ממיר DVB-T2
אל תעשה את זה !!
ההפרש הקטן במחיר, האחריות שלא ריאלי לממש (עלויות משלוח, זמן התכתבות במיילים עם הסינים וכו') וסיכוי מאד קטן לתמיכה בעברית.
קניתי אחד כזה , עלה רק קצת פחות מה innova T2 שנמכר בסביבות 250 שקל היום בארץ, אין עברית בתפריטים והעברית ב EPG הפוכה.
כבר שלחתי מייל והסיני ענה לי מאד באדיבות ונימוס ושאל מה זה בכלל EPG ככה שאני לא באמת מצפה לפתרון הבעיה.
איכות התמונה לדעתי נמוכה יותר ועושה רושם שקשה לממיר "לסחוב" את קידוד הוידאו אז אני לא רוצה לדמיין בכלל איך יראו בו שידורי HD.
בקיצור, המלצה חמה- אל תתקרב לממירים האלה, קנה בארץ מוצר שיש לו תמיכה מיבואן ישראלי שידאג שלממיר תהיה עברית תקינה.
ההפרש הקטן במחיר, האחריות שלא ריאלי לממש (עלויות משלוח, זמן התכתבות במיילים עם הסינים וכו') וסיכוי מאד קטן לתמיכה בעברית.
קניתי אחד כזה , עלה רק קצת פחות מה innova T2 שנמכר בסביבות 250 שקל היום בארץ, אין עברית בתפריטים והעברית ב EPG הפוכה.
כבר שלחתי מייל והסיני ענה לי מאד באדיבות ונימוס ושאל מה זה בכלל EPG ככה שאני לא באמת מצפה לפתרון הבעיה.
איכות התמונה לדעתי נמוכה יותר ועושה רושם שקשה לממיר "לסחוב" את קידוד הוידאו אז אני לא רוצה לדמיין בכלל איך יראו בו שידורי HD.
בקיצור, המלצה חמה- אל תתקרב לממירים האלה, קנה בארץ מוצר שיש לו תמיכה מיבואן ישראלי שידאג שלממיר תהיה עברית תקינה.
כנראה שפיספסת שרשורים אחרים שהיו פה בעניין הזה.. חפש את השרשור שלי "דברים מעניינים שקולטים עם אנטנה ומגבר תורן על הגג".
היו שידורי נסיון ב T2 בארץ של 5 ערוצי HD. אני קלטתי את זה במשך סופשבוע אחד ואז השידורים פסקו. השידור נקלט רק בממיר T2 והיחידי שיש לי הוא האינובה. שאר הממירים בארץ לא קלטו כלום באותם ערוצים ופשוט דילגו עליהם בסריקה.
האיכות שלו טובה מאד, כשהיה שידור ב HD התמונה הייתה חלקה וחדה מאד בלי תקיעות ובלי בעיות סינכרון.
היו שידורי נסיון ב T2 בארץ של 5 ערוצי HD. אני קלטתי את זה במשך סופשבוע אחד ואז השידורים פסקו. השידור נקלט רק בממיר T2 והיחידי שיש לי הוא האינובה. שאר הממירים בארץ לא קלטו כלום באותם ערוצים ופשוט דילגו עליהם בסריקה.
האיכות שלו טובה מאד, כשהיה שידור ב HD התמונה הייתה חלקה וחדה מאד בלי תקיעות ובלי בעיות סינכרון.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אל תקנה מאיביי. אני שולח את הממיר בחזרה.
עקצו אותי הסינים האלה.
קיבלתי ממיר עם סאונד מונו.
בכל יציאה אפשרית שיש לו. הוא מוציא מונו.
וגם חוץ מזה הוא תמיד תוקע את התרגום בכוח. במקום לכבות אותו כמו שביקשתי.
עכשיו נראה כמה עולה לשלוח את זה בחזרה אל החלאות השקרנים.
שם החנות הוא : globalsucceed1
עקצו אותי הסינים האלה.
קיבלתי ממיר עם סאונד מונו.
בכל יציאה אפשרית שיש לו. הוא מוציא מונו.
וגם חוץ מזה הוא תמיד תוקע את התרגום בכוח. במקום לכבות אותו כמו שביקשתי.
עכשיו נראה כמה עולה לשלוח את זה בחזרה אל החלאות השקרנים.
שם החנות הוא : globalsucceed1
בדיוק כמו שחששתי.. לסיני אין פתרון FIRMWARE שיפתור את בעיית העברית כך שאני נשאר עם ממיר נטול EPG למעשה. בגלל העלות הנמוכה שלו אין ממש טעם לשלוח אותו חזרה לזיכוי.
כשיהיה FIRMWARE זמין לממיר T2 שנמכר בארץ אני אנסה לטעון אותו לתוך הממיר הסיני הזה. או שזה יפתור את בעיית העברית או שזה יפטור אותי אחת ולתמיד מהממיר
כשיהיה FIRMWARE זמין לממיר T2 שנמכר בארץ אני אנסה לטעון אותו לתוך הממיר הסיני הזה. או שזה יפתור את בעיית העברית או שזה יפטור אותי אחת ולתמיד מהממיר
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
יש תומסון ב-300 שקל