אחרי בדיקה - הוט מגבילה מהירות הורדה בטורנטים

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
meninblack פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 203

שליחה

מכיוון שכבר 3 שבועות אני סובל ממהירות הורדה נוראית בטורנטים (2-3 מגה לעומת 100 מגה יציב מטורנטליץ') החלטתי לבדוק דבר דבר.
החלפתי ספק - לא עזר. איפוסים, חיבור ללא ראוטר - גם לא עזר.
בסופו של דבר אמרתי נבדוק דבר אחרון. התקשרתי לבזק והזמנתי קו אינטרנט 100 מגה. הורדתי את אותו קובץ טורנט בבזק - קיבלתי כמעט ניצול מלא, אחר כך חיברתי את ההוטבוקס, אותו קובץ קיבלתי 2 מגה בקושי.
בשיחות רבות איתם - הם טוענים שאין שום הגבלה. אז אם אין הגבלה למה דרך בזק אני מוריד בניצול מלא ודרך הוט בקושי 2-3 מגה?

AbuNazir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 321

שליחה

אל תשכח שהתשתית של הוט היא משותפת לכל הבניין והרחוב יתכן וגם לאחרים ברחוב או בבניין יש 100 מגה ונוצר עומס על התשתית ובגלל זה אתה לא מקבל את כל המהירות.
אבל בבזק אתה מקבל חיבור פרטי עד המרכזיה ואתה לא מושפע מהשכנים.

asafalfa
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 409

שליחה

meninblack כתב:מכיוון שכבר 3 שבועות אני סובל ממהירות הורדה נוראית בטורנטים (2-3 מגה לעומת 100 מגה יציב מטורנטליץ') החלטתי לבדוק דבר דבר.
החלפתי ספק - לא עזר. איפוסים, חיבור ללא ראוטר - גם לא עזר.
בסופו של דבר אמרתי נבדוק דבר אחרון. התקשרתי לבזק והזמנתי קו אינטרנט 100 מגה. הורדתי את אותו קובץ טורנט בבזק - קיבלתי כמעט ניצול מלא, אחר כך חיברתי את ההוטבוקס, אותו קובץ קיבלתי 2 מגה בקושי.
בשיחות רבות איתם - הם טוענים שאין שום הגבלה. אז אם אין הגבלה למה דרך בזק אני מוריד בניצול מלא ודרך הוט בקושי 2-3 מגה?
...

צר לי אבל זה לא נכון ... אתה מוזמן לשאול אנשים בעלי חיבור מהיר - שמקבלים את רוחב הפס המלא או קרוב לזה.

אגב אני מקבל כ 70 % מרוחב פס

Jumpingjflash
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62

שליחה

אז עם מי נשארת בסוף?
תשתית וספק?
ףמרוצה? כי זה נותן לי רצון להחזיר לתשתית של בזק

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”