אני בכל את מחכה לקנות אותו ביום הראשון שהוא מגיע לאחת החנויות בארץ, אני מתחיל לחשוש מהמחיר אם בהזמנה מחו"ל עלה לך 3500 אני מפחד לחשוב מה המחיר בארץ יהיה....
אני מעריך שבשבועות הקרובים יתחילו להופיע, כרגע קשה מאוד להשיג, אין במלאי בכל העולם.
עוד חודש בערך כשהמלאי יתחדש באמזון יהיה הרבה יותר קל להשיג.
עדכון: לא התאפקתי ורכשתי את החבילה עם Call of Duty : Ghosts, יצא סה"כ בערך 3000 שקל עם המשלוח ומסים. החבילה אמורה להגיע בין 21 ל-24 בדצמבר.
עכשיו רק נשאר לראות אם תהיה חבילה מעניינת יותר בעתיד (או זולה יותר) אז אני אבטל את זאת.
יקר מאוד לקונסולה לדעתי(אני לא מצדיק גם רכישת סלולרי בסכום דומה). אני נהנה מאקסבוקס עם RGH ברשותי כרגע אבל אלטרנטיבה יותר שפויה היא PS3 ב2000 שקל לדעתי.
החבילה הבסיסית באמזון צרפת ירדה במחיר, יוצא סה"כ 529 יורו כולל מסים והכל. ההגעה רק בסוף ינואר - תחילת פברואר, עוד הרבה זמן אבל מחיר משתלם. הזמנתי אותה וביטלתי את הקודמת.
תהנו ותנו פידבאקים.. אחרי שתקבלו..
אני הזמנתי דווקא את הPS4 מאמזון וצריך להגיע לי בין ה 20-23 לדצמבר
ויצא ממש זול יחסית הזמנתי מאמזון צרפת חבילה של שני שלטים +מצלמה +משחק ב520 יורו כולל משלוח גלובל
ה-Xbox One הגיע הבוקר (בסופו של דבר הזמנתי מאמזון ארצות הברית, יצא 2300 שקל), הבעיה שאני בעבודה .
אתמול קניתי שנאי מתח של 300Watt, אני מקווה שזה מספיק.
freesoul28 כתב:ה-Xbox One הגיע הבוקר (בסופו של דבר הזמנתי מאמזון ארצות הברית, יצא 2300 שקל), הבעיה שאני בעבודה .
אתמול קניתי שנאי מתח של 300Watt, אני מקווה שזה מספיק.
LinkMattan כתב:
נפלת על חבילה שלא עברה בידוק של המכס?
כי זה המחיר שהפס4 עלה לי דרך אמאזון, כולל מיסים ומשלוח (Mustop). והוא זול במאה דולרים.
...
חבל שהזמנת דרך MUSTOP ולא ישירות לארץ מאמזון, היה עולה לך כ-2000 שקל.
לאמזון יש משלוח AmazonGlobal ששולח לארץ וגובה מראש את המסים (אם המכס דורש יותר מסים אז אמזון משלמת את ההפרש), אבל על הקונסולות יש להם טעות (לאמזון ארצות הברית) והם גובים רק מע"מ.