רעשים בסאב פולק אודיו >>> מודינג ל- SVS ???

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9052
נתן תודות: 1583 פעמים
קיבל תודות: 1353 פעמים

שליחה #1 

בהמשך לשרשור פה, גם הסאב שלי (PSW110) התחיל עם רחשים ורעשים כאלה של "דופק לב אדם" מלפני יומיים.
מניח שמעגל ההגברה הלך... :(
קניתי אותו לפני שנתיים מאמזון, כך שהוא עדיין נמצא בתחום האחריות של 3 שנים על ההגברה.
שלחתי לאמזון מייל והם הפנו אותי לפולק ארה"ב לפתרון הבעיה. נראה מה הם יענו. מקווה מאוד שלא יעשו בעיות וישלחו מעגל תקין חדש... (Y) (f)

ובלי קשר ועל הדרך, אני שוקל להשתדרג ל- SVS, בעקבות השרשור של אלעד על ה- SB12-NSD שלו.
כיוון שהסאב שלי התקלקל חשבתי לעשות לתיבה הקיימת של הפולק אודיו "מודינג" ולהשתמש במעגל ההגברה של ה- PB-1000 מדגם STA-300D על הוופר הקיים או אפילו להזמין את זה של SVS בגודל 10 אינץ'.
או וופר SVS של 12 אינץ', לסגור את הפורט של הפולק ולמעשה לקבל את ה- SB-1000 (מידות התיבה כמעט זהות).
ככה נקבל סאב SVS אבל בתיבה של פולק...
עלות המעגל - 199$, לא כולל משלוח לארץ (יש מישהו שיכול לקבל אותו בחו"ל ללא עלות משלוח).
לגבי עלות הוופר - ממתין לתשובה.
מבין שלא אקבל את אותם נתונים יבשים כפי שמציג ה- SVS "המקורי", אבל בהשוואה שלהם על הנייר הם בטוח יותר טובים מאלה של הפולק הנוכחי. אז מה דעתכם ? ללכת על זה ?
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17929
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

יש פתגם שאומר"אני לא מספיק עשיר כדי לקנות בזול" מציע לך להצמד אליו ,במקרה הזה.

כל דרייבר מתנהג אחרת ,בהתאם לתיבה ,להגברה ולקרוס שמשדכים לו. צריך לשבת ולתכנן ולחשב ואז לבנות.

ברור שבמידה ותעשה מודינג כזה יהיה שינוי אבל ממש לא בטוח שיהיה שינוי לטובה .

רוצה SVS? קנה אחד בלי לקמבן .

זו דעתי

בהצלחה בכל מה שתבחר.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #3 

istarmini כתב:יש פתגם שאומר"אני לא מספיק עשיר כדי לקנות בזול" מציע לך להצמד אליו ,במקרה הזה.

כל דרייבר מתנהג אחרת ,בהתאם לתיבה ,להגברה ולקרוס שמשדכים לו. צריך לשבת ולתכנן ולחשב ואז לבנות.

ברור שבמידה ותעשה מודינג כזה יהיה שינוי אבל ממש לא בטוח שיהיה שינוי לטובה .

רוצה SVS? קנה אחד בלי לקמבן .

זו דעתי

בהצלחה בכל מה שתבחר.
...
istarmini

(Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #4 

(Y)
טוב נו, שכנעתם... 8)
פולק אודיו עדיין לא ענו לי אבל מהתכתבות הנוספת עם אמזון הם ציינו כי במידה ופולק לא יוכלו לעזור אזי אמזון יתנו פתרון אחר כלשהו.
נמשיך לעדכן.
אחרי שיתוקן מניח שיהיה קל יותר למכור אותו שהרי רכיב ההגברה חדש, אלמנט זה לא משהו שמתקלקל לרוב וחיצונית הוא שמור קומפלט.
ואז נוכל לייבא את ה- SVS.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

eyosha
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #5 

היי אבי, מצטער לשמוע. :cry: בכל מקרה מה שתיארת נשמע לי, יותר כמו אתגר יפה ומקורי, אבל תאכלס, אני היתי הולך על קניית SVS מקורי וסוגר עניין. כמובן שאם המקוריות והאתגר קורצים לך, מי אני שיאמר לך לא.... אבל אני היתי הולך על SVS מקורי ועבור הסלון שלך, מבחינת גודל היתי הולך על משהו חזק יותר מבית SVS , מזכיר לך שהסלון שלך גדול יותר משלי, יש טבלאות באינטרנט, תוכל למצוא את זה בשרשור שפתחתי לפני שרשור "ההתחדשתי" שמתארות מה זה גודל בינוני, וגדול מבחינת מ"ר.

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #6 

הכי כיף לעשות DIY, זה ב- DNA שלי... 8)
הסלון שלי לא כזה גדול, סטנדרט של בית ממוצע בישראל: 4 מטר מהטלוויזיה ורוחב של 3 מטר לצדדים עם גודל זהה בערך שפתוח לכיוון פינת האוכל.
אם אקנה אז זה יהיה בדיוק את אותו דגם כמו שלך, הוא ייכנס לי בול במידות של המזנון ככה שהאישה לא תעשה בלאגן על "ההחלפה".
וזה מתאים לי גם ב- LOOK שלו.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

סטטוס:
פולק אודיו ארה"ב עדיין לא ענו (לא למייל ששלחתי דרך ההפניה מאמזון) ולא לדף צור קשר באתר שלהם.
ליבואן סיריוס גם ששלחתי פניה דרך האתר לפני יומיים ועדיין אין מענה.
התקשרתי לשירות לקוחות שלהם עכשיו והם פועלים רק בין השעות 9:00 ל- 13:00, OK... 8O
עדכנתי את אמזון שלא התקבלו תשובות ומילאתי טופס למידע פרטים נוספים שרצו. נמשיך לעקוב ולעדכן.
.

eyosha
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #8 

avihuli כתב:סטטוס:
פולק אודיו ארה"ב עדיין לא ענו (לא למייל ששלחתי דרך ההפניה מאמזון) ולא לדף צור קשר באתר שלהם.
ליבואן סיריוס גם ששלחתי פניה דרך האתר לפני יומיים ועדיין אין מענה.
התקשרתי לשירות לקוחות שלהם עכשיו והם פועלים רק בין השעות 9:00 ל- 13:00, OK... 8O
עדכנתי את אמזון שלא התקבלו תשובות ומילאתי טופס למידע פרטים נוספים שרצו. נמשיך לעקוב ולעדכן.
...
טוב, כל הסימנים והאותות מורים על מעבר ל SVS :lol: :P

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #9 

חחח... :) אני מחכה רק לסימן של חברת האשראי - ממנה לא קיבלתי עוד אות כלשהו.

בכל אופן עדכונים נוספים:
- אמזון שלחו לי מייל שבו הם רושמים שלאור הנסיבות הם מוכנים להחליף לי את הסאב או להחזיר לי את הכסף (אחרי שנתיים, כן !!! - איזו רמת שירות, אין דברים כאלה). הבעיה היא שאת הסאב ייבאתי מחו"ל ולכן הכתובת כביכול רשומה בארה"ב בעודנו חיים בארץ הקודש. אני אעדכן אותם ונראה מה יגידו על זה.
כמובן שהיבוא כלל עלויות משלוח לארץ ומיסים מה שאני לא מאמין שהם ירצו לספוג ובצדק.
- החלטתי להתקשר לפולק ארה"ב. שם נאמר לי כי כיוון שהסאב עדיין באחריות, ניתן לשלוח את פאנל ההגברה ויחליפו לי אותו בחדש. זה אומר עלות משלוח בלבד לארה"ב. למישהו יש מושג כמה זה יכול לצאת ?
אופציה שהעליתי היא שהם ישלחו את החלק ליבואן המקומי ואת ההחלפה נעשה בארץ. אמרו שלדעתם היבואן לא ירצה להתעסק עם זה...
מחר אתקשר שוב לסיריוס ונראה אם הם יכולים לעזור איכשהו למרות שהם לא חייבים אבל שירותית זה יכול להיתפס כמחווה מאוד יפה מצידם 8)
.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #10 

avihuli כתב:חחח... :) אני מחכה רק לסימן של חברת האשראי - ממנה לא קיבלתי עוד אות כלשהו.

בכל אופן עדכונים נוספים:
- אמזון שלחו לי מייל שבו הם רושמים שלאור הנסיבות הם מוכנים להחליף לי את הסאב או להחזיר לי את הכסף (אחרי שנתיים, כן !!! - איזו רמת שירות, אין דברים כאלה). הבעיה היא שאת הסאב ייבאתי מחו"ל ולכן הכתובת כביכול רשומה בארה"ב בעודנו חיים בארץ הקודש. אני אעדכן אותם ונראה מה יגידו על זה.
כמובן שהיבוא כלל עלויות משלוח לארץ ומיסים מה שאני לא מאמין שהם ירצו לספוג ובצדק.
- החלטתי להתקשר לפולק ארה"ב. שם נאמר לי כי כיוון שהסאב עדיין באחריות, ניתן לשלוח את פאנל ההגברה ויחליפו לי אותו בחדש. זה אומר עלות משלוח בלבד לארה"ב. למישהו יש מושג כמה זה יכול לצאת ?
אופציה שהעליתי היא שהם ישלחו את החלק ליבואן המקומי ואת ההחלפה נעשה בארץ. אמרו שלדעתם היבואן לא ירצה להתעסק עם זה...
מחר אתקשר שוב לסיריוס ונראה אם הם יכולים לעזור איכשהו למרות שהם לא חייבים אבל שירותית זה יכול להיתפס כמחווה מאוד יפה מצידם 8)
...
תגיד ומה לגבי לתת לטכנאי לתקן את ההגברה? כמה כבר יכול לעלות? אני יכול להמליץ לך על יאיר פורמן מבנימינה .
איש הגון ומקצועי ביותר.

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #11 

גם אופציה שבאה בחשבון. לא נראה לי יעלה יותר מדיי כי הסאב עובד ככה שלא הלך ספק כוח או משהו.
נראה לי איזה רכיב אלקטרוני שפשוט גמר את המחזור חיים שלו מאיזושהי סיבה ולכן הרעשים וחוסר התפקוד שלו כיאות.
.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #12 

avihuli כתב:גם אופציה שבאה בחשבון. לא נראה לי יעלה יותר מדיי כי הסאב עובד ככה שלא הלך ספק כוח או משהו.
נראה לי איזה רכיב אלקטרוני שפשוט גמר את המחזור חיים שלו מאיזושהי סיבה ולכן הרעשים וחוסר התפקוד שלו כיאות.
...
אז תתקן אותו בכמה גרושים במקום להתכתב במיילים ולדבר בטלפון עם כל העולם ואישתו :lol:

לפי מה שאתה מתאר זה מה שאתה צריך
http://www.audioclinic.co.il/

בהצלחה

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46396
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #13 

avihuli,
מחירי הדואר לחו"ל של דואר ישראל הם הזולים מבין חברות השילוח. קיים מחשבון אשר מאפשר לדעת את העלות לפי משקל החבילה והיעד: http://www.israelpost.co.il/npostcalc.n ... 10&hidec=3

אני מתקשה להאמין שעלות התיקון של הסאב תהיה נמוכה יותר מזאת של המשלוח.

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #14 

אז ככה:
דיברתי עם שירות הלקוחות של סיריוס והפנו אותי לטלפון של המעבדה שלהם שעובדת רק בשעות 10:00 עד 12:30. עד כה לא הצלחתי לתפוס אותם כי כל הזמן יש שיחה ממתינה. נמשיך לנסות...

דיברתי גם עם יאיר פורמן בהמלצת יואב ולפי האבחנה הטלפונית שלו, מדובר בתקלה נפוצה שעלות התיקון שלה היא בערך 300-400 ש"ח.

אמזון (התותחים - יש לציין !!) גם הציעו 2 אפשריות לסגירת הטיפול:
1. החזרה של הסאב בחזרה (לאחר שנתיים של שימוש...) וקבלת החזר מלא של העלות שלו + עלות המשלוח מהארץ (לא ישתלם לי בגלל עלויות המשלוח והמיסים ששילמתי בעת הייבוא שלו)
2. קבלת "פיצוי" של 45$ במידה ואני רוצה להשאיר את הסאב אצלי
מציין שלא ביקשתי כלום מאמזון ורק תיארתי את הסיטואציה. אני מאוד מאוד מופתע מרמת השירות, איכותו וכן הפתרונות שהוצעו לצורך סיום הטיפול מצידם תוך כדי יצירת שביעות רצון מלאה שלי מההליך !! (Y) (Y) (Y)
"התקרית" הזו רק מחזקת אצלי את חווית הקנייה והתחושה שקניתי נכון מאמזון ולא מחנות בארץ.
במידה והקנייה הייתה מתבצעת בארץ, אז הסאב כבר לא היה בתקופת האחריות (כי מקבלים רק שנה אחת) ודבר שני לא נראה שהיבואן מספק שירות שהייתי מצפה לו במתן זמני מענה וזמינות מצומצמים ביותר (לדעתי האישית כמובן).

לפי מחשבון דואר ישראל שזיו ציין, עלות משלוח יחידת ההגברה לפולק ארה"ב לא תעבור אפילו את ה- 100 שקל (כי לא צריך לשלוח את כל הסאב) ואז אני מקבל פאנל חדש שזו האופציה המתבקשת הטובה ביותר. נוסיף את אופציית הפיצוי מאמזון ואפילו יישאר עודף קטן.
פנייה לפורמן לתיקון תצא קצת יותר יקרה וגם להגיע לבינימינה פעמיים יהיה יותר "קשה" מאשר לשלוח את המוצר לחו"ל ולקבלו בחזרה בדואר עד הבית - אכן הזוי קצת... :)

ובשאיפה אחרי התיקון, נמכור אותו ונתקדם ל- SVS.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #15 

פנייה לפורמן לתיקון תצא קצת יותר יקרה וגם להגיע לבינימינה פעמיים יהיה יותר "קשה" מאשר לשלוח את המוצר לחו"ל ולקבלו בחזרה בדואר עד הבית - אכן הזוי קצת...
...
פורמן מגיע גם לת"א ולכן הוא יכול לאסוף ולהחזיר את המגבר.

קח מאמזון את ה 45$ תוסיף מה שנשאר עבור התיקון של פורמן ובזה נגמר הסיפור.

כל המשלוח והבלבול מח שכרוך בזה (אני חושב שאתה תדרש לגשת למכס למלא טופס על מנת שלא יחיבו אותך עבור המגבר החדש שפולק ישלחו לך).

לדעתי בלבול מח בשביל כלום .
בניקוי ה 45$ החזר מאמזון העלות תיקון אצל פורמן היא כ 240 ש"ח ואולי אפילו 140 ש"ח . נראה לי עלות זניחה ביותר.

לשיקולך.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #16 

אכן עלות זניחה, אולם בבואי למכור העדיפות לקונה היא פאנל הגברה חדש ולא אחד שתוקן (וטוב ככל שיהיה התיקון).
.

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #17 

טוב, אז עדכון אחרי שמצאתי זמן לטפל בזה (כן - אכן נסחב עד עכשיו לצערי... :oops: ), פולק ארה"ב שולחים לי פאנל הגברה חדש, כאשר אני צריך לשלם רק את עלות המשלוח לארץ. אין להם צורך בפאנל הישן, ככה שלא צריך לשלם עלות שילוח נוספת מהארץ לחו"ל.
אמור להגיע תוך כמה ימים בדואר >> נפרק פאנל ישן >> נרכיב פאנל חדש >> נוודא שעובד >> נשמור את הפאנל הישן בצד למקרה הצורך >> נעלה הודעת למכירה. למעשה סאב חצי חדש שעדיין נמצא באחריות בהנחה שוופרים לא מתקלקלים :wink:
ואז אחרי המכירה, נרכוש את ה- SVS "כמתנה" ליום הולדת... 8)
.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #18 

שים לב שלמרות שאתה מחוייב רק על עלות השילוח לכאורה, יש סיכוי שרשויות המס כאן בארץ ירצו למסות אותך ב-35.7% על העלות הכוללת של הפנל... :oops:

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #19 

epony כתב:שים לב שלמרות שאתה מחוייב רק על עלות השילוח לכאורה, יש סיכוי שרשויות המס כאן בארץ ירצו למסות אותך ב-35.7% על העלות הכוללת של הפנל... :oops:
...
במידה ויהיה רשום בניירת סכום לתשלום 0$ סביר להניח שלא יהיה חיוב מס.
אצלי ,שרכשתי פאנל הגברה מ svs, חוייבתי ב 34%על מחיר הפאנל+ המשלוח.

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #20 

אני מאוד מקווה שלא אצטרך לשלם מס על רכיב שנמצא בתקופת אחריות עדיין.
יואב - למה רכשת פאנל הגברה (היה תקול מעבר לתקופת האחריות) ?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”