למישהו יש מושג מה הבעיה?
רסיבר נדלק וכבה אחר 3 שניות
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
יש סיכוי שאחד הרמקולים שלך מקוצר
תנתק את הרמקולים בחיבורים ברסיבר ותראה אם התקלה ממשיכה
אם היא לא ממשיכה תחבר אחד אחד עד שהתקלה תחזור.... ומצאת את הרמקול שמקצר
בהצלחה
תנתק את הרמקולים בחיבורים ברסיבר ותראה אם התקלה ממשיכה
אם היא לא ממשיכה תחבר אחד אחד עד שהתקלה תחזור.... ומצאת את הרמקול שמקצר
בהצלחה
תודה על התגובות...
יתכן שהגברתי מעט, אבל ממש לא קיצוני להבנתי, סקלה של 47-48 ברסיבר וזה לא היה ממש גבוה בשמיעה ולא אמור לשרוף רסיבר ..
(אם זו הסיבה זה הפיוניר האחרון שאני קונה..
).
ניסיתי בשקע אחר, ניתקתי רמקולים ושאר אלמנטים והבעיה ממשיכה. המכשיר בן פחות משנה ועדיין באחריות. נראה לי שאאלץ להפעיל אותה לצערי.
יתכן שהגברתי מעט, אבל ממש לא קיצוני להבנתי, סקלה של 47-48 ברסיבר וזה לא היה ממש גבוה בשמיעה ולא אמור לשרוף רסיבר ..
ניסיתי בשקע אחר, ניתקתי רמקולים ושאר אלמנטים והבעיה ממשיכה. המכשיר בן פחות משנה ועדיין באחריות. נראה לי שאאלץ להפעיל אותה לצערי.
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
לפני שאתה מפעיל את האחריות, תנסה לעשות RESET
יש במדריך ההפעלה הוראות איך עושים את זה.
הדגם שלך 827 ממש מוצלח ורמות הווליום שהגעת אליהם לא אמורות להשפיע בכלל, במספר פעמים אני "סגרתי את הסקלה" לכמה דקות ולא גורם לרסיבר שום בעיה.
יש במדריך ההפעלה הוראות איך עושים את זה.
הדגם שלך 827 ממש מוצלח ורמות הווליום שהגעת אליהם לא אמורות להשפיע בכלל, במספר פעמים אני "סגרתי את הסקלה" לכמה דקות ולא גורם לרסיבר שום בעיה.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום,
Welcome to the club
http://www.hometheater.co.il/vp1732642#1732642
אתה כמובן יכול לנסות RESET , כפי שהציע shigidar
אני מרשה לי לעצמי לנחש שזה לא יעזור במאום.
(נראה לי שזה פתרון "לייט" שמצליח רק בבעיות קלות)
קרוב לודאי שתצטרך מעבדה.
Welcome to the club
http://www.hometheater.co.il/vp1732642#1732642
אתה כמובן יכול לנסות RESET , כפי שהציע shigidar
אני מרשה לי לעצמי לנחש שזה לא יעזור במאום.
(נראה לי שזה פתרון "לייט" שמצליח רק בבעיות קלות)
קרוב לודאי שתצטרך מעבדה.
הפתרון הוא ללחוץ ברציפות פעמיים על כפתור ההדלקה ולחזור על הפעולה כל 2 שניות. כך אתה מבטיח שהוא לא יספיק להתכבות כל 3 שניות...
עכשיו ברצינות. הכיבוי האוטומטי הוא מנגנון הגנה מזרם ייתר בתוך הרסיבר. אם נתקת הכל כולל רמקולים וגם עשית איפוס וזה לא עזר, אז ככל הנראה החדשות לא טובות ומדובר בתקלה כתוצאה מבלאי. ברוב המקרים בהם נתקלתי, מדובר ב TOTAL LOSS שלא שווה לתקן. ברסיברים זולים ובינוניים ישנה סוללת גיבוי דמוית קבל אלקטרוליטי ששומרת על מתח פנימי לזכרונות ה RAM שמאכסנים הגדרות... הסוללה הזו ממוקמת במקום רגיש קרוב למעגלי ההגברה או המעבד המרכזי... כעבר כמה שנות שימוש הסוללה מתנפחת ונוזלת על המעגלים המודפסים... זה קורה באיטיות ומתחיל תהליך קורוזיה עד למצב בו הרסיבר "מבין" שיש בעיה ומפעיל במקר הטוב את מנגנון ההגנה.. או שהוא משתגע ומתנהג מוזר...
הגיע הזמן לשדרג לאונקיו (בכל הרסיברים שלהם אין סוללות גיבוי כי הם משתמשים בזכרונות FLASH לאכסון מידע)
באמזון גרמניה תוכל למצוא את ה TX-NR626 ב 2500 שח כולל הכל עד הבית..
תתחדש
עכשיו ברצינות. הכיבוי האוטומטי הוא מנגנון הגנה מזרם ייתר בתוך הרסיבר. אם נתקת הכל כולל רמקולים וגם עשית איפוס וזה לא עזר, אז ככל הנראה החדשות לא טובות ומדובר בתקלה כתוצאה מבלאי. ברוב המקרים בהם נתקלתי, מדובר ב TOTAL LOSS שלא שווה לתקן. ברסיברים זולים ובינוניים ישנה סוללת גיבוי דמוית קבל אלקטרוליטי ששומרת על מתח פנימי לזכרונות ה RAM שמאכסנים הגדרות... הסוללה הזו ממוקמת במקום רגיש קרוב למעגלי ההגברה או המעבד המרכזי... כעבר כמה שנות שימוש הסוללה מתנפחת ונוזלת על המעגלים המודפסים... זה קורה באיטיות ומתחיל תהליך קורוזיה עד למצב בו הרסיבר "מבין" שיש בעיה ומפעיל במקר הטוב את מנגנון ההגנה.. או שהוא משתגע ומתנהג מוזר...
הגיע הזמן לשדרג לאונקיו (בכל הרסיברים שלהם אין סוללות גיבוי כי הם משתמשים בזכרונות FLASH לאכסון מידע)
באמזון גרמניה תוכל למצוא את ה TX-NR626 ב 2500 שח כולל הכל עד הבית..
תתחדש
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
מי שסיפר לך את הסיפורים האלו צריך לעבוד כסופר מדע בדיוני, דוגמא קלאסית לידע חלקי
...
מה גם שהדגם המדובר הוא דגם 2012/2013 ....