זול זה טוב

המקום לשאול שאלות על קפה, קפסולות, מכונות קפה, סוגי קפה ירוק, חנויות
hosq פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
הצטרף: נובמבר 2009

שליחה

http://m.ynet.co.il/Article.aspx?id=4458573
פליאה בארומה שהורדת מחיר ההפוך לשמונה שח הטיסה את המכירות
בנוסף הם גילו שבהפוך הגדול בו המחיר ירד רק באחד שח לא היה שינוי
הבעלים אף מציין ש'נראה שגילינו שוק חדש, אנשים רוכשים 3 פעמים בשבוע במקום פעם או פעמיים'
ממש סטארטאפ, המחיר יורד אז אנשים קונים יותר, איך לא עלו על זה קודם. ..
מה שיותר מדהים זה ששאר הרשתות עוד לא יישרו קו
נקווה שגם זה יקרה בהקדם, הפוך ואספרסו טו גו במחיר שניתן לעמוד בו בלי לחשוב פעמיים בכל בית קפה

pup26
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2813
הצטרף: אוקטובר 2007
מיקום: שערי תקוה

שליחה

אם הקפה היה גם טוב ממש הייתי שוקל גם לשתות אותו בחוץ

hosq פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
הצטרף: נובמבר 2009

שליחה

ובשטח:
ביקרתי בסניף של קניון רחובות. בשום מקום לא מצוין שנמכר קפה לקחת ב 8 שח. בתפריט המחיר לקפוצ'ינו הוא 11 שח. אין אפילו שילוט קטנטן איפשהו.
בתחילה חשבתי לנטוש את הרעיון, כי גם לשאול בקופה העמוסה לא נראה מזמין במיוחד. בסופו של דבר המתנתי בתור. כששאלתי את הקופאי אם יש הפוך לקחת ב 8 שח, הוא הרים בחוסר רצון את הכוס החד פעמית הקטנה (כמות מושלמת להפוך לדעתי), ואמר "כן, אבל זה זה". חסר רק היה שאחד העובדים החסונים יקח אותי לחדר אחורי קטן יקשור אותי לכסא ויאמר לי "אנחנו נשחרר אותך עוד חודש כשהמבצע הטיפשי יגמר".
אחרי כל ההצהרות על המחזור שגדל, החיסכון בפרסום ועוד קשקושים חוצבי להבות, היה ניתן לצפות לקצת יותר התלהבות בסניפים. אתם יודעים מה, שאיפשהו יהיה מצוין המחיר החדש (שע"פ ארומה אינו מחיר מבצע). כמובן שיכול להיות שבסניפים אחרים הסיפור שונה.
ואיך היה הקפה? חם מידי לטעמי, לא מגעיל ורותח אבל על הגבול. הקפה עצמו במושגים ישראליים רחוק מלהרשים (הזכיר לי קצת את סטארבקס, כמובן שהרבה יותר טוב מהשעועית האמריקנית). במושגים אבסולוטיים זה קפה לא רע, עושה את העבודה ובסהכ אחלה פתרון כשרוצים קפה ולא רוצים לפשוט רגל.
what's next?

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
הצטרף: נובמבר 2009
מיקום: כפר סבא

שליחה

ארקפה לא מורידים מחירים כי הם רשת שמחשיבה את עצמה גורמה ומפנקת.
קופיקס מוכרים קפה לקחת.
ארומה נמצאים באמצע ולא יודעים מה לעשות עם עצמם.
מה הקטע שלהם עם גודל כוס? אפשר לחשוב שזה משנה להם כספית משהו.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

hosq פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
הצטרף: נובמבר 2009

שליחה

אני אגיד לך יותר מזה, בזמן ההכנה הבריסטה השתמשה בידית עם פיה כפולה ככה שראיתי מנה זולגת ישר לניקוז (לא חבל? הייתי שמח שתזלוג לכוס שלי). זליגה יפה אגב. מחיר החלב לא זניח - מתקרב לשח למנה. עלות מדוייקת למנה כזו למקום קטן - שקל תשעים אמר לי פעם בעל עסק שחישב. לארומה להערכתי באזור השקל וחצי.
what's next?

danimili
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1214
הצטרף: ינואר 2011
מיקום: ירושלים

שליחה

בשביל שני ספלים רגילים של קפוצ'ינו אני משתמש ב200 מ"ל חלב סה"כ לפני הקצפה. לי זה יוצא 1.06.

חזור אל “בית הקפה”