חייב דחוף עזרה להיום בערב !!!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
zivkingziv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

חברים יקרים אין לי כוח לספר את כל הסיפור אבל ממש בקצרה קניתי טלוויזיה ולא הייתי מרוצה ממנה..
אני מחזיר אותה ולוקח טלוויזיה אחרת.

אני רוצה טלוויזיה בגודל 32 אינץ' באיכות טובה (לפחות HD READY)
עם כניסת USB
שתנגן קבצי MKV ו-AVI
ושלא יהיו בעיות עם האודיו או עם הצגת הכתוביות !!!!!!!!! (החלק הכי חשוב!!)

אני צריך להגיע להחלטה עוד היום.
המבחר שלי הוא מהאתר הזה:

http://www.traklin.co.il/departmentpage ... arams=1299

התקציב עד 2000 שקל

(אני מחזיר טלוויזיה 32 LED PANASONIC דגם TH-L32B6M)

kikocal3
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 8 פעמים

שליחה #2 

שלום,

גם אני חיפשתי בשבועות האחרונים מסך בגודל הזה, והדרישות שלי די דומות לשלך (גם התקציב שלי היה באזור ה-2,000). אני לא מומחה ולא בקיא בצדדים הטכניים, אבל אני אשתף אותך במה שידוע לי:

הגעתי למסקנה שדגם Sony KDL 32R423 ודגם Samsung 32F5000 הם המתאימים ביותר.

הערה חשובה: קניתי את הסוני לפני כמה ימים ויש איתה בעיה של קולות של "קליקים" מוזרים שבוקעים ממנה. יש פה עוד מישהו שסובל מהבעיה הזו (גם הוא קנה לפני כמה ימים), הגיע אליו טכנאי היום והוא יעדכן אותנו. הוא גם סובל מבעיה נוספת שנקראת Color Banding (אצלי אין את הבעיה הזו).

אני נוטה להחליף את הסוני בסמסונג, אבל מישהו אחר שיש לו את אותו דגם של הסמסונג רק בגירסת ה-40 אינצ' סובל מבעיה של שריפת פיסקלים, ולפי מה שראיתי יש עוד אחד (ואולי יותר) שסובלים מזה גם. כבר לפני כמה שבועות אחד כתב פה על השירות הלא טוב של סמליין (או של המעבדה שלהם שאחראית על התיקון, יותר נכון לומר) כשסבל מבעית הפיסקלים הזו, אבל הוא לא ציין איזה גודל (הוא כתב שזה עלה לו 5,000 ₪, כך שאני יוצא מנקודת הנחה שמדובר בגודל 50 אינצ' או משהו כזה), אני מסיק מזה שבעיית הפיסקלים קיימת לפחות אצל בנאדם אחד בגירסת ה-40 אינצ' ואצל אחר בגרסת ה-50 אינצ'. החשש שלי הוא שתהיה בעיה כזו גם בגודל 32 אינצ' ושזו בעיה בדגם F5000 בכל הגדלים.

עריכה: הערה חשובה לגבי "השירות הלא טוב של סמליין/המעבדה של סמליין": נציגה של המעבדה הגיבה פה בפורום במטרה לעזור, החליפו לו מסך והמסך החדש עבד טוב. זה צריך להיאמר לזכותם.

אפשרויות נוספות, אולי LG 32Ls460Y (מ-2012) או LG 32LN542Z (מ-2013).
חיסרון של ה-32LN542Z - לא מפענח DTS. זה נראה שיש תוכנה שמסדרת את זה בקלות (המרה לקובץ AC3).

אם אפשר לשאול, היות שהמסך שאתה מחזיר היה ברשימה שלי ובני משפחתי רצו לקנות אותו (לחצו עליי שפנסוניק מציגה את התמונה הטובה ביותר. הניסיון שלנו איתם לאורך השנים הוכיח את עצמו בכל פעם מחדש, אבל במסכי CRT בלבד), מה הסיבה שאתה לא מרוצה ממנו? אני מניח שזה קשור לבעיה בהצגת כתוביות עברית? זו הסיבה היחידה שלא קניתי מסך מבית פנסוניק והחלטתי להתמקד בסוני, סמסונג ו-LG. אתה שותף לזה, או שהיתה בעיה אחרת?
נערך לאחרונה על ידי kikocal3 ב 01/12/2013 21:47, נערך פעם 1 בסך הכל.

zivkingziv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

קודם כל אח שלי היקר המון תודה על התגובה המהירה והמאוד מפורטת!!!
עזרת לי מאוד ונתת לי חומר למחשבה אני מאוד מקווה שעוד מישהו יגיב פה ויוכל לתת לי תשובה מוחלטת וסופית.

הטלוויזיה שאני מחזיר היא טלוויזיה באמת מצוינת עם איכות נפלאה ונגישות גבוהה ונוחה מאוד.
הבעיה כמו שציינת זה הצגת הכתוביות בעברית..
לא משנה מה ניסיתי לעשות לא הצלחתי לגרום לטלוויזיה להציג את הכתוביות באופן ראוי...
הפיתרון היחיד הוא לקנות סטרימר שעולה כמה מאות שקלים וזה לא בא בחשבון.

בקיצור גבר אם זה היה תלוי בך ...
איזו טלווזיה היית לוקח? הלב שלי נקרע מבפנים מההתלבטות הזאת !!!!!

zivkingziv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

בנתיים נראה לי שהמנצחת הגדולה היא טלוויזיה 32" LG LED דגם 32LN542Z

אם יש לה בעיה שניתנת לפיתרון בקלות מאוד שווה לשקול אותה לא ???

kikocal3
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

הייתי אומר כזה דבר, הסוני היא נפלאה, יש עליה ביקורות טובות, התמונה חדה ואיכותית, אני מרגיש מצוין איתה, התפריטים נורמלים, חיברתי USB וזה נראה טוב, הסאונד מעולה, אבל "בעיית הקנאקים" (כמו שאני קורא לזה) היא דיל-ברייקר מבחינתי, קשה לי לקבל את זה, זה ממש מפריע לי (לא מדובר בזמזום או משהו כזה, אלא בקליקים מעצבנים שקורים במשך כמה דקות כשאתה מדליק את המסך אחרי שהוא לא היה דלוק הרבה זמן, וגם כמה דקות אחרי שאתה מכבה אותו, ולפעמים כשיש שינויי קול במהלך תכנית בטלויזיה זה גם בא, אבל בתור "קליק" בודד). אם זה היה קורה לי אחרי חצי שנה, שנה לא הייתי עושה מזה סיפור, אבל עוד לא עברו שבועיים מיום הקניה, בקושי עברו כמה ימים, והייתי רוצה לנצל את זה ולראות אולי יש משהו יותר טוב.

אם כן, נטיית לבי כרגע היא לכיוון ה-F5000. הייתי אדיש בין הסוני לסמסונג, כלומר יכולתי לבחור בצורה עיורת והייתי מרוצה מכל אחת מהן. אבל אז נתקלתי בבעיה של שריפת הפיסקלים וזה הרתיע אותי. מצד שני, יש אחריות, במקרה הכי גרוע יחליפו אותה.

ל-LG יש את הבעיה שלה (DTS), אבל זו לא בעיה משמעותית אם יש לך ידע בסיסי במחשבים (ואם הזכרת סטרימר אז כנראה שיש לך). מעבר לזה אני לא זוכר למה פסלתי אותה על פני הסמסונג.

תבדוק את ה-F5000 וה-LG בחנות ותראה את מי אתה מעדיף. יש פה שיגידו לך שהם מעדיפים את מסכי LG על פני סמסונג, אבל בלי סיבה מיוחדת, רק בגלל שזה הטעם האישי שלהם.

zivkingziv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

שמע גבר באמת אני רוצה להגיד לך מה זה תודה רבה על העזרה!!!!
אני מאוד מאוד מעריך את התגובות הארוכות המושקעות והמפורטות ופשוט הצלת אותי.
הייתי אובד עצות עד שהגעת!
אוהב אותך בנאדם!!

דבר שני אני מאמין שאני אקח את ה 32" LG LED דגם 32LN542Z
אם היא באמת בסדר גמור ואני בסך הכל צריך תוכנה קטנה כדי לסדר אותה אני מאמין שזה שווה את זה..

אני באמת אגיע לחנות ואכין לי לפני בבית דף עם שאלות שאני רוצה לברר את התשובה ושהמוכר ייתן לי תשובות חד-משמעותיות.
מבטיח לעדכן בהקדם (:

שוב המון המון תודה שיהיה חג שמייח תותח!!!

moshed
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 46
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #7 

רעיון מצוין להגיע לחנות ולבחון בעיניים, לשאול שאלות וכו.

לגבי העברית, SONY 32R423 תומכת בעברית בצורה מושלמת, בקבצי וידאו וכן במרבית קידודי האודיו לרבות DTS
כך שלא תצטרך להטריח את עצמך עם תוכנות לעדכון פס הקול.

לגבי "הקנאקים" שציינו כאן, נגרמים במרבית המקרים מהתקנה לא נכונה על הקיר או
על זרוע מפרקית,מסך לא מאוזן וכו.

כפי שכבר ציינתי, תגיע לחנות ותבחן בעצמך.
Trek Remedy 8.0

kikocal3
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

moshed כתב:רעיון מצוין להגיע לחנות ולבחון בעיניים, לשאול שאלות וכו.

לגבי העברית, SONY 32R423 תומכת בעברית בצורה מושלמת, בקבצי וידאו וכן במרבית קידודי האודיו לרבות DTS
כך שלא תצטרך להטריח את עצמך עם תוכנות לעדכון פס הקול.

לגבי "הקנאקים" שציינו כאן, נגרמים במרבית המקרים מהתקנה לא נכונה על הקיר או
על זרוע מפרקית,מסך לא מאוזן וכו.

כפי שכבר ציינתי, תגיע לחנות ותבחן בעצמך.
...
שלום moshed,
תוכל להרחיב על מה שכתבת, לגבי בעיית ה"קנאקים"? יש פה עוד אחד או שניים שסובלים מאותה בעיה בדיוק.
במקרה שלי, המסך לא הותקן על הקיר או על זרוע מפרקית, למרות שאני מתקשה לראות איך הבעיה יכולה להיגרם כתוצאה מהתקנה כזו. מה הכוונה כשהמסך "לא מאוזן"? האם הבעיה היא פנימית? ההערכה שלי היתה שאולי מדובר בשינויי מתח וזה מה שגורם לטיקים.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #9 

"הקנאק" זה תוצאה של התרחבות פלסטיק בעקבות חום... בעיה ידועה במיוחד במוצרים ברמת גימור בינונית.
ה"קליק" זה לרוב מעבר בין קידודי השמע...

גם באצבעות בידיים יש לך לפעמים "קנאקים" אבל זה לא דיל-ברייקר.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 912
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #10 

JEXY כתב:"הקנאק" זה תוצאה של התרחבות פלסטיק בעקבות חום... בעיה ידועה במיוחד במוצרים ברמת גימור בינונית.

...
אהבתי את הדוגמא עם הידיים :)

kikocal3
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

JEXY כתב:"הקנאק" זה תוצאה של התרחבות פלסטיק בעקבות חום... בעיה ידועה במיוחד במוצרים ברמת גימור בינונית.

...
לא הבנתי את ההשוואה, אם היא נכתבה בכוונה צינית או לא, אבל בכל אופן, תודה על התגובה הממצה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”