משהו שכל רוכש xbox one צריך לשאול את עצמו

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
d2idan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 522
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

אני מניח שיש פה אנשים עם טלוויזיות רציניות של מינימום 47 אינץ - 1080P HDTV.

אני חושב, האם יהיה ל X1 את הכוח להריץ משחקים על 1080P ? ואני לא מדבר על מרוצי מכוניות.
אני מדבר על משחקים כמו titanfall, call of duty, וכו'.

לא כואב לכם שאולי ה X1 יהיה ברובו ואני מדגיש ברובו, תקוע על 720P ?
זה מעצבן. וש ה ps4 מריצה בקלות על 1080P.

adir31
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

נראה לך שהחומרה של אקסבוקס ONE לא יכולה להריץ משחקים ב 1080P ? באמת? אני שואל ברצינות, תסתכל על החומרה ותחזור אלי עם תשובה...

דיברו על זה אלף פעם בפורומים טכנים יותר מפה, המפתחים לא הספיקו לפתח משחקים ב1080P לאקסבוקס ONE כי שינו את המעבד והכרטיס הגרפי בדקה ה90, הכל ישתנה כשמפתחי המשחקים ילמדו את החומר של האקסבוקס בקרוב. טכנית, האקסבוקס ONE יכול להריץ משחק ב 1080P בקלי קלות. הכל תלוי במפתחים. INFINITY WARD אמרו במפורש, פיתחנו את GHOSTS ב 1080P לPS4 ו720 P לאקסבוקס ONE כי ככה רצינו לפתח את זה, כי ככה יצא.

שורה תחתונה, האקסבוקס ONE יריץ משחקים עתידיים ב 1080P בודאות. נקודה. החומרה מספיק חזקה לזה.

וכל מי שחושב שיש הבדל של שמים וארץ בין החומרות של האקסבוקס והסוני הוא טועה, ישנם מספר התבטאויות שההבדל כל כך קטן שהוא זניח. אני יודע שבארץ הסוני יותר פופולרי ולכן קל יותר לרכב על השמועות שהסוני חזק יותר מהאקסבוקס אבל זה ממש לא משמעותי, תבדקו את עצמכם בפורומים ובאתרים רציניים וכמובן עדכניים כי החומרה של האקסבוקס עברה עדכון ושדרוג ממש בדקה ה90 ותחזרו עם תשובות

d2idan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

adir31 כתב:נראה לך שהחומרה של אקסבוקס ONE לא יכולה להריץ משחקים ב 1080P ? באמת? אני שואל ברצינות, תסתכל על החומרה ותחזור אלי עם תשובה...

דיברו על זה אלף פעם בפורומים טכנים יותר מפה, המפתחים לא הספיקו לפתח משחקים ב1080P לאקסבוקס ONE כי שינו את המעבד והכרטיס הגרפי בדקה ה90, הכל ישתנה כשמפתחי המשחקים ילמדו את החומר של האקסבוקס בקרוב. טכנית, האקסבוקס ONE יכול להריץ משחק ב 1080P בקלי קלות. הכל תלוי במפתחים. INFINITY WARD אמרו במפורש, פיתחנו את GHOSTS ב 1080P לPS4 ו720 P לאקסבוקס ONE כי ככה רצינו לפתח את זה, כי ככה יצא.

שורה תחתונה, האקסבוקס ONE יריץ משחקים עתידיים ב 1080P בודאות. נקודה. החומרה מספיק חזקה לזה.

וכל מי שחושב שיש הבדל של שמים וארץ בין החומרות של האקסבוקס והסוני הוא טועה, ישנם מספר התבטאויות שההבדל כל כך קטן שהוא זניח. אני יודע שבארץ הסוני יותר פופולרי ולכן קל יותר לרכב על השמועות שהסוני חזק יותר מהאקסבוקס אבל זה ממש לא משמעותי, תבדקו את עצמכם בפורומים ובאתרים רציניים וכמובן עדכניים כי החומרה של האקסבוקס עברה עדכון ושדרוג ממש בדקה ה90 ותחזרו עם תשובות
...
הם שינו בממש קצת לטובה אבל זה מאד זניח.
על הנייר ה PS4 חזקה ב 50%.

לאקס בוקס יש נתונים של כרטיס מסך ב 600 שקלים כמו raedon 7790
ול ps4 יש נתונים כמו של כרטיס מסך ב 1200 שקלים כמו raedon 7850
הלוואי זה היה רק זה. כי אם כן אז בקטנה.
הזיכרון הוא כפול מבחינת מהירות וביצועים ב ps4 .

אבל אני אגיד לך. זה לא מעניין אותי בכלל .. יש לי אקס בוקס 8 שנים.
הדבר היחיד שמעניין אותי זה ה 1080P. אם יהיו משחקים ב 1080P זה לא מעניין שהחומרה חזקה יותר.
כי למחשבים יש כרטיסי מסך ב 3000 שקלים . דברים הזויים.
אבל אם הוא יריץ יותר מידי משחקים על 720P , זה ממש לא "דור הבא" . וזה יהיה ממש מבאס.
לפי מה שאני יודע titnfall שהוא אחת הסיבות שאני קונה X1. יהיה על 720P (בינתיים זה ככה לפי מה שראיתי)
וזה מעצבן !
לא יכול להיות שטלוויזיות יתקדמו . 1080P וזה יהיה תקוע על 720P

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3627
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 482 פעמים

שליחה #4 

adir31 כתב:נראה לך שהחומרה של אקסבוקס ONE לא יכולה להריץ משחקים ב 1080P ? באמת? אני שואל ברצינות, תסתכל על החומרה ותחזור אלי עם תשובה...

...

מיקרוסופט בסך הכל עשו אוברקלוק קטן (פחות מ-10 אחוז) למעבד ולכרטיס הגרפי. מבחינת פיתוח, החומרה של
האקסבוקס והפלייסטיישן זהה כמעט לחלוטין, והשינוי הקטן הזה שמיקרוסופט עשו ברגע האחרון לא אמור לשנות
כלום למפתחים. ברור שיקח עוד זמן עד שהחברות ילמדו לנצל את זיכרון ה-eSRAM שהמעבד של האקסבוקס
כולל, אבל עדיין הפלייסטיישן נהנה מיתרון ביצועים של בערך 40 אחוז (וזה אחרי האוברקלוקינג של האקסבוקס).

בשורה התחתונה, לפלייסטיישן ימשיך להיות קל יותר להריץ משחקים ברזולוציה של 1080P, בעוד שהאקסבוקס
יאלץ להריץ משחקים כבדים ברזולוציה של 720P בלבד, על מנת לשמור על רמה גבוהה של אפקטים ופריימים לשניה.

http://www.techradar.com/news/gaming/co ... r--1195580

Batnun

.
נערך לאחרונה על ידי Batnun ב 29/11/2013 11:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #5 

התכוונת שלPS4 יהיה קל עם ה-1080 והXB1 יאלץ להריץ משחקים כבדים ברזולוציה של 720P :)
אני בכלל עדיין מנסה לראות אם יש ממש הבדל בין הרזולוציות במשחקים. באיזה גודל TV זה ממש יבוא לידי ביטוי?

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

toxin כתב:התכוונת שלPS4 יהיה קל עם ה-1080 והXB1 יאלץ להריץ משחקים כבדים ברזולוציה של 720P :)
אני בכלל עדיין מנסה לראות אם יש ממש הבדל בין הרזולוציות במשחקים. באיזה גודל TV זה ממש יבוא לידי ביטוי?
...
תוקן :)

אני מניח שבכל טלויזיה שאתה מסוגל לראות את ההבדל בין 720P ל-1080P, לדעתי מעל ל-40 אינטש.

Batnun

.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #7 

רזולוצייה היא לא הכל. בדור היוצא היו אינספור מקרים שה PS3 בכלל לא הריץ משחקים ב 720p אלא עשה UPSCALE.
נכון, זה לא היה אידיאלי וברור שעדיף היה להריץ ב 720p טבעי אבל לא תמיד זה אפשרי טכנית או לא תמיד יש למפתחים תקציבים לעשות אופטימיזציות עבור כל מכשיר.
זה לא הפריע לי להינות ממשחקים כמו MGS 4 או Bayonetta ועוד אחרים על הסוני.
בדור היוצא, כמעט תמיד האקסבוקס 360 הריץ טוב יותר משחקים שיצאו לשתי הפלטפורמות. יותר קל היה לעשות לו אופטימיזציות בגלל הדמיון לסביבת PC.

חזרה לנושא,
נכון, כרגע המשחקים ב XONE לא רצים ב 1080p אבל אני לא חושב שזה יישאר כך. אין סיכוי. 1080p זה המינימום שמצפים ממכשירי "דור הבא" שהולכים להישאר איתנו עכשיו עוד להרבה שנים טובות. הרזולוציות של הטלויזיות העכשוויות הן מינימום 1080p כאשר כבר התחילו להוציא מסכי 4K.
אני חושב שה XONE יקום או ייפול על דברים אחרים בכלל.
עשיתי טבלה באקסל (סתם, רק בדמיון..) ומצאתי שעבורי אין ל XONE שום יתרון על גבי ה PS4 ולא מצאתי ולו סיבה אחת במה הוא טוב יותר.
כל אחד ייעשה את השיקולים שלו ויגיע למסקנה שנכונה עבורו.
(Y)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

adir31
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

2.0 KINECT העתיד של המשחקים כבר /עכשיו נעשה בו שימוש במשחקים שונים לדוגמה הוא מזהה אם יש חושך/אור בבית ואם אתה עושה רעש והוא מושך אליך זומבים ב DR3, אם אתה לא מסתכל על המסך אתה מקבל צעקות מה TEAMMATES, אם אתה לא נוגע בשלט הוא מכבה אותו וחוסך בסוללה ואני בטוח שמפתחים ימצאו המון שימושים יצירתיים. זה שיא הטכנולוגיה, דברים של צבא, איך שלא תסתכל על זה אתה מקבל אותה עם האקסבוקס ואתה הולך להשתמש בה, ברור שזה לא GAME CHANGER אבל זה דברים קטנים, מהנים ונותנים לך תחושה חדשה.

TITANFALL ואקסקלוסיבים אחרים (ואל תבוא לי עם KZ ו KNACK, גם המעריצים הכי גדולים של סוני אומרים שהאקסקלוסיבים בינתיים שווים לתחת)

SNAP FEATURE

HDMI IN וכן, אפשר לחבר ממיר HOT / YES הכל עובד חוץ מה TV GUIDE. זה פיצ'ר ענק.

DVR

SKYPE 1080P

שלט יותר טוב (IGN "best controller ever made)

והכי חשוב MICROSOFT, בניגוד לסוני הם מוציאים כל הזמן עדכונים ומוסיפים/מורידים פיצ'רים לפי בקשת השחקנים ולפעמים משנים לגמרי את כל ה OS כמו שעשו ב 360, זאת השקעה.

ואחרון חביב - TITAN FALL שוב 8)

אלו לא יתרונות? אם אתה מעריץ בצורה עיוורת את סוני אין אם זה בעיה אבל להתעלם מיתרונות ברורים שלכל קונסולה יש אחת על השניה בכוח זה ממש דבילי, אם היה לך מניות בסוני אולי הייתי מבין...
אם באמת תגיד לי שכל מה שציינתי עכשיו ועוד יתרונות אחרים שבטח שכחתי לא מעניינים אותך בכלל ב 100% אז אשרייך חבר תקנה PS4, הXONE זה *** בשבילך...

חג שמח לכולם

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

קשה להתווכח עם נתונים יבשים - ל-PS4 יש כרטיס גרפי מהיר יותר ב-40-50 אחוז :)

זה אומר שמשחקים זהים יראו טוב יותר על ה-PS4 (יותר אפקטים וטקסטורות), או שיפעלו ברזולוציה גבוהה יותר,
בהנחה הגיונית שהמפתחים ינסו להוציא את המקסימום מהחומרה.

משחקים אקלוסיביים - זה כבר תלוי בהעדפה אישית. לדעתי הסדרה הטובה ביותר היא Uncharted, אבל זה הטעם שלי...

בכל מקרה, ה-PS4 שלי הגיע הבוקר, יחד עם AC4, COD, KZ, Knack, והמצלמה כמובן :) אדווח בערב...

Batnun

.

kingshoko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3818
נתן תודות: 200 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #10 

נתונים יבשים! יש כ"כ הרבה דוגמאות מהעולם סביבינו שנתונים יבשים הם פשוט יבשים ולא נותנים שום יתרון בפועל
איך אנשים עדיין נתפסים לזה.

X! בשבילי ללא ספק, יש הרבה יותר יתרונות.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

kingshoko כתב:נתונים יבשים! יש כ"כ הרבה דוגמאות מהעולם סביבינו שנתונים יבשים הם פשוט יבשים ולא נותנים שום יתרון בפועל
איך אנשים עדיין נתפסים לזה.

X! בשבילי ללא ספק, יש הרבה יותר יתרונות.
...

לפי ביקורות בכמה וכמה אתרים מקצועיים, כולל צילומי מסך וקטעי וידאו, זה בבירור נותן יתרון בפועל:
http://www.techradar.com/news/gaming/co ... r--1195580

אבל זו מדינה חופשית, תקנה מה שבא לך... :)

Batnun

.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #12 

adir31 ,
אם בתגובתך פנית אליי - תודה לך על פירוט היתרונות לכאורה של ה XONE. אני מכיר את כולם, זה בסדר. (Y)
מצטער, אך אף אחד מהם לא מדבר אליי. אני לא מבטל אותם או אומר שהם לא קיימים, פשוט לא מדברים אליי.
אני כבר אדם זקן בעולם הגיימינג וכן, יש לי העדפות וסטיות מוזרות לגבי מה אני אוהב ומה לא. אני קצת אולדסקול.
דברים כמו KINECT, SKYPE, DVR, TV GUIDE ועוד כל מיני מילים מושגים מודרנים כאלה (כן, גם של סוני) לא קורצים לי.
מצחיק שרשמת "מעריץ בצורה עיוורת את סוני" :lol: לא זכור לי שהערצתי משהו בחיים שלי.. בטח ובטח שלא לדבר על חברת טכנולוגיה-אלקטרוניקה הנסחרת בבורסה.
אני בכלל גיימר מוזר. כזה ששיחק בחייו כמה אלפי משחקים (עוד מתקופת ה ATARI 2600) אבל אפשר לספור את כמות הפעמים ששחקתי אונליין בשתי ידיים.
אני זן נכחד וכל הפיצ'רים החדשים שיש היום לא מדברים אליי כבר. אני מבין ומכבד את ההתלהבות שיש סביבם, אבל היי, זה אני.
מה אני כן אוהב? סינגל פלייר מעולים. ובהם אני משחק אפילו יותר מפעם אחת.
סדרת UNCHARTED המעולה, THE LAST OF US פשוט אגדה, HEAVY RAIN, MGS 4, סדרת KILLZONE, החוויה בשם JOURNEY, סדרת GOD OF WAR, סדרת INFAMOUS, סדרת RESISTANCE (הבינונית האמת) DEMONS SOULS בו נאבדתי לכמה שבועות ועוד כל מיני משחקים לא אקסוליביים שנתנו המון שעות הנאה.

אז עשה לי טובה, שחרר אותי. אני לא כאן כדי להתכווח מה יותר טוב ממה. תהיה בטוח שזה גם לא מעניין אותי. סה"כ רוצה מכשיר טוב שאני מתחבר גם למה שהוא מציע. הסוני PS4 מדבר אליי יותר ובהרבה.
שא ברכה (Y)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

adir31
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

שוחררת ידידי! לעולם לא נתפסתי עליך סך הכל הגבתי לדבריך

אתה באמת זן נכחד, זה בסדר, כנראה זה מה שמסביר את העובדה שאתה לא חושב שיש יתרונות לXONE על ה PS4. אני מעריך שאם סבא שלי גם היה גיימר הוא גם היה חושב כמוך :) החשיבה שלך בסדר גמור אבל 95% מהעולם לא חושב כמוך ואפילו נמתח את זה ל 99% בכל הנוגע לאונליין (איך אפשר בלי?).

חג שמח

נ.ב.
אני בן 32 משחק גם אני עוד מ ATARI והיה לי כל קונסולה שיצאה אי פעם.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #14 

למצוא היום גיימרים "הארד קור" בני 30 פלוס זה נראה לי דבר די נדיר... :)

mrunderhill
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #15 

jacko-il כתב:adir31
אני בכלל גיימר מוזר. כזה ששיחק בחייו כמה אלפי משחקים (עוד מתקופת ה ATARI 2600) אבל אפשר לספור את כמות הפעמים ששחקתי אונליין בשתי ידיים.
אני זן נכחד וכל הפיצ'רים החדשים שיש היום לא מדברים אליי כבר. אני מבין ומכבד את ההתלהבות שיש סביבם, אבל היי, זה אני.
מה אני כן אוהב? סינגל פלייר מעולים. ובהם אני משחק אפילו יותר מפעם אחת.
סדרת UNCHARTED המעולה, THE LAST OF US פשוט אגדה, HEAVY RAIN, MGS 4, סדרת KILLZONE, החוויה בשם JOURNEY, סדרת GOD OF WAR, סדרת INFAMOUS, סדרת RESISTANCE (הבינונית האמת) DEMONS SOULS בו נאבדתי לכמה שבועות ועוד כל מיני משחקים לא אקסוליביים שנתנו המון שעות הנאה.

אז עשה לי טובה, שחרר אותי. אני לא כאן כדי להתכווח מה יותר טוב ממה. תהיה בטוח שזה גם לא מעניין אותי. סה"כ רוצה מכשיר טוב שאני מתחבר גם למה שהוא מציע. הסוני PS4 מדבר אליי יותר ובהרבה.
שא ברכה (Y)
...
נראה לי שלצערנו הדור של שחקני סינגל פלייר הולך ופוחת. הכל היום זה מולטי וסושיאל וחיבור לפייסבוק ומה לא. אני עדיין כמוך, בעולם שבו משחק זה כדי קצת לשבת עם עצמי ולהתנתק מהכל. נקווה שלא ישכחו אותנו.

adir31
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

toxin כתב:למצוא היום גיימרים "הארד קור" בני 30 פלוס זה נראה לי דבר די נדיר... :)
...
אנחנו חבורה של בערך 20 שחקנים מעל 30 כש5 מהם בגיל 40. כולנו משחקים COD, BF4 ועוד משחקים באונליין.

אני גם מאוד מאוהב סינגל פלייר אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שאחרי 6-10 שעות מסיימים את המשחק ואז אין מה לעשות יותר, בשביל זה המציאו את האונליין בהתחלה זה דיי קשה להשתלב כי השחקנים שם יודעים מה הם עושים אבל אחרי כמה שעות אתה מבין את הקצב ואתה נכנס לעניינים ואין לי צל של ספק שרגעי הכיף הכי גדולים שלי בגיימינג היו באונליין. שווה לכם לנסות. (Y)

d2idan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

adir31 כתב:
toxin כתב:למצוא היום גיימרים "הארד קור" בני 30 פלוס זה נראה לי דבר די נדיר... :)
...
אנחנו חבורה של בערך 20 שחקנים מעל 30 כש5 מהם בגיל 40. כולנו משחקים COD, BF4 ועוד משחקים באונליין.

אני גם מאוד מאוהב סינגל פלייר אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שאחרי 6-10 שעות מסיימים את המשחק ואז אין מה לעשות יותר, בשביל זה המציאו את האונליין בהתחלה זה דיי קשה להשתלב כי השחקנים שם יודעים מה הם עושים אבל אחרי כמה שעות אתה מבין את הקצב ואתה נכנס לעניינים ואין לי צל של ספק שרגעי הכיף הכי גדולים שלי בגיימינג היו באונליין. שווה לכם לנסות. (Y)
...
אני מסכים. Single pkayer מהנה מאד. אבל אני בעיקרון משחק ב multiplayer כמו call of duty.
כי זה משחק עם אנשים אמיתיים. מאתגר ומעניין. והרבה פעמים מצחיק.יש רגעים משעשעים. אבל לשבת לבד עם single player גם כן חוויה בפני עצמה ללא ספק (Y)

ואני בן 23.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73359
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #18 

...
ממש לא. הגיל הממוצע בשנים האחרונות של הגיימר הולך ועולה, ורב הגיימרים כיום הם מעל גיל 30:

http://www.wired.co.uk/news/archive/201 ... rage-gamer

גם אני לא מתחבר למולטי פלייר, גם אני מעריך יותר סינגל פלייר, ובזמן המועט שיש לי למשחקים אני מעדיף להשקיע בהם (משחקי מולטי גוזלים המ ו ן זמן פנאי - שכיום עם עבודה וילדים אין לי). גם אני לא רואה שום יתרונות ב XBONE, אין לי יס/הוט כך שהאינטגרציה עם שירותי הטלוויזיה לא רלוונטית לי והקינקט מעניין לי את הבי*ה השמאלית :lol:

adir31
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

בשורה תחתונה האקסבוקס עושה כל מה שסוני עושה, רק יותר, אל תשלו את עצמכם. זאת הסיבה שאתם משלמים 100 דולר יותר (25% ).

בחור פה אמר את זה לפני ובצורה מצויינת שתיארה את כל האנשים שלא מעניין אותם קינקט או אינטגרציה עם TV ועוד פיצ'רים שיש לאקסבוקס, זה כמו שיהיה לך אייפון חדש יקר ומשוכלל ותגיד שאתה רק משתמש בשיחות והודעות ולא מעניין אותך אפליקציות ומשחקים אבל ברגע שאתה מתנסה בזה אתה לא יכול בלי ומתרגל ומאמץ את הקפיצה הטכנולוגית והפיצ'רים החדשים.

החומרה ביניהם זהה, כל המפתחי משחקים הגדולים אמרו את זה רק ציינו שטיפה קל יותר לעבוד עם החומרה של הסוני, עם הזמן הפער הקטנטן הזה יצטמצם.

מיקרוסופט ירו לעצמם ברגליים בחודש מאי 2013 עם ההצגה השערורייתית של הקונסולה שחוץ מלהציג פרטים שלא קשורים לגיימינג ועוד מגבלות מוזרות הם לא עשו כלום, נוצר נזק כבד למיקרוסופט שיצר סטיגמה רעה וברשת התחילו לרכב על היתרון החומרתי של הסוני. חכמים ממני אמרו את מה שאמרתי עכשיו ומי שרוצה עובדות בשטח שיכנס לאתרים כמו IGN ו FORBES ויקרא את הכתבות.

אני אובייקטיבי הזמנתי את 2 הקונסולות ואני מקבל אותם השבוע דרך חנות בארץ.
מהנקודת ראייה שלי אני רואה יתרון בודד שיש לסוני והוא המחיר, זול ב100 דולר. זהו. אם בא לכם לרכב על היתרון בגרפיקה תהנו, הוא לא קיים, גם לא במסכים גדולים וגם אם שכנעתם את עצמכם שהוא קיים הוא יעלם עוד במשחקים של סוף 2014 כשהמפתחים ילמדו לעבוד עם החומרה.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6305
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 933 פעמים

שליחה #20 

adir31 כתב:בשורה תחתונה האקסבוקס עושה כל מה שסוני עושה, רק יותר, אל תשלו את עצמכם. זאת הסיבה שאתם משלמים 100 דולר יותר (25% ).

בחור פה אמר את זה לפני ובצורה מצויינת שתיארה את כל האנשים שלא מעניין אותם קינקט או אינטגרציה עם TV ועוד פיצ'רים שיש לאקסבוקס, זה כמו שיהיה לך אייפון חדש יקר ומשוכלל ותגיד שאתה רק משתמש בשיחות והודעות ולא מעניין אותך אפליקציות ומשחקים אבל ברגע שאתה מתנסה בזה אתה לא יכול בלי ומתרגל ומאמץ את הקפיצה הטכנולוגית והפיצ'רים החדשים.

החומרה ביניהם זהה, כל המפתחי משחקים הגדולים אמרו את זה רק ציינו שטיפה קל יותר לעבוד עם החומרה של הסוני, עם הזמן הפער הקטנטן הזה יצטמצם.

מיקרוסופט ירו לעצמם ברגליים בחודש מאי 2013 עם ההצגה השערורייתית של הקונסולה שחוץ מלהציג פרטים שלא קשורים לגיימינג ועוד מגבלות מוזרות הם לא עשו כלום, נוצר נזק כבד למיקרוסופט שיצר סטיגמה רעה וברשת התחילו לרכב על היתרון החומרתי של הסוני. חכמים ממני אמרו את מה שאמרתי עכשיו ומי שרוצה עובדות בשטח שיכנס לאתרים כמו IGN ו FORBES ויקרא את הכתבות.

אני אובייקטיבי הזמנתי את 2 הקונסולות ואני מקבל אותם השבוע דרך חנות בארץ.
מהנקודת ראייה שלי אני רואה יתרון בודד שיש לסוני והוא המחיר, זול ב100 דולר. זהו. אם בא לכם לרכב על היתרון בגרפיקה תהנו, הוא לא קיים, גם לא במסכים גדולים וגם אם שכנעתם את עצמכם שהוא קיים הוא יעלם עוד במשחקים של סוף 2014 כשהמפתחים ילמדו לעבוד עם החומרה.
...
לא יודע מהיכן הבאת את הבטחון באשר למשפט האחרון שלך.
ותסלח לי, אבל בסופו של דבר אתה מדבר כמו FANBOY של MS.
ולא, קניה של 2 הקונסולות לא הופכת אותך לאובייקטיבי בנושא הנ"ל.

אין טעם להיכנס איתך כעת לחילופי דברים על איזו קונסולה "טובה" יותר, הזמן כבר יעשה את שלו לבד.
רק בחייאת, אל תגונן כאן על ה XBONE כאילו שאתה מחזיק מניות של החברה, ובאותו משפט תאמר שאתה אובייקטיבי, זה כבר לא נראה טוב.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”