רסיבר נדלק וכבה אחר 3 שניות

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Alonpo פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

הרסיבר (Pioneer vsx 827) נדלק וכבה אחר 3 שניות. אין ריח שרוף. הבעיה נשארה לאחר ניתוק כל הרכיבים, כולל רמקולים וחיבור מחדש לחשמל. :עצוב:
למישהו יש מושג מה הבעיה?

Yuval11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 365
שם מלא: Yuval11
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #2 

שיחקת אולי עם הווליום לרמה גבוהה?
יש לך אפשרות לנסות להעביר אותו לשקע אחר?

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7041
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1461 פעמים

שליחה #3 

יש סיכוי שאחד הרמקולים שלך מקוצר

תנתק את הרמקולים בחיבורים ברסיבר ותראה אם התקלה ממשיכה

אם היא לא ממשיכה תחבר אחד אחד עד שהתקלה תחזור.... ומצאת את הרמקול שמקצר

בהצלחה

Alonpo פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

תודה על התגובות...
יתכן שהגברתי מעט, אבל ממש לא קיצוני להבנתי, סקלה של 47-48 ברסיבר וזה לא היה ממש גבוה בשמיעה ולא אמור לשרוף רסיבר .. 8O (אם זו הסיבה זה הפיוניר האחרון שאני קונה.. :evil: ).
ניסיתי בשקע אחר, ניתקתי רמקולים ושאר אלמנטים והבעיה ממשיכה. המכשיר בן פחות משנה ועדיין באחריות. נראה לי שאאלץ להפעיל אותה לצערי.

shigidar
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 434
נתן תודות: 31 פעמים

שליחה #5 

לפני שאתה מפעיל את האחריות, תנסה לעשות RESET
יש במדריך ההפעלה הוראות איך עושים את זה.
הדגם שלך 827 ממש מוצלח ורמות הווליום שהגעת אליהם לא אמורות להשפיע בכלל, במספר פעמים אני "סגרתי את הסקלה" לכמה דקות ולא גורם לרסיבר שום בעיה.
תשמע, תקשיב, תהנה.
חנות המוסיקה של הצפון
www.shigidar.com

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #6 

שלום,

Welcome to the club

http://www.hometheater.co.il/vp1732642#1732642

אתה כמובן יכול לנסות RESET , כפי שהציע shigidar
אני מרשה לי לעצמי לנחש שזה לא יעזור במאום.
(נראה לי שזה פתרון "לייט" שמצליח רק בבעיות קלות)
קרוב לודאי שתצטרך מעבדה.

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #7 

הפתרון הוא ללחוץ ברציפות פעמיים על כפתור ההדלקה ולחזור על הפעולה כל 2 שניות. כך אתה מבטיח שהוא לא יספיק להתכבות כל 3 שניות...

עכשיו ברצינות. הכיבוי האוטומטי הוא מנגנון הגנה מזרם ייתר בתוך הרסיבר. אם נתקת הכל כולל רמקולים וגם עשית איפוס וזה לא עזר, אז ככל הנראה החדשות לא טובות ומדובר בתקלה כתוצאה מבלאי. ברוב המקרים בהם נתקלתי, מדובר ב TOTAL LOSS שלא שווה לתקן. ברסיברים זולים ובינוניים ישנה סוללת גיבוי דמוית קבל אלקטרוליטי ששומרת על מתח פנימי לזכרונות ה RAM שמאכסנים הגדרות... הסוללה הזו ממוקמת במקום רגיש קרוב למעגלי ההגברה או המעבד המרכזי... כעבר כמה שנות שימוש הסוללה מתנפחת ונוזלת על המעגלים המודפסים... זה קורה באיטיות ומתחיל תהליך קורוזיה עד למצב בו הרסיבר "מבין" שיש בעיה ומפעיל במקר הטוב את מנגנון ההגנה.. או שהוא משתגע ומתנהג מוזר...

הגיע הזמן לשדרג לאונקיו (בכל הרסיברים שלהם אין סוללות גיבוי כי הם משתמשים בזכרונות FLASH לאכסון מידע)

באמזון גרמניה תוכל למצוא את ה TX-NR626 ב 2500 שח כולל הכל עד הבית..

תתחדש

shigidar
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 434

שליחה #8 

עכשיו ברצינות. הכיבוי האוטומטי הוא מנגנון הגנה מזרם ייתר בתוך הרסיבר. אם נתקת הכל כולל רמקולים וגם עשית איפוס וזה לא עזר, אז ככל הנראה החדשות לא טובות ומדובר בתקלה כתוצאה מבלאי. ברוב המקרים בהם נתקלתי, מדובר ב TOTAL LOSS שלא שווה לתקן. ברסיברים זולים ובינוניים ישנה סוללת גיבוי דמוית קבל אלקטרוליטי ששומרת על מתח פנימי לזכרונות ה RAM שמאכסנים הגדרות... הסוללה הזו ממוקמת במקום רגיש קרוב למעגלי ההגברה או המעבד המרכזי... כעבר כמה שנות שימוש הסוללה מתנפחת ונוזלת על המעגלים המודפסים... זה קורה באיטיות ומתחיל תהליך קורוזיה עד למצב בו הרסיבר "מבין" שיש בעיה ומפעיל במקר הטוב את מנגנון ההגנה.. או שהוא משתגע ומתנהג מוזר...

הגיע הזמן לשדרג לאונקיו (בכל הרסיברים שלהם אין סוללות גיבוי כי הם משתמשים בזכרונות FLASH לאכסון מידע)
...
מי שסיפר לך את הסיפורים האלו צריך לעבוד כסופר מדע בדיוני, דוגמא קלאסית לידע חלקי :)
מה גם שהדגם המדובר הוא דגם 2012/2013 ....
תשמע, תקשיב, תהנה.
חנות המוסיקה של הצפון
www.shigidar.com

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”