מתחילים שוב מההתחלה... המלצות למסך בגודל 60 - 70 אינץ'
-
shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
טוב אז לאחר שהסיפור עם אלקטרה ופיליפס הגיע לסיומו הגיע הזמן להתחיל שוב בחיפושים אחר מסך החלומות שלי...
הדרישות הם:
מסך בגודל מינימלי של 60 אינץ' כאשר העדיפות היא אפילו ל 65 (מרחק ישיבה של 4.3 מ').
צופים בבית בעיקר סרטי HD דרך סטרימר TVIX6500 וגם ערוצים של YES.
בנוסף חשוב שתהיה תאימות לps3 ובקרוב מאוד גם PS4…
תקציב עד 20000 ₪ - אפשר קצת למתוח (אבל קצת!)
אני מבין בגדול שבגדלים האלה האפשרויות הם די מצומצמות - סמסונג, שארפ, LG
תודה לעוזרים.
הדרישות הם:
מסך בגודל מינימלי של 60 אינץ' כאשר העדיפות היא אפילו ל 65 (מרחק ישיבה של 4.3 מ').
תודה לעוזרים.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ממליץ לך לכיוון של מסך פלזמה בגודל 65 VT-60 הגדל מעט את מסגרת התקציב שלך ותהנה ממסך מדהים .shiki כתב:טוב אז לאחר שהסיפור עם אלקטרה ופיליפס הגיע לסיומו הגיע הזמן להתחיל שוב בחיפושים אחר מסך החלומות שלי...
הדרישות הם:
תודה לעוזרים....
כמובן שמומלץ לרכוש את המסך אך ורק מחנות מתמחה איכותית !!! ולקבל 5 שנים אחריות מאלה של היבואן הרשתי יורוקום פנאסוניק .
בהצלחה
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
shiki
- חבר ותיק

השאלה אם זה מסך שייתן לי מענה מתאים בכל הנושא של PS39000es כתב:ממליץ לך לכיוון של מסך פלזמה בגודל 65 VT-60 הגדל מעט את מסגרת התקציב שלך ותהנה ממסך מדהים .shiki כתב:טוב אז לאחר שהסיפור עם אלקטרה ופיליפס הגיע לסיומו הגיע הזמן להתחיל שוב בחיפושים אחר מסך החלומות שלי...
הדרישות הם:
תודה לעוזרים....
כמובן שמומלץ לרכוש את המסך אך ורק מחנות מתמחה איכותית !!! ולקבל 5 שנים אחריות מאלה של היבואן הרשתי יורוקום פנאסוניק .
בהצלחה...
אני נוהג לשחק 10-15 שעות שבועיות וזה פרמטר די חשוב מבחינתי.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8257
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
פלזמה ל PS4 ממש לא לטעמי בגלל חשש מצריבות, ואם מדובר על צפיה בסביבה מוארת אז בטח לא תנוצל כיאות אפילו אם תקנה אותה מחנות מתמחה מדהימה ומלבבת ומיבואן איכותי ומתוק
עוד אופציה חוץ מהסמסונג וה LG זה הסוני KDL R550 שבאה בגדלים של 60" ובחריגה מהתקציב גם ב 70". טל HD קנה אותה למיטב זכרוני ומרוצה ממנה (צור איתו קשר).
הסיבה שאני מזכיר את הסוני היא כי האינפוט לאג בטלוויזיות שלהם השנה נמוך וזה חשוב לגיימינג.
עוד אופציה חוץ מהסמסונג וה LG זה הסוני KDL R550 שבאה בגדלים של 60" ובחריגה מהתקציב גם ב 70". טל HD קנה אותה למיטב זכרוני ומרוצה ממנה (צור איתו קשר).
הסיבה שאני מזכיר את הסוני היא כי האינפוט לאג בטלוויזיות שלהם השנה נמוך וזה חשוב לגיימינג.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
integralintegral כתב:פלזמה ל PS4 ממש לא לטעמי בגלל חשש מצריבות, ואם מדובר על צפיה בסביבה מוארת אז בטח לא תנוצל כיאות אפילו אם תקנה אותה מחנות מתמחה מדהימה ומלבבת ומיבואן איכותי ומתוק![]()
הסיבה שאני מזכיר את הסוני היא כי האינפוט לאג בטלוויזיות שלהם השנה נמוך וזה חשוב לגיימינג....
מי אמר לך שיהיה צריבות במסך פלזמה פנאסוניק VT-60 בחיבור ל ps-3 או ps-4 .
בנוסף המסך שרכש החבר טל HD הוא מיבואן פרללי . שלשים אצלו את הכסף זה סיכון גדול ביותר !!!!
משמע שאתה בבעיה די גדולה בשעת צרה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אה....רק צריך לחפש שנייה בגוגל:9000es כתב:integralintegral כתב:פלזמה ל PS4 ממש לא לטעמי בגלל חשש מצריבות, ואם מדובר על צפיה בסביבה מוארת אז בטח לא תנוצל כיאות אפילו אם תקנה אותה מחנות מתמחה מדהימה ומלבבת ומיבואן איכותי ומתוק![]()
הסיבה שאני מזכיר את הסוני היא כי האינפוט לאג בטלוויזיות שלהם השנה נמוך וזה חשוב לגיימינג....
בנוסף המסך שרכש החבר טל HD הוא מיבואן פרללי . שלשים אצלו את הכסף זה סיכון גדול ביותר !!!!
משמע שאתה בבעיה די גדולה בשעת צרה ....
http://www.hometheatershack.com/forums/ ... happy.html
ובמשחקים יש הרבה דברים קבועים על המסך.
לגבי הייבוא, בגדלים האלו יש הבדלים מהותיים במחיר שבין ייבוא רשמי ומקבילי ושווה לשקול את עניין הסיכון.
shiki ,
מסך הסוני 70 אינץ שאינטגרל המליץ לך וגם שטל קנה מומלץ ביותר לצרכים שלך.
לא הייתי קונה מסך פלזמה בחיבור לPS מחשש גדול לצריבות למרות ששיש כאלה שיגידו לך שזו רק אגדה...
מה גם שחברת פנסוניק עכשיו לקראת סיום פס היצור במסכי פלזמה וגם בחטיבת המקרנים לפי הדיווחים ונמצאת
במצב כלכלי לא פשוט בכלל לאחרונה כך שעניין תקופת האחריות וחלקי החילוף בתקופה זו הוא בסימן שאלה גדול.
מוטב היה גם שהחבר 9000 היה מוסיף זאת לחתימתו הקבועה הכוללת : פנסוניק, חנות מתמחה איכותית, 5 שנות אחריות וכו'...
מסך הסוני 70 אינץ שאינטגרל המליץ לך וגם שטל קנה מומלץ ביותר לצרכים שלך.
לא הייתי קונה מסך פלזמה בחיבור לPS מחשש גדול לצריבות למרות ששיש כאלה שיגידו לך שזו רק אגדה...
מה גם שחברת פנסוניק עכשיו לקראת סיום פס היצור במסכי פלזמה וגם בחטיבת המקרנים לפי הדיווחים ונמצאת
במצב כלכלי לא פשוט בכלל לאחרונה כך שעניין תקופת האחריות וחלקי החילוף בתקופה זו הוא בסימן שאלה גדול.
מוטב היה גם שהחבר 9000 היה מוסיף זאת לחתימתו הקבועה הכוללת : פנסוניק, חנות מתמחה איכותית, 5 שנות אחריות וכו'...
כן! יש לה לאג נמוך, 23 מ"ש.shiki כתב:השאלה אם זה מסך שייתן לי מענה מתאים בכל הנושא של PS39000es כתב:ממליץ לך לכיוון של מסך פלזמה בגודל 65 VT-60 הגדל מעט את מסגרת התקציב שלך ותהנה ממסך מדהים .shiki כתב:טוב אז לאחר שהסיפור עם אלקטרה ופיליפס הגיע לסיומו הגיע הזמן להתחיל שוב בחיפושים אחר מסך החלומות שלי...
הדרישות הם:
תודה לעוזרים....
בהצלחה...
אני נוהג לשחק 10-15 שעות שבועיות וזה פרמטר די חשוב מבחינתי....
http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasoni ... 212862.htm
יש מסך סוני 855 גודל 65 אינצ', אבל המחירון שלו מעל 30 אלף.
-
shiki
- חבר ותיק

האם יש חנות באזור המרכז שבה מוצגת הסוני 550 ע"מ שאוכל להתרשם ממנה?
asaf23 - המחיר של הסוני 65 אינץ הוא ממש שערורייתי בעיניי.
לגבות 33K (בהמרה - 9367$) על מסך שנמכר ללקוח הסופי בחול בסביבות 2700$ זה ממש
ובחישוב מהיר זה פי 3.5!!!
http://www.amazon.com/Sony-KDL65W850A-6 ... dl+65w850a
asaf23 - המחיר של הסוני 65 אינץ הוא ממש שערורייתי בעיניי.
לגבות 33K (בהמרה - 9367$) על מסך שנמכר ללקוח הסופי בחול בסביבות 2700$ זה ממש
http://www.amazon.com/Sony-KDL65W850A-6 ... dl+65w850a
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

יכול להיות שיש בחשמל נטו. תתקשר אליהם, אבל עדיף שתשלח ה"פ לטל HD כי לדעתי השיג אותה במחיר נמוך משמעותית:shiki כתב:האם יש חנות באזור המרכז שבה מוצגת הסוני 550 ע"מ שאוכל להתרשם ממנה?
http://www.amazon.com/Sony-KDL65W850A-6 ... dl+65w850a...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
כל אחד יעשה את השיקול שלו אם לקנות פארלל או יבוא רשמיintegral כתב:כי בסכום הזה ההבדל יהיה כנראה הרבה אלפי שקלים, אבל שווה כמובן בדיקהNissan1 כתב:יש את הסוני 70R באולם התצוגה של ישפאר
למה לקנות פרלל?......
אבל האם אתה יודע מה ההבדל במחיר?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
ראית במו עיינך או שאתה מנחש?Nissan1 כתב:יש את הסוני 70R באולם התצוגה של ישפאר
למה לקנות פרלל?...
- gremlinx
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 176
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
אני עם אסתי60 - 60 אינטש כאשר רוב הזמן מחוברת ל PS3 ולא ראיתי צריבות/צבירות.integral כתב:אה....רק צריך לחפש שנייה בגוגל:9000es כתב:integralintegral כתב:פלזמה ל PS4 ממש לא לטעמי בגלל חשש מצריבות, ואם מדובר על צפיה בסביבה מוארת אז בטח לא תנוצל כיאות אפילו אם תקנה אותה מחנות מתמחה מדהימה ומלבבת ומיבואן איכותי ומתוק![]()
משמע שאתה בבעיה די גדולה בשעת צרה ....
http://www.hometheatershack.com/forums/ ... happy.html
ובמשחקים יש הרבה דברים קבועים על המסך.
לגבי הייבוא, בגדלים האלו יש הבדלים מהותיים במחיר שבין ייבוא רשמי ומקבילי ושווה לשקול את עניין הסיכון....
זה נכון שיש הרבה דברים קבועים על המסך א-ב-ל הם גם רובם משתנים מתישהו, בין אם זו תוצאה במשחקי כדורגל/כדורסל, נתונים יבשים של חיים/כמות תחמושת/מהירות ומה לא, אלו דברים שמשתנים מידי פעם.
ברוב המשחקים יש קטעי-קישור ומעבר בין אם באמצעות המנוע הגרפי של המשחק או בקטעי ווידאו אז שוב יש שינויים בתמונה.
אני עם אסתי60 כמעט חצי שנה ולפני זה שנה עם אסתי30 ומעולם לא נתקלתי בבעיות של צבירה מה PS3. הצבירות ששמתי לב אליהן היו בעיקר בתקופת היורו כאשר היו 2-3 משחקים ביום ושם רוב הזמן התמונה באמת סטטית, הסמל של הערוץ, התוצאה, שמות הקבוצות וכו'.
-
shiki
- חבר ותיק

ביקרתי באולם התצוגה של ישפאר ע"מ להתרשם ממגוון מסכי סוני ובעיקר מה 70R550
איש המכירות היה מאוד אדיב, סבלני וסובלני לשאלותיי אבל התוכן היחיד אותו ניתן היה להציג על המסך הוא ערוצי YES השונים - לא נפלתי.
ראיתי במקביל גם את הסוני 65W855
(גם בבלו ריי) מציגה תמונה מעוררת התפעלות לפחות בהתרשמות הראשונית שלי אבל המחיר, אוי המחיר...
ממשיכים להסתובב ולהתרשם...
איש המכירות היה מאוד אדיב, סבלני וסובלני לשאלותיי אבל התוכן היחיד אותו ניתן היה להציג על המסך הוא ערוצי YES השונים - לא נפלתי.
ראיתי במקביל גם את הסוני 65W855
ממשיכים להסתובב ולהתרשם...
ה 65W855 מסך מצוין, רק הבעיה שישפאר תמיד היו טובים בהפלצת מחירים שלא קשורים למציאות.
אין קשר בין המחיר של המסך הזה בארץ למחיר שלו בחול.
הוא שווה ערך במחיר שלו בחול למסכים אחרים שעולים בארץ סביב ה 17K
מה שנקרא, שוד לאור יום !!!!!
הם שכחו ששנות ה 80 נגמרו וסוני כבר לא נחשב מותג על
אין קשר בין המחיר של המסך הזה בארץ למחיר שלו בחול.
הוא שווה ערך במחיר שלו בחול למסכים אחרים שעולים בארץ סביב ה 17K
מה שנקרא, שוד לאור יום !!!!!
הם שכחו ששנות ה 80 נגמרו וסוני כבר לא נחשב מותג על