Sherbourn
-
Maiden4444
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום חברים ! מה דעתכם על מוצרי חברת sherbourn במיוחד נכון לעכשיו שקדם מגבר pt7030 נמכר ב699 דולר בלבד האם יכול להיות שהוא עומד להיות מוחלף? לא הבנתי מאתר sherbourn אם יש בו כל מה שחשוב מאחר וזה מוזר כי הדגם חדש יחסית ומחירו מפתיע. ידוע לי שגם הם וגם אימוטיבה כוללים שירות ואחריות רק בחו״ל . כיצד נראה לכם הקדם הנ״ל מול yamaha rx 3030?. תודה לכולם ומזל טוב לכל המשדרגים בבלוק פריידי וסייבר מנדיי. שבוע טוב
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
לא הבנתי מה השאלה לגבי הימאהה?
אתה שואל על פרוססור שזקוק להגברה חיצונית בעוד שהימאה זה רסיבר, שכולל הכל בחבילה אחת.
ה sherbourn זה מוצר מבית אימוטיבה ,שלפי המפרט ,כולל כל מה שאתה צריך חוץ מכיול אוטומטי. הוא מאפשר כיול אבל בצורה ידנית , כלומר צריך להבין מה עושים.
בנוסף אתה תדרש לרכוש הגברה חיצונית של מינימום 5 ערוצים.
אתה מקבל אחריות 5 שנים אבל בחו"ל. אני בטוח שבמידה ותזדקק לחלפים/תוכניות הם ישלחו לך ותוכל לגשת לטכנאי בארץ.
אתה שואל על פרוססור שזקוק להגברה חיצונית בעוד שהימאה זה רסיבר, שכולל הכל בחבילה אחת.
ה sherbourn זה מוצר מבית אימוטיבה ,שלפי המפרט ,כולל כל מה שאתה צריך חוץ מכיול אוטומטי. הוא מאפשר כיול אבל בצורה ידנית , כלומר צריך להבין מה עושים.
בנוסף אתה תדרש לרכוש הגברה חיצונית של מינימום 5 ערוצים.
אתה מקבל אחריות 5 שנים אבל בחו"ל. אני בטוח שבמידה ותזדקק לחלפים/תוכניות הם ישלחו לך ותוכל לגשת לטכנאי בארץ.
-
Maiden4444
-
- חבר שרק התחיל

sherbourn
יש לי הגברה 5 ערוצים של EMOTIVA XPA5 נכון שהמכשיר של ימהה הינו רסיבר שמקביל אליו זה כנראה CX-5000 שלבטח מכיל הרבה יותר אפשרויות. השאלה היא האם מלבד כיול אוטומטי האם ישנם הבדלים מהותיים אחרים כמו חיבורים לאינטרנט וכדומה המצדיקים השקעה של 1800 דולר לימהה 5000 או שהSHERBOURN PT7030 שנמכר במחיר רצפה 699 דולר עושה כמעט אותו דבר בהרבה פחות כסף. אשמח אם תציינו הבדלים מהותיים וכמובן האם העניין דומה למגברים של אימוטיבה שמוכרים במחירים נמוכים מאוד מול מגברים במחירים גבוהים אך המוניטין/תחנות שירות/יבואנים/סוחרים/סוכנים גורמים למחיר לקפוץ כמו בכמעט כל החברות האחרות. תודה
-
Maiden4444
-
- חבר שרק התחיל

emotiva
שלום חברים! תודה על העזרה עד עכשיו החלטתי לא ללכת לכיוון ה SHERBOURN אלא לחכות עוד קצת ולהשיך להשקיע בהגברה כרגע אז בעקבות הבלק פריידי וסייבר מנדיי מבוקשים מגברים של אימוטיבה כמו XPA5 בעדיפות לסידרת XPR אז למשדרגים צרו קשר תודה.