שלום לכולם,
אני מחפש אוזניות להאזנה בבית, סגנונות מוסיקה ג'אז, קלאסי, קצת רוק ואלקטרוני.
אני כבר כמה שנים חם על אלקטרוסטטיות, אבל התקציב מגביל...
את ה2170 אפשר לקנות בebay בסביבות 650$-700$ לפני מע"מ.
השאלה היא איך האוזניות האלה, בתקציב הזה, מול האופציות האחרות הקיימות בשוק? כלומר כל אוזניות דינמיות אחרות מצריכות שימוש במגבר, והייתי קוצה לקנות סט של אוזניות ומגבר עם או בלי ממיר ביחד.
אילו אוזניות + מגבר בתקציב הזה יכולים לתת לי את הנייטרליות והמהירות של אלקטרוסטטיות? האם ב2170 אני בכלל אקבל את זה, או שאני מכוון גבוה?
מישהו מכיר מקום שבו ניתן להאזין להן?
תודה
חוות דעת על Stax SRS2170
אישית לא האזנתי להן, אבל בתקציב שלך שווה גם לבדוק את ה LCD-2.
לא שמעתי את ה2170 אבל היה לי את SR-202 בזמנו, דור אחד לפני ה207 הנוכחיות. ההבדלים אמורים להיות ממש מינימליים, להבנתי הדרייבר זהה ו*כנראה* גם הרפידות. הנעתי אותן דרך SRM-717 וKGSS כך שאני יכול להתייחס רק למצב האופטימלי בהגברה אבל הSRM-252 נחשב למגבר מצויין ממה שקראתי.
כבר כתבתי פה פעם כמה רשמים אבל אני רואה שהחיפוש לא ממש עובד... בקיצור, אוזניות שקופות מאוד, בהנחה שאתה מוכן להקריב מעט משקל באס שזה החולשה הכמעט יחידה לאוזניי (לא עומק, רק ווליום) אני חושב שלא תמצא סטאפ עם רמת פתיחות ואיזון כזה באיזור המחיר של הסט הזה. אישית ה202 נשמעו לי יותר טבעיות ונוזליות מהHD800 והLCD2, דרך המע' ששמעתי איתן לפחות.
כבר כתבתי פה פעם כמה רשמים אבל אני רואה שהחיפוש לא ממש עובד... בקיצור, אוזניות שקופות מאוד, בהנחה שאתה מוכן להקריב מעט משקל באס שזה החולשה הכמעט יחידה לאוזניי (לא עומק, רק ווליום) אני חושב שלא תמצא סטאפ עם רמת פתיחות ואיזון כזה באיזור המחיר של הסט הזה. אישית ה202 נשמעו לי יותר טבעיות ונוזליות מהHD800 והLCD2, דרך המע' ששמעתי איתן לפחות.