זול זה טוב
http://m.ynet.co.il/Article.aspx?id=4458573
פליאה בארומה שהורדת מחיר ההפוך לשמונה שח הטיסה את המכירות
בנוסף הם גילו שבהפוך הגדול בו המחיר ירד רק באחד שח לא היה שינוי
הבעלים אף מציין ש'נראה שגילינו שוק חדש, אנשים רוכשים 3 פעמים בשבוע במקום פעם או פעמיים'
ממש סטארטאפ, המחיר יורד אז אנשים קונים יותר, איך לא עלו על זה קודם. ..
מה שיותר מדהים זה ששאר הרשתות עוד לא יישרו קו
נקווה שגם זה יקרה בהקדם, הפוך ואספרסו טו גו במחיר שניתן לעמוד בו בלי לחשוב פעמיים בכל בית קפה
פליאה בארומה שהורדת מחיר ההפוך לשמונה שח הטיסה את המכירות
בנוסף הם גילו שבהפוך הגדול בו המחיר ירד רק באחד שח לא היה שינוי
הבעלים אף מציין ש'נראה שגילינו שוק חדש, אנשים רוכשים 3 פעמים בשבוע במקום פעם או פעמיים'
ממש סטארטאפ, המחיר יורד אז אנשים קונים יותר, איך לא עלו על זה קודם. ..
מה שיותר מדהים זה ששאר הרשתות עוד לא יישרו קו
נקווה שגם זה יקרה בהקדם, הפוך ואספרסו טו גו במחיר שניתן לעמוד בו בלי לחשוב פעמיים בכל בית קפה
ובשטח:
ביקרתי בסניף של קניון רחובות. בשום מקום לא מצוין שנמכר קפה לקחת ב 8 שח. בתפריט המחיר לקפוצ'ינו הוא 11 שח. אין אפילו שילוט קטנטן איפשהו.
בתחילה חשבתי לנטוש את הרעיון, כי גם לשאול בקופה העמוסה לא נראה מזמין במיוחד. בסופו של דבר המתנתי בתור. כששאלתי את הקופאי אם יש הפוך לקחת ב 8 שח, הוא הרים בחוסר רצון את הכוס החד פעמית הקטנה (כמות מושלמת להפוך לדעתי), ואמר "כן, אבל זה זה". חסר רק היה שאחד העובדים החסונים יקח אותי לחדר אחורי קטן יקשור אותי לכסא ויאמר לי "אנחנו נשחרר אותך עוד חודש כשהמבצע הטיפשי יגמר".
אחרי כל ההצהרות על המחזור שגדל, החיסכון בפרסום ועוד קשקושים חוצבי להבות, היה ניתן לצפות לקצת יותר התלהבות בסניפים. אתם יודעים מה, שאיפשהו יהיה מצוין המחיר החדש (שע"פ ארומה אינו מחיר מבצע). כמובן שיכול להיות שבסניפים אחרים הסיפור שונה.
ואיך היה הקפה? חם מידי לטעמי, לא מגעיל ורותח אבל על הגבול. הקפה עצמו במושגים ישראליים רחוק מלהרשים (הזכיר לי קצת את סטארבקס, כמובן שהרבה יותר טוב מהשעועית האמריקנית). במושגים אבסולוטיים זה קפה לא רע, עושה את העבודה ובסהכ אחלה פתרון כשרוצים קפה ולא רוצים לפשוט רגל.
ביקרתי בסניף של קניון רחובות. בשום מקום לא מצוין שנמכר קפה לקחת ב 8 שח. בתפריט המחיר לקפוצ'ינו הוא 11 שח. אין אפילו שילוט קטנטן איפשהו.
בתחילה חשבתי לנטוש את הרעיון, כי גם לשאול בקופה העמוסה לא נראה מזמין במיוחד. בסופו של דבר המתנתי בתור. כששאלתי את הקופאי אם יש הפוך לקחת ב 8 שח, הוא הרים בחוסר רצון את הכוס החד פעמית הקטנה (כמות מושלמת להפוך לדעתי), ואמר "כן, אבל זה זה". חסר רק היה שאחד העובדים החסונים יקח אותי לחדר אחורי קטן יקשור אותי לכסא ויאמר לי "אנחנו נשחרר אותך עוד חודש כשהמבצע הטיפשי יגמר".
אחרי כל ההצהרות על המחזור שגדל, החיסכון בפרסום ועוד קשקושים חוצבי להבות, היה ניתן לצפות לקצת יותר התלהבות בסניפים. אתם יודעים מה, שאיפשהו יהיה מצוין המחיר החדש (שע"פ ארומה אינו מחיר מבצע). כמובן שיכול להיות שבסניפים אחרים הסיפור שונה.
ואיך היה הקפה? חם מידי לטעמי, לא מגעיל ורותח אבל על הגבול. הקפה עצמו במושגים ישראליים רחוק מלהרשים (הזכיר לי קצת את סטארבקס, כמובן שהרבה יותר טוב מהשעועית האמריקנית). במושגים אבסולוטיים זה קפה לא רע, עושה את העבודה ובסהכ אחלה פתרון כשרוצים קפה ולא רוצים לפשוט רגל.
what's next?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
ארקפה לא מורידים מחירים כי הם רשת שמחשיבה את עצמה גורמה ומפנקת.
קופיקס מוכרים קפה לקחת.
ארומה נמצאים באמצע ולא יודעים מה לעשות עם עצמם.
מה הקטע שלהם עם גודל כוס? אפשר לחשוב שזה משנה להם כספית משהו.
קופיקס מוכרים קפה לקחת.
ארומה נמצאים באמצע ולא יודעים מה לעשות עם עצמם.
מה הקטע שלהם עם גודל כוס? אפשר לחשוב שזה משנה להם כספית משהו.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אני אגיד לך יותר מזה, בזמן ההכנה הבריסטה השתמשה בידית עם פיה כפולה ככה שראיתי מנה זולגת ישר לניקוז (לא חבל? הייתי שמח שתזלוג לכוס שלי). זליגה יפה אגב. מחיר החלב לא זניח - מתקרב לשח למנה. עלות מדוייקת למנה כזו למקום קטן - שקל תשעים אמר לי פעם בעל עסק שחישב. לארומה להערכתי באזור השקל וחצי.
what's next?