנה שלי היא כזאת - או שחברי הפורום קונים מסכים נחותים של סמסונג או שסמסונג היא חברה נחותה
יש דבר מאוד בולט וזה כמות השירשורים על בעיות במסכי סמסונג
מודה אני לא מבין במסכי סמסונג בכלל והאמת גם לא איש מקצוע שיכול להגיד מה כן טוב, אבל המסקנה שלי היא כזאת - או שחברי הפורום קונים מסכים נחותים של סמסונג או שסמסונג היא חברה נחותה
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
אופציה נוספת היא שמסכי סמסונג תופסים נתח גדול מאוד בשוק. יותר מסכים = יותר דיווחים על תקלות.
No place like home.......... Theater
-
lalzar
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1052
כן חשבתי גם על זה... אבל לא נראה לי, ואם לא יקנו הבעיה תיפתר????opv כתב:אופציה נוספת היא שמסכי סמסונג תופסים נתח גדול מאוד בשוק. יותר מסכים = יותר דיווחים על תקלות....
זה נראה לי הפתרון הקל לבעיה כי אנשים משקיעים סכומים מאוד גבוהים ולא אמורים להיתקל בכל כך הרבה בעיות כמו במסכי מדבקה
אם זה ככה אז אפשר לקנות מסכים זולים וזהו
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
opv כתב:אופציה נוספת היא שמסכי סמסונג תופסים נתח גדול מאוד בשוק. יותר מסכים = יותר דיווחים על תקלות....
גם יש מאות פוסטים על רסברי, על XBMC על כל מיני פיפסים.
- mrunderhill
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
בדיוק כמו שאור ציין. לסמסונג נתח שוק אדיר, ולכן שומעים על כל הבעיות.
- giladl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 964
התקלות יכולות להיות קשורות לסטטיסטיקה למרות שלא מדדנו, אבל מה לגבי התלונות לגבי טיב השירות...
- amitgv1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 912
לדעתי, לסמסונג אין יותר בעיות מחברות אחרות. המסכים שלהם פופולרים ולכן זה נראה לך
- amitbak
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4205
הבעיה של סמסונג, היא השירות הגרוע
של היבואן.
של היבואן.
- amitgv1
-
- חבר פעיל במיוחד

אלא אם אתה קונה בחנות מתמחה. השירות של היבואן מצויין לחנויות מתמחותamitbak כתב:הבעיה של סמסונג, היא השירות הגרוע
של היבואן....
- shiki
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
למען האמת אני די מסכים עם פותח השרשור על טיב השירות.
אני בשלב של חיפוש מסך בימים אלו ודי נמנע מלבדוק את הסמסונג על כל דגמיו בגלל השירות הגרוע כביכול...
אני בשלב של חיפוש מסך בימים אלו ודי נמנע מלבדוק את הסמסונג על כל דגמיו בגלל השירות הגרוע כביכול...
- amitgv1
-
- חבר פעיל במיוחד

הבעיה שזה לא רק הם. גם ח.י לא משהו.
זה בעיה של מנטליות צרכנית ישראלית. הלוואי וזה היה רק יבואן כזה או אחר.
זה בעיה של מנטליות צרכנית ישראלית. הלוואי וזה היה רק יבואן כזה או אחר.
- gspot-8
-
- חבר פעיל

- תגובות: 92
באמת שאני גם חשבתי על זה. תיאוריה אחת שחשבתי עליה היא שלסמסונג יש נתח שוק גדול יותר זה דבר ראשון, ודבר שני זה בגלל שיש נתח שוק גדול, יש המון יבואנים פרללים שלא מעט מהם הם חאפרים. אולי חברות אחרות יש פחות יבואנים מקבילים ואז אולי הם פחות טובים מיבואן רשמי אבל הם יותר טובים מעוד איזה זב חוטם שהחליט שכדאי לייבא סמסונג כי זה נחטף אש ואין לו ניסיון וכלום, והוא מנסה לחסוך על כל דבר.
כמובן שכל תופעה מוגברת כי אנחנו ישראלים..
כמובן שכל תופעה מוגברת כי אנחנו ישראלים..
- b2k
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4709
זה בגלל שלא קונים מותג...
- gspot-8
-
- חבר פעיל

- תגובות: 92
למה אתה מתכוון? שזה רק שם? ממה שיצא לי לראות הטלויזיות שלהם דווקא איכותיות מבחינת התמונה, מבדיקה שאני עשיתי ראיתי יותר טוב בהן מאשר בדגמים מקבילים של חברות אחרת (טושיבה,LG). רק LED, לא בדקתי פלזמות (ובוא לא נכנס לויכוח העתיק הזה חחח)