התייעצות על ה raspberry pi ו XBMC
שלום,
אני רוצה לקבל חוות דעת על הraspberry pi וXBMC..
מכוון שעוד לא ייצא לי לגעת בRPI אצטרך את אלו שכבר חיים איתו..
אני מעוניין להוציא את YES מהבית ובמקום זה לקנות כמה מחשבי RPI שיריצו XBMC
בדגש על התוספים של הערוצי טלויזייה.
זה חוסך המון, כרגע אני מחזיק ב5 ממירים של YES.
רציתי לשמוע מה אתם חושבים,
אפשר לסמוך על המחשבים האלה?
ולסמוך על התוספים שיעבדו ברמה טובה ולא ייפלו מחר?
תודה
אני רוצה לקבל חוות דעת על הraspberry pi וXBMC..
מכוון שעוד לא ייצא לי לגעת בRPI אצטרך את אלו שכבר חיים איתו..
אני מעוניין להוציא את YES מהבית ובמקום זה לקנות כמה מחשבי RPI שיריצו XBMC
בדגש על התוספים של הערוצי טלויזייה.
זה חוסך המון, כרגע אני מחזיק ב5 ממירים של YES.
רציתי לשמוע מה אתם חושבים,
אפשר לסמוך על המחשבים האלה?
ולסמוך על התוספים שיעבדו ברמה טובה ולא ייפלו מחר?
תודה
אני אומר ברצינות שRPI לא יכול להחליף YES, כן הוא טוב אבל הוא לא יכול באמת להחליף במאה אחוז את הממיר YES.
RPI אצלי די איכזב כי הוא עובד לאט בתפריטים ולוקח לו די הרבה זמן לטעון סרטים מהאינטרנט או שידורים חיים. ועדין אין תוספים שישראלים שמשדרים יותר מערוצים של עידן פלוס
RPI אצלי די איכזב כי הוא עובד לאט בתפריטים ולוקח לו די הרבה זמן לטעון סרטים מהאינטרנט או שידורים חיים. ועדין אין תוספים שישראלים שמשדרים יותר מערוצים של עידן פלוס
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
ido1526 יש את הדבר הזה שנקרא חוקיות, אם אתה חפץ בערוצים ישראליים מעבר לעידן+ אתה מוזמן להתחבר ליס/הוט
אגב ערוץ 24/הידברות/קבלה/מאיר/קניות אינם ערוצי עידן+ ובתוסף שלי אפשר לראותם בכיף ובצורה חוקית.
sabach2
RPI כפי שנאמר עובד לאט, הוא מעולה להרצת סרטים אבל יש לו קושי (זמן טעינה ארוך) בהזרמת ערוצים.
העיניים כיום נשואות לעבר כל הסטיקי אנדרואיד, הם זולים משמעותית וחזקים מאוד - חסרון יחיד ה-XBMC עדיין לא פיקס עליהם, מה שכן בהזרמה של ערוצי לייב מדפדפן אין טענות כלל, בכל זאת הייתי ממליץ לחכות אם חשובה לך החוויה ואז לרכוש באמת מספר סטיקים ולגמור בזה את העניין.
אגב ערוץ 24/הידברות/קבלה/מאיר/קניות אינם ערוצי עידן+ ובתוסף שלי אפשר לראותם בכיף ובצורה חוקית.
sabach2
RPI כפי שנאמר עובד לאט, הוא מעולה להרצת סרטים אבל יש לו קושי (זמן טעינה ארוך) בהזרמת ערוצים.
העיניים כיום נשואות לעבר כל הסטיקי אנדרואיד, הם זולים משמעותית וחזקים מאוד - חסרון יחיד ה-XBMC עדיין לא פיקס עליהם, מה שכן בהזרמה של ערוצי לייב מדפדפן אין טענות כלל, בכל זאת הייתי ממליץ לחכות אם חשובה לך החוויה ואז לרכוש באמת מספר סטיקים ולגמור בזה את העניין.
תודה רבה על התגובות!
דבר ראשון אבהיר את עצמי, לא ביקשתי את הערוצים של יס, אלא רק ערוצי עידן פלוס חשובים לי.
שנית אני לא מפונק, אני מסוגל להמתין עוד כמה שניות..
כרגע יש לי את הXBMC על המחשב והתוספים עובדים מצוין..
חוץ מערוץ 22 שמראה תמונה של קשת, ובא רשום שימי השידור רק בראשון שני ושלישי, יש לזה פתרון אחר?
הבנתי שאפשר לעשות לRPI מעט OC בתחום שישאר בטוח כמובן..
אני מאוהב בXBMC ואין סיכוי שאפנה לפתרון שלא מריץ את התוכנה.
והסטיק הזה לא נראה לי עמיד לאורך טווח..
דבר ראשון אבהיר את עצמי, לא ביקשתי את הערוצים של יס, אלא רק ערוצי עידן פלוס חשובים לי.
שנית אני לא מפונק, אני מסוגל להמתין עוד כמה שניות..
כרגע יש לי את הXBMC על המחשב והתוספים עובדים מצוין..
חוץ מערוץ 22 שמראה תמונה של קשת, ובא רשום שימי השידור רק בראשון שני ושלישי, יש לזה פתרון אחר?
הבנתי שאפשר לעשות לRPI מעט OC בתחום שישאר בטוח כמובן..
אני מאוהב בXBMC ואין סיכוי שאפנה לפתרון שלא מריץ את התוכנה.
והסטיק הזה לא נראה לי עמיד לאורך טווח..
כמו שהבנתי המערכת הפעלה יושבת על הכרטיס SD, אתה מתכוון שהמערכת תגיב טוב יותר אם זה יהיה כרטיס מהיר?harari כתב:אם תשתמש בכרטיס זכרון מהיר ותריץ את המערכת מUSB מהיר היא תגיב הרבה הרבה יותר מהר, לא כמו מחשב נורמלי אבל אין ספק שהשיפור יורגש....
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
קודם כל כן.
שנית, יש אפשרות להריץ את המערכת מUSB, מה שמשפר את הביצועים ומונע שגיאות כתיבה לכרטיס זיכרון שיכולות לגרום להשחתת המערכת (קרה לי מספר פעמים) ואם תשתמש בדיסק-און-קי מהיר (אני משתמש בUSB3 של קינגסטון שנותן ביצועים עדיפים גם בUSB2) יהיה שיפור משמעותי בתגובתיות של המערכת.
כל זה לא קשור לטעינת תכנים, רק לממשק ולמערכת עצמה.
OC גם עוזר.
שנית, יש אפשרות להריץ את המערכת מUSB, מה שמשפר את הביצועים ומונע שגיאות כתיבה לכרטיס זיכרון שיכולות לגרום להשחתת המערכת (קרה לי מספר פעמים) ואם תשתמש בדיסק-און-קי מהיר (אני משתמש בUSB3 של קינגסטון שנותן ביצועים עדיפים גם בUSB2) יהיה שיפור משמעותי בתגובתיות של המערכת.
כל זה לא קשור לטעינת תכנים, רק לממשק ולמערכת עצמה.
OC גם עוזר.
אני משתמש ב RPI מודל B שרכשתי לפני כשבועיים
מריץ OPENELEC בגרסא האחרונה ללא אוברקלוק, כל התוספים עובדים ללא בעיה כלל, ICEFILMS, 1CHANNEL, MUSHUP
כולל סטרים של ערוצים מחול, בנוסף אני צופה דרכו בעידן פלוס ע''י סטיק DVB-T ברכשתי באיביי ותוסף TVHEADEND
אנטנה מחוץ לבית, לא נתקלתי בשום בעיות לא בתוספים ולא בעידן פלוס (למעט EPG שעדיין לא הצלחתי להגדיר)
מניסיון שלי גם עם RASPBMC הוא ממולץ יותר אם לא צריכים סטיק של עידן פלוס (אין דרייבר תומך לפחות לסטיק שלי)
אציין גם שאני עובד ללא רכזת USB כמו שרבים כאן ציינו שצריך.
מריץ OPENELEC בגרסא האחרונה ללא אוברקלוק, כל התוספים עובדים ללא בעיה כלל, ICEFILMS, 1CHANNEL, MUSHUP
כולל סטרים של ערוצים מחול, בנוסף אני צופה דרכו בעידן פלוס ע''י סטיק DVB-T ברכשתי באיביי ותוסף TVHEADEND
אנטנה מחוץ לבית, לא נתקלתי בשום בעיות לא בתוספים ולא בעידן פלוס (למעט EPG שעדיין לא הצלחתי להגדיר)
מניסיון שלי גם עם RASPBMC הוא ממולץ יותר אם לא צריכים סטיק של עידן פלוס (אין דרייבר תומך לפחות לסטיק שלי)
אציין גם שאני עובד ללא רכזת USB כמו שרבים כאן ציינו שצריך.