גיליתי תקלה במסך
-
shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
אתמול בלילה חיברתי מחשב למסך בשביל לבדוק איך הוא עובד עם חיבור למחשב וכשהייתי קרוב למסך חשכו עיניי- גיליתי פיקסל תקול...
כנראה שאת הבדיקה הקודמת לא עשיתי באופן מספיק יסודי והחלטתי לבצע בדיקה נוספת -מעמיקה יותר לנושא תקינות הפיקסלים
שורה תחתונה יש לי 2 פיקסלים תקולים אחד מתחת למרכז המסך והשני בצד השמאלי העליון ...
ממש מרגיז, על אחת כמה שמדובר במסך פרימיום שעולה גם בהתאם...
כנראה שאת הבדיקה הקודמת לא עשיתי באופן מספיק יסודי והחלטתי לבצע בדיקה נוספת -מעמיקה יותר לנושא תקינות הפיקסלים
שורה תחתונה יש לי 2 פיקסלים תקולים אחד מתחת למרכז המסך והשני בצד השמאלי העליון ...
ממש מרגיז, על אחת כמה שמדובר במסך פרימיום שעולה גם בהתאם...
-
shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
דיברתי עכשיו עם שירות לקוחות של אלקטרה.
היו מאוד אדיבים, התנצלו על איחור הטכנאי ביום ההתקנה וכפיצוי העניקו לי שלושה חודשי אחריות נוספים.
תואם טכנאי למחר לגבי הפיקסלים השרופים במסך - מאוד התאמצו לבוא לקראתי מבחינת לו"ז.
אני מקווה שיחליפו לי את המסך בלי וויכוחים מיותרים. נושא הפיקסלים במסך הוא מאוד רגיש אצלי ...
אמשיך לעדכן
היו מאוד אדיבים, התנצלו על איחור הטכנאי ביום ההתקנה וכפיצוי העניקו לי שלושה חודשי אחריות נוספים.
תואם טכנאי למחר לגבי הפיקסלים השרופים במסך - מאוד התאמצו לבוא לקראתי מבחינת לו"ז.
אני מקווה שיחליפו לי את המסך בלי וויכוחים מיותרים. נושא הפיקסלים במסך הוא מאוד רגיש אצלי ...
אמשיך לעדכן
תוריד מ youtube סרטון לבדיקת פקסלים שרופים. אני הרצתי אותו כשהיה אצלי הטכנאי שהתקיןshiki כתב:דיברתי עכשיו עם שירות לקוחות של אלקטרה.
אמשיך לעדכן...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ניר - יש כל מיני אפשרויות לפיקסל תקול - העיקר זה שהוא לא מציג את מה שהוא אמור (לא דולק, מאיר בצבע קבוע או בצבעים אחרים - במקרה כזה יש מצב שפשוט אחד מתתי הפיקסל נדפקו).
לי היו 2 והחליפו לי לומר לך שהדברים הסתדרו אז כן מבחינת הפיקסלים לא מבחינת העננות שגם בהיא היית ועכשיו בחדשה העננות גדולה יותר.shiki כתב:אתמול בלילה חיברתי מחשב למסך בשביל לבדוק איך הוא עובד עם חיבור למחשב וכשהייתי קרוב למסך חשכו עיניי- גיליתי פיקסל תקול...
ממש מרגיז, על אחת כמה שמדובר במסך פרימיום שעולה גם בהתאם......
אם כל זה שהמסכים האלה מדהימים הן מבחינת תמונה ותלת ישנם המון בעיות בדגמים הבכירים שלהם בשנה הנוכחית!
מובי, איזה מסך החליפו לך ?MovieO כתב:לי היו 2 והחליפו לי לומר לך שהדברים הסתדרו אז כן מבחינת הפיקסלים לא מבחינת העננות שגם בהיא היית ועכשיו בחדשה העננות גדולה יותר.shiki כתב:אתמול בלילה חיברתי מחשב למסך בשביל לבדוק איך הוא עובד עם חיבור למחשב וכשהייתי קרוב למסך חשכו עיניי- גיליתי פיקסל תקול...
אם כל זה שהמסכים האלה מדהימים הן מבחינת תמונה ותלת ישנם המון בעיות בדגמים הבכירים שלהם בשנה הנוכחית!...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בעיקרון גם לא ממש צריך סרטון - אפשר לקחת כמה תמונות של כמה צבעים ולהחליף אותם על כל המסך (בגלל הבעייה שיכול להיות שרק תת פיקסל לא עובד).
8008nir444 כתב:מובי, איזה מסך החליפו לך ?MovieO כתב:לי היו 2 והחליפו לי לומר לך שהדברים הסתדרו אז כן מבחינת הפיקסלים לא מבחינת העננות שגם בהיא היית ועכשיו בחדשה העננות גדולה יותר.shiki כתב:אתמול בלילה חיברתי מחשב למסך בשביל לבדוק איך הוא עובד עם חיבור למחשב וכשהייתי קרוב למסך חשכו עיניי- גיליתי פיקסל תקול...
אם כל זה שהמסכים האלה מדהימים הן מבחינת תמונה ותלת ישנם המון בעיות בדגמים הבכירים שלהם בשנה הנוכחית!......
עקשנות והתמדה זה שם המשחק.Rami666 כתב:ובמסך החדש לא היו?
היית צריך להתווכח על החלפה?...
תעמוד על הזכויות שלך קנית מסך יקר ואני יודע שאין לאף אחד כוח להתמודדויות אבל תקדיש לזה קצת מאמץ ולאחר שזה יהיה מאחוריך תבין שעשית את המעשה הנכון.
לומר לך שאני מרוצה מהמסך?! יכול היה להיות מושלם למעט העננות המעצבנת!
אין ספק בתור אחד שחפר רבות וגם צפה בהמון טלוויזיות לפיליפס ולסוני יש את התמונות היותר איכותיות שראיתי!
בהצלחה!