בעיית "קנאקים" ב-Sony KDL32 R423

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
kikocal3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

הפכתי את הרשת במטרה למצוא תשובה לזה, אבל כלום.

הטלויזיה נקנתה השבוע.
התקנתי אותה על זרוע ברקן שמיועדת למסכי LCD/LED.

בכל פעם שאני מדליק את המסך אני שומע במשך כ-2-3 דקות מן "קנאקים" מוזרים כאלה, שפתאום נעלמים לבד. אחרי שאני מכבה את הטלויזיה, גם אני שומע קנאקים, אבל זה נעלם אחרי כדקה.

זה לא נשמע כמו "נהימות" (שאני יודע שיש כאלה עם מסכי SONY שסובלים מהבעיה הזו), אלא כמו...קשה לתאר את זה, כמו איזה חתיכת פלסטיק שזזה בתוך הטלויזיה, אולי מתחככת במשהו, אבל זה נשמע יותר כאילו המסך לא יושב טוב על הזרוע (אבל אין תחושה כזאת שזה לא יושב טוב, זה נראה בסדר גמור).

כמה רעיונות:

- אולי בכל זאת זה איזה בורג משוחרר?
- משהו מכני במסך? אולי זה אמור להיות ככה (מנוע)?
- דפקט מהחנות וצריך שיחליפו אותה?
- משהו בפאנל שהתעקם?
- בעיה עם הכבל?
- קבל שעומד להישרף או שנשרף?

אני לא יודע מה לעשות עכשיו. אם הבעיה היא בליין כולו אני אחליף למסך אחר.

אשמח לתגובות.

תודה!

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #2 

אל תסתבך, תזמין טכנאי.

asaf1319
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #3 

יש לי את אותה בעיה הטכנאי מגיע לצורך בדיקת בעיה במסך http://www.hometheater.co.il/vt200463.html האם הבעיה קיימת גם אצלך ?
אם תרצה אני אשאל את הטכנאי מחר שמגיע אליי האם זה נורמאלי

kikocal3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

asaf1319 כתב:יש לי את אותה בעיה הטכנאי מגיע לצורך בדיקת בעיה במסך http://www.hometheater.co.il/vt200463.html האם הבעיה קיימת גם אצלך ?
אם תרצה אני אשאל את הטכנאי מחר שמגיע אליי האם זה נורמאלי
...
שלום asaf1319,

תודה שהגבת וידעת אותי שגם לך יש את זה! זה מבורך גם עבור מי שבעתיד ירצה לרכוש את המסך!
גם אני השתכנעתי אחרי הביקורות באינטרנט, כך שהפתיע אותי שקרתה בעיה כזו, ועוד פחות משעה אחרי שהחל השימוש בה, אני חושב שזה דבר חריג ומצער.

בכל אופן, אני אנסה לבדוק את הבעיה עם הפסים האדומים. כרגע לא שמתי לב לזה. התמונה נראית חדה, אין מריחה של צבעים ואני לא שם לב לשום בעיה (גם לא פיסקלים שרופים וכ'ו).

מה שכן שמתי לב זה שכשעומדים מקרוב איכות הרזולוציה לא טובה, למשל, הפנים של אנשים מורכבות מנקודות ורואים את זה. ברגעים הראשונים זה הכניס אותי להלם, אבל התרגלתי לזה ואני חושב שסתם הייתי "קשה" מדי, בכל זאת אין ריצודים או הפרעה לעין ואני מתאר לעצמי שזה דבר נורמאלי במסכי Ready בגודל הזה (אף על פי שבסמסונג הקודמת שלי לא היתה בעיה כזו - הכוונה לבעיה של הרזולוציה)

אני אחזור לעדכן פה לגבי הפסים האדומים. אני מקווה למצוא את הבעיה (אם היא קיימת אצלי) כבר בשעות הקרובות כדי שתוכל לדבר על זה עם הטכנאי מחר ולומר לו שיש לעוד מישהו את הבעיה, ונראה מה הוא יאמר.

אני אשמח אם תחזור לפה בימים הקרובים ותעדכן בקשר לבעיה של הקנאקים ומה הטכנאי אמר.

עריכה: asaf1319 באיזה סרט צפית שהיו בו את הגוונים האדומים? זה יקל עליי את הבדיקה (במקום לעבור סרט-סרט)

kikocal3 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

לגבי הבעיה של הצבע האדום, בדקתי ולא נתקלתי בבעיה כזאת. יכול להיות שזה בגלל שהמסך חדש, אולי זה באמת אחרי כמה שבועות של עבודה יקרה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”