שלום,
יש עכשיו מבצע באמאזון של 30% על קניית נעליים במעל 100$.
חשבתי לקנות 2 זוגות שכל אחד עולה 50$-60$. אם מוסיפים 20$ משלוח על כל זוג זה עדיין משתלם.
אבל חברות השילוח ישלחו את זה ביחד ואז כבר יש מע"מ, מס קניה וכו'.
יש דרך לקנות מאמאזון ולפצל ל 2 חבילות שונות: זוג נעליים בכל חבילה ?
פיצול קניה אחת מאמאזון ל 2 משלוחים לארץ: למישהו יש דרך טובה ?
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
אני הזמנתי כך שני זוגות נעליים ושילמתי על פיצול בushops. זה הוסיף לי 5-7 דולר אבל עדיין בסהכ חסכתי הרבה כסף.
יושופס פיצלו לשתי חבילות שעל כל אחת מהן שילמתי 20 דולר משלוח +5-7 דולר על הפיצול (לא זוכר אם זה היה 5 או 7 דולר) ואז לא היה מכס ומע"מ על הנעליים.
** עריכה: צריך כמובן לדבר עם השירות שלהם על זה. הפיצול הוא לא בעייתי אבל פיצול החשבונית עלול להיות בעייתי מעט יותר אז צריך לוודא שהם עוזרים לך גם בזה ומציינים את המחיר הנכון על כל אחת מהחבילות
יושופס פיצלו לשתי חבילות שעל כל אחת מהן שילמתי 20 דולר משלוח +5-7 דולר על הפיצול (לא זוכר אם זה היה 5 או 7 דולר) ואז לא היה מכס ומע"מ על הנעליים.
** עריכה: צריך כמובן לדבר עם השירות שלהם על זה. הפיצול הוא לא בעייתי אבל פיצול החשבונית עלול להיות בעייתי מעט יותר אז צריך לוודא שהם עוזרים לך גם בזה ומציינים את המחיר הנכון על כל אחת מהחבילות
אכן, אחרי שיחה עם נציגה: מחיר הפיצול הוא 7$ נוספים לחבילה ז"א עבור 2 זוגות נעליים זה יעלה 54$ משלוח.eyalron כתב:אני הזמנתי כך שני זוגות נעליים ושילמתי על פיצול בushops. זה הוסיף לי 5-7 דולר אבל עדיין בסהכ חסכתי הרבה כסף.
** עריכה: צריך כמובן לדבר עם השירות שלהם על זה. הפיצול הוא לא בעייתי אבל פיצול החשבונית עלול להיות בעייתי מעט יותר אז צריך לוודא שהם עוזרים לך גם בזה ומציינים את המחיר הנכון על כל אחת מהחבילות...
אין להם בעייה עם עריכת החשבונית, רק צריך לתאם את זה כשמגיע לכתובת האמריקאית.
אגב המתחרים mustop לא מוכנים לפיצול כזה בגלל החשבונית.