מכיוון שכבר 3 שבועות אני סובל ממהירות הורדה נוראית בטורנטים (2-3 מגה לעומת 100 מגה יציב מטורנטליץ') החלטתי לבדוק דבר דבר.
החלפתי ספק - לא עזר. איפוסים, חיבור ללא ראוטר - גם לא עזר.
בסופו של דבר אמרתי נבדוק דבר אחרון. התקשרתי לבזק והזמנתי קו אינטרנט 100 מגה. הורדתי את אותו קובץ טורנט בבזק - קיבלתי כמעט ניצול מלא, אחר כך חיברתי את ההוטבוקס, אותו קובץ קיבלתי 2 מגה בקושי.
בשיחות רבות איתם - הם טוענים שאין שום הגבלה. אז אם אין הגבלה למה דרך בזק אני מוריד בניצול מלא ודרך הוט בקושי 2-3 מגה?
אחרי בדיקה - הוט מגבילה מהירות הורדה בטורנטים
-
meninblack
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 203
- AbuNazir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 321
אל תשכח שהתשתית של הוט היא משותפת לכל הבניין והרחוב יתכן וגם לאחרים ברחוב או בבניין יש 100 מגה ונוצר עומס על התשתית ובגלל זה אתה לא מקבל את כל המהירות.
אבל בבזק אתה מקבל חיבור פרטי עד המרכזיה ואתה לא מושפע מהשכנים.
אבל בבזק אתה מקבל חיבור פרטי עד המרכזיה ואתה לא מושפע מהשכנים.
- asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 409
meninblack כתב:מכיוון שכבר 3 שבועות אני סובל ממהירות הורדה נוראית בטורנטים (2-3 מגה לעומת 100 מגה יציב מטורנטליץ') החלטתי לבדוק דבר דבר.
החלפתי ספק - לא עזר. איפוסים, חיבור ללא ראוטר - גם לא עזר.
בסופו של דבר אמרתי נבדוק דבר אחרון. התקשרתי לבזק והזמנתי קו אינטרנט 100 מגה. הורדתי את אותו קובץ טורנט בבזק - קיבלתי כמעט ניצול מלא, אחר כך חיברתי את ההוטבוקס, אותו קובץ קיבלתי 2 מגה בקושי.
בשיחות רבות איתם - הם טוענים שאין שום הגבלה. אז אם אין הגבלה למה דרך בזק אני מוריד בניצול מלא ודרך הוט בקושי 2-3 מגה?...
צר לי אבל זה לא נכון ... אתה מוזמן לשאול אנשים בעלי חיבור מהיר - שמקבלים את רוחב הפס המלא או קרוב לזה.
אגב אני מקבל כ 70 % מרוחב פס
- Jumpingjflash
-
- חבר פעיל

- תגובות: 62
אז עם מי נשארת בסוף?
תשתית וספק?
ףמרוצה? כי זה נותן לי רצון להחזיר לתשתית של בזק
תשתית וספק?
ףמרוצה? כי זה נותן לי רצון להחזיר לתשתית של בזק