מחיר רשמי לפליסטיישן 4 בארץ - 2600 שקל
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

אני גם חושב כך.
להזמין רגיל דרך אמזון כולל מיסים וכו וכו מגיע ל-2400.
בשביל 200 שקל כמובן שאין טעם לטרוח.
להזמין רגיל דרך אמזון כולל מיסים וכו וכו מגיע ל-2400.
בשביל 200 שקל כמובן שאין טעם לטרוח.
לא כזה הבנתי על מה שאפו... שהם יודעים לעשות חשבון? זה בדיוק החשבון שעושים יבואנים בארץ, כמה יעלה ללקוח להביא מחו"ל + נוסיף איזה 200-300 שיגיד שבשביל זה הוא לא יזמין, הרי הם מן הסתם לא משלמים 400 יורו למכשיר אפילו לא קרוב לזה אז אני לא מבין למה זה נשמע טוב? זה לא שהם קונים מחנות באירופה ומוכרים כאן...
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
גם אני לא מבין על מה השאפו.. המחיר סביר בערך.. לא יותר מזה..
לא הייתי אומר שזה מחיר מפתה או הוגן במאה אחוז - אבל אפשר לבלוע אותו.
אני עדיין לא מתלהב. מחכה להזדמנות להביא בחצי מחיר מארה"ב. גם ככה אין בינתיים משחקים שקורצים לי..
לא הייתי אומר שזה מחיר מפתה או הוגן במאה אחוז - אבל אפשר לבלוע אותו.
אני עדיין לא מתלהב. מחכה להזדמנות להביא בחצי מחיר מארה"ב. גם ככה אין בינתיים משחקים שקורצים לי..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

הם לא באמת עשו את החשבון הזה כשה-PS3 עלה פה 4500 שקל בהשקה - בדיוק כפול ממה שעלה מעבר לים.
המחיר יחסית הוגן.
המחיר יחסית הוגן.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אתה צודק שהמחיר של ה PS3 בזמנו היה מוגזם, ועלה פי שניים מארה"ב אבל זה בידיוק המצב גם עכשיו -
גם ה PS4 עולה כאן בידיוק פי שניים מארה"ב.
ההבדל הוא שה PS3 עלה בהשקה בארה"ב 600$ ולא 400$ כמו בהשקה הנוכחית, לכן זה נשמע זול יותר.
מה גם שערך השקל עלה משמעותית מול הדולר בשנים האלה.
גם ה PS4 עולה כאן בידיוק פי שניים מארה"ב.
ההבדל הוא שה PS3 עלה בהשקה בארה"ב 600$ ולא 400$ כמו בהשקה הנוכחית, לכן זה נשמע זול יותר.
מה גם שערך השקל עלה משמעותית מול הדולר בשנים האלה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
לדעתי המחיר סביר והגיוני, ולהשוות אותנו לארה"ב זה לא חוכמה.
בארה"ב הקונסולה עולה 400$ בלי מיסים, ברוב המדינות בארה"ב יש מיסי קנייה של 10%. (1550 שח)
באירופה(לשם ישראל שייכת) הקונסולה עולה 400 אירו, וגם שם יש מס, לדוגמה גרמניה עם 19% מע"מ. (2300 שח)
בישראל הקונסולה עולה 2600שח, מתוך זה 32 אחוז מס. חישוב מהיר מראה ש400 אירו עם 32 אחוז מס יביאו אותך ל2490שח.
גם אני לא מת על ישפאר, ולשמחתי לא נקלעתי למצב שאני צריך את השירות שלה כי הבנתי שזו לא החוויה הכי נעימה בעולם. אבל לבוא ולצעוק גזל עליהם או על החנויות זה לא חוכמה, לך תצעק על הממשלה שלוקחת 32% מסים.
בארה"ב הקונסולה עולה 400$ בלי מיסים, ברוב המדינות בארה"ב יש מיסי קנייה של 10%. (1550 שח)
באירופה(לשם ישראל שייכת) הקונסולה עולה 400 אירו, וגם שם יש מס, לדוגמה גרמניה עם 19% מע"מ. (2300 שח)
בישראל הקונסולה עולה 2600שח, מתוך זה 32 אחוז מס. חישוב מהיר מראה ש400 אירו עם 32 אחוז מס יביאו אותך ל2490שח.
גם אני לא מת על ישפאר, ולשמחתי לא נקלעתי למצב שאני צריך את השירות שלה כי הבנתי שזו לא החוויה הכי נעימה בעולם. אבל לבוא ולצעוק גזל עליהם או על החנויות זה לא חוכמה, לך תצעק על הממשלה שלוקחת 32% מסים.
- Avi_h
- חבר ותיק

- תגובות: 1762
- נתן תודות: 79 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
כל המחירים שציינת כבר כוללים רווח של החברה ולכן החישוב שלך שגוי.ztamackao כתב:לדעתי המחיר סביר והגיוני, ולהשוות אותנו לארה"ב זה לא חוכמה.
גם אני לא מת על ישפאר, ולשמחתי לא נקלעתי למצב שאני צריך את השירות שלה כי הבנתי שזו לא החוויה הכי נעימה בעולם. אבל לבוא ולצעוק גזל עליהם או על החנויות זה לא חוכמה, לך תצעק על הממשלה שלוקחת 32% מסים....
- freesoul28
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 482
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
המחירים באירופה כבר כוללים מס.ztamackao כתב:לדעתי המחיר סביר והגיוני, ולהשוות אותנו לארה"ב זה לא חוכמה.
גם אני לא מת על ישפאר, ולשמחתי לא נקלעתי למצב שאני צריך את השירות שלה כי הבנתי שזו לא החוויה הכי נעימה בעולם. אבל לבוא ולצעוק גזל עליהם או על החנויות זה לא חוכמה, לך תצעק על הממשלה שלוקחת 32% מסים....
אפליקציות שלי:
https://play.google.com/store/apps/deve ... d=Freesoul
בלוג פיתוח לאנדרואיד:
http://android-development-israel.blogspot.co.il/
https://play.google.com/store/apps/deve ... d=Freesoul
בלוג פיתוח לאנדרואיד:
http://android-development-israel.blogspot.co.il/
"כל המחירים שציינת כבר כוללים רווח של החברה ולכן החישוב שלך שגוי."
לא הבנתי מה הקשר, סוני וישפאר זה לא אותה חברה. ישפאר זה עוד מתווך שרוצה לגזור קופון.
"המחירים באירופה כבר כוללים מס. "
אוקיי, טעות שלי. אם ככה אז המחיר באירופה הוא 330 אירו בלי מיסים(לפי 19% מעמ).
אחרית הוספת המס ישראלי זה יוצא 444 אירו שזה 2100שח.
לא הבנתי מה הקשר, סוני וישפאר זה לא אותה חברה. ישפאר זה עוד מתווך שרוצה לגזור קופון.
"המחירים באירופה כבר כוללים מס. "
אוקיי, טעות שלי. אם ככה אז המחיר באירופה הוא 330 אירו בלי מיסים(לפי 19% מעמ).
אחרית הוספת המס ישראלי זה יוצא 444 אירו שזה 2100שח.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
מיסים זה טוב ויפה ,אבל יש גם משלוח שלא זול בחבילות בגודל הזה ומלעה .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
כל מה שאני יודע ששילמתי לפני 6 שנים על PS3 4K !!
אז השינוי מבורך גם אם לא הכי הוגן שיש...
אז השינוי מבורך גם אם לא הכי הוגן שיש...
תהיה בטוח שליבואן עולה 50שח להוביל את הקונסולה במקרה הכי גרוע , זה לא מה שמעלה את המחיר.
מה שמעלה את המחיר זה המיסים והעובדה שסוני לא מעוניינים לפתוח סוכנות שלהם בארץ, עם כל הכבוד זה לא שוק מספיק גדול.
אני מקווה שלפחות בנושא השירות יהיה שיפור ושלא נשמע על טירטורים של אנשים.
מה שמעלה את המחיר זה המיסים והעובדה שסוני לא מעוניינים לפתוח סוכנות שלהם בארץ, עם כל הכבוד זה לא שוק מספיק גדול.
אני מקווה שלפחות בנושא השירות יהיה שיפור ושלא נשמע על טירטורים של אנשים.
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
אני הייתי מהראשונים להתלונן אם המחיר היה 3,500 שח...
כל מי שמתלונן על המחיר הנוכחי הוא חוצפן, לגיטימי שירוויחו.
המחיר לייבוא אישי הוא 2,300 בערך אז לגיטימי שידרשו 2,600.
לא מבין בכלל על מה אנשים מתלונים, כל הכבוד לישפאר על המחיר ההוגן.
לא מבין בכלל על מה אנשים מתלונים, כל הכבוד לישפאר על המחיר ההוגן.
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
המחיר של המכשיר הוא הדבר הכי פחות חשוב בתמחור.
יותר חשוב התמחור של המשחקים, שאם הם ימשיכו להיות בין 350-400 ש"ח (גם ב-PSN STORE), אין טעם לרכוש את המכשיר בארץ. הגיע הזמן שישפאר יישרו קו עם אפל ויתמחרו את שירותי הדיגיטל כמו בארה"ב. אין סיבה למכור משחק בהורדה ב-400 ש"ח - אין משלוח, אין מיסי ייבוא.
יותר חשוב התמחור של המשחקים, שאם הם ימשיכו להיות בין 350-400 ש"ח (גם ב-PSN STORE), אין טעם לרכוש את המכשיר בארץ. הגיע הזמן שישפאר יישרו קו עם אפל ויתמחרו את שירותי הדיגיטל כמו בארה"ב. אין סיבה למכור משחק בהורדה ב-400 ש"ח - אין משלוח, אין מיסי ייבוא.
מה הקשר? ישפאר לא מייבאים במחיר כזה, לא קרוב אפילו.shlomiassaf כתב:אני הייתי מהראשונים להתלונן אם המחיר היה 3,500 שח...
לא מבין בכלל על מה אנשים מתלונים, כל הכבוד לישפאר על המחיר ההוגן....
אלעד
המחיר בחו"ל הוא 400 דולר. מחיר ללקוח, כאשר יש רווח גם לסוני וגם לחברה המוכרת.
לפי דעתי, המחיר נטו שמשלמת ישפאר עבורה מכשיר נמוך מ 400 דולר וכאשר היא מייבאת מאות או אלפי מכשירים אז המחיר הכולל הוא לא יותר מ500 דולר שהם 1850 שקל, נגזים עוד יותר, 2000 שקל.
אין שום סיבה לתת מחיר של יותר מ 2300 שקל, כולל כל הרווחים לכל הגורמים השונים.
לפי דעתי, המחיר נטו שמשלמת ישפאר עבורה מכשיר נמוך מ 400 דולר וכאשר היא מייבאת מאות או אלפי מכשירים אז המחיר הכולל הוא לא יותר מ500 דולר שהם 1850 שקל, נגזים עוד יותר, 2000 שקל.
אין שום סיבה לתת מחיר של יותר מ 2300 שקל, כולל כל הרווחים לכל הגורמים השונים.