השפעת מהירות מהראוטר ברשת קווית עם כבל 30 מטר
שלום..
אז ככה יש לי מהירות 30MB אינטרנט בבית דרך מודם וראוטר שמתפצל.
אז מכיוון שהראוטר נמצא בחדר של אחי אז קניתי כבל רשת של 30 מטר שמחובר מהמחשב שלי עד לראוטר.
האם תיהיה השפעה על קבלת מהירות הגלישה שאני יקבל ??
כי זה 30 מטר וזה מאוד ארוך , ואני משתמש אולי ב-10 מטר מזה רק וכל הכבל נשאר כך אבל עדיין האינטרנט עובר דרך 30 מגה .
אז תיהיה השפעה על המהירות ???
אז ככה יש לי מהירות 30MB אינטרנט בבית דרך מודם וראוטר שמתפצל.
אז מכיוון שהראוטר נמצא בחדר של אחי אז קניתי כבל רשת של 30 מטר שמחובר מהמחשב שלי עד לראוטר.
האם תיהיה השפעה על קבלת מהירות הגלישה שאני יקבל ??
כי זה 30 מטר וזה מאוד ארוך , ואני משתמש אולי ב-10 מטר מזה רק וכל הכבל נשאר כך אבל עדיין האינטרנט עובר דרך 30 מגה .
אז תיהיה השפעה על המהירות ???
אוקיי אבל יש לי שאלהElad8 כתב:לא תהיה השפעה על המהירות באורך כזה....
כשרצינו להעביר את החוט אז עשינו חור בקיר והצו'פצי'ק לא נכנס בחור כי הוא מרובע אז מה שעשינו חתחנו את החוט ואז היה בפנים 4 זוגות חוטים , אדום לבן , כחול לבן , חום לבן , כתום לבן
אז שמנו איפש אש על החוט כי אי אפשר לקלף אותו הם דקים ופשוט הורדנו תפלסטיק וחיברנו בינהם מתואמים אחד ואחד וכל אחד שמנו דבק מיוחד ובסוף סגרנו את כולם ביחד.
כעיקרון זה עובד אבל אני מקבל רק 20-21 מגה גג.
יש מצב שזה בגלל אורך החוט או בגלל מה שעשינו ואיך אפשר לסדר את זה??
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אתה בטוח שהאדום הוא לא ירוק? אולי יש בעייה וצריך לבדוק אצל רופא עיניים. בכל אופן יש הרבה כבלים שדומים לכבל רשת רק שמשתמשים בהם לפיקוד. כבל רשת הוא 4 זוגות שזורים... לגבי אורך בכבל רשת אין בעיה עד 100 מטר. כבל פיקוד בדרך כלל אחרי 50 מטר מאבד מיכולתי. אגב, אמרת ששרפתם את הבידוד כי איאפשר לקלף? כניראה שזה בכלל לא כבל רשת... אולי אתה מדבר על כבל טלפון?
זה כמו כבל טלפון שמחברים אותו מהראוטר למחשב מאחורהJEXY כתב:אתה בטוח שהאדום הוא לא ירוק? אולי יש בעייה וצריך לבדוק אצל רופא עיניים. בכל אופן יש הרבה כבלים שדומים לכבל רשת רק שמשתמשים בהם לפיקוד. כבל רשת הוא 4 זוגות שזורים... לגבי אורך בכבל רשת אין בעיה עד 100 מטר. כבל פיקוד בדרך כלל אחרי 50 מטר מאבד מיכולתי. אגב, אמרת ששרפתם את הבידוד כי איאפשר לקלף? כניראה שזה בכלל לא כבל רשת... אולי אתה מדבר על כבל טלפון?...
ולגבי הצבעים אני פשוט לא זוכר סתם נתתי דוגמא לצבעים שיש שם..
אבל בטוח ששמנו אותם נכון..