אהלן,
יש לי אייפון 4 עם 5.1.1. מחובר לי חשבון gmail דרך Exchange, כדי לקבל מיילים ב-push.
אירועים חדשים שמגיעים ללוח השנה באייפון מופיעים בו (עם מסגרת אפורה מקווקוות), אבל לא מתקבלת התראה על כך שיש אירוע חדש שצריך להגיב עליו - לא בצורת badge על אייקון לוח השנה, ולא בצורת הודעה שמופיעה כשלוחצים על כפתור ה"הזמנות" למטה מימין בלוח השנה (לחיצה עליו מראה רשימה ריקה ורשום "אין הזמנות").
תחת הגדרות->דוא"ל אנשי קשר לוחות שנה, מופעלת האופציה של "תזכורות להזמנות חדשות".
כמו כן תחת הגדרות החשבון הספציפי (Gmail מ-exchange) מופעלת האופציה של "לוחות שנה".
כיצד ניתן לפתור את הבעיה? זה ממש מציק!
לא מופיעות התראות על אירוע חדש בלוח השנה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78912
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
אז ככה, הפתרון היה קצת שונה:
רק אחרי שהפעלתי מתוך חשבון ה-Google Calendar את ההתראות במייל על אירוע חדש, כל שרשרת האירועים הפנימית במכשיר קרתה.
כל פעם שנכנס אירוע חדש אני מקבל מייל עם קובץ ics מצורף שכולל את פרטי האירוע. רק אז האייפון מבין שזה מייל על אירוע, מוסיף אותו אוטומטית ללוח השנה וגם מקפיץ פופ-אפ על אירוע חדש וכולל אותו ברשימת האירועים הנכנסים ("הזמנות"). בלי הקובץ הנ"ל זה לא קורה.
תודה בכל מקרה!
רק אחרי שהפעלתי מתוך חשבון ה-Google Calendar את ההתראות במייל על אירוע חדש, כל שרשרת האירועים הפנימית במכשיר קרתה.
כל פעם שנכנס אירוע חדש אני מקבל מייל עם קובץ ics מצורף שכולל את פרטי האירוע. רק אז האייפון מבין שזה מייל על אירוע, מוסיף אותו אוטומטית ללוח השנה וגם מקפיץ פופ-אפ על אירוע חדש וכולל אותו ברשימת האירועים הנכנסים ("הזמנות"). בלי הקובץ הנ"ל זה לא קורה.
תודה בכל מקרה!