סיפור שהיה כך היה: בן משפחה יהיה בשבוע הבא בוושינגטון. רציתי לנצל את ההזדמנות ולחסוך את כל המשלוחה ולקנות כמה דברים. אבל מכיוון שהלו"ז די צפוף וזו העונה הבוערת של הקניות בארה"ב רציתי להיות בטוח שהכל יגיע בזמן.
אז אתמול בלילה יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של אמאזון והבטיחו לי שהכל יגיע בזמן, גם אם אני אשתמש ב- FSSS שהייתי זכאי לו עבור ההזמנה (Free Super Saver Shipping). הבוקר אני קם להזמין את הדברים, next-next-next משלים את ההזמנה ובום: מה אני רואה? צפי ההגעה של החבילות: יומיים אחרי שהוא חוזר.
במקום אני מבטל את ההזמנה (הלך חלק) ויוצר שוב קשר עם התמיכה של אמאזון, מספר להם את הסיפור ו...הם נותנים לי משלוח overnight חינם שעולה 54$. וזה, על הזמנה של 105$.
נשבע לכם, נראה לי שאמאזון מפסידים כסף על ההזמנה הזאת - אבל מרוויחים לקוח נאמן.
אין אין אין על אמאזון
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מנסיוני אמזון זה באנקר, ואתה נפלת בטעות על נציג חדש או חלש... היה לי סיפור עם נציג שלהם שלא היה מוכן להקשיב לי אז פשוט ניתקתי את השיחה והתקשרתי שוב. בסוף השיחה השניה שלחו לי 3 מוצרים שיצאו ב-FSSS שוב ב-Overnight על חשבונם, ו-2 מה-3 מוצרים שהוזמנו במקור בכל זאת הגיעו בזמן, ואמרו לי פשוט לשמור אותם.mayrun כתב:איזה כיף, כנראה שנפלת על נציג מאוד נחמד. אני התקשרתי אליהם לפני כמה ימים בנוגע ל Promotion שמקיטה פרסמו (קנה קיט וקבל כלי נוסף במתנה) שאותו הם לא הסכימו לכבד, אז כנראה שזה תלוי על מי אתה נופל....
לפני חודש, בערך, מצאתי פריט שרציתי לקנות במחיר טוב יותר באתר אחר. בצ'אט קצר עם נציג הוא הסביר לי שלסוג המוצרים הזה הם לא עושים price matching, אבל הוא מוכן לתת לי קופון הנחה בהזמנה ובעצם השווה את המחיר.
בלי ויכוחים, בלי צעקות, בלי איומים - בסה"כ הפנתי אותו בנימוס לאתר המתחרה.
בלי ויכוחים, בלי צעקות, בלי איומים - בסה"כ הפנתי אותו בנימוס לאתר המתחרה.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...