אשמח להמלצה לרכישת SmartTV 3D 55
ההתלבטות היתה בין סמסונג סדרה 7 לבין פיליפס אמבילייט, אבל אחרי השרשור פה על הפיליפס 8707, ירד לי לגמרי מפיליפס.
אשמח להמלצות שלכם.
התקציב אגב, עד 10k.
תודה !
Yuniti כתב:אפשר בבקשה קישור לשרשור המדובר על ה8707?...
תאמין לי שכשתקרא את השרשורים על סמליין, המצב שם הרבה יותר גרועtinker כתב:שלום לפורום החביב,
ההתלבטות היתה בין סמסונג סדרה 7 לבין פיליפס אמבילייט, אבל אחרי השרשור פה על הפיליפס 8707, ירד לי לגמרי מפיליפס.
אשמח להמלצות שלכם.
התקציב אגב, עד 10k.
תודה !...
האמת שהפיליפס היתה בהתחלה אופציה מאוד רצינית, אבל יש לנו חבר שיש לו את הפיליפס 7007 והוא מאוד לא מרוצה מאיכות התמונה, הוא טוען שהכתוביות ממש מאירות לו את כל המסך ומעבר לזה את העובדה שאין עברית.amitgv1 כתב:תאמין לי שכשתקרא את השרשורים על סמליין, המצב שם הרבה יותר גרועtinker כתב:שלום לפורום החביב,
אשמח להמלצות שלכם.
התקציב אגב, עד 10k.
תודה !......

החברים בפורום בהחלט מכוונים אותך לדגמים טובים. הכי טוב זה לרשום את הדגמים שמוצעים כאן . ללכת לכמה חנויות . או לחנות איכותית אחת. ולהתנסות. לבקש מהם שיראו לך גם תלת מימד אקטיבי וגם פאסיבי. שיראו לך את האיכות בסרטים 1080p .שיראו לך את הממשק של כל טלוויזיה.tinker כתב:שלום לפורום החביב,
אשמח להמלצות שלכם.
התקציב אגב, עד 10k.
תודה !...
ה"בעיות" שנקבת בהם זה לא מה שימנע ממך לקנות פיליפס ובנוסף נראה לי קצת מוזר שזה השיקול שלך באף טלוויזיה ואפילו לא בסמסונג f8000 המהוללת לא תצליח לקרוא סרטים שהם מעל 10G בצורה חלקה אין חיה כזאת ותאמין לי שבדקתי טוב טוב את הסמסונג במשך ימים.tinker כתב:האמת שהפיליפס היתה בהתחלה אופציה מאוד רצינית, אבל יש לנו חבר שיש לו את הפיליפס 7007 והוא מאוד לא מרוצה מאיכות התמונה, הוא טוען שהכתוביות ממש מאירות לו את כל המסך ומעבר לזה את העובדה שאין עברית.amitgv1 כתב:תאמין לי שכשתקרא את השרשורים על סמליין, המצב שם הרבה יותר גרועtinker כתב:שלום לפורום החביב,
אשמח להמלצות שלכם.
התקציב אגב, עד 10k.
תודה !......
הוא המליץ על סמסונג.
ולגבי האקטיבי פסיבי, אשמח לדעת מה היתרונות והחסרונות של כל אחת מהשיטות בקצרה...