ייבוא מקרן 1080p - עזרה
אז ככה: ברצוני לשדרג למקרן 1080p אותו אני מתכוון להביא מחו"ל.
שמתי לב ל3 שחקנים בולטים בקטגוריה: Mitsubishi HC5000, Sharp XV-Z210000 ו"הפנינה".
אני מבין שכנראה קצת מוקדם עדיין לסמן מנצח ברור בקטגוריה, כיוון שהמכשירים שציינתי רק הושקו לא מזמן, ובכל זאת מכיוון וההזדמנות שלי להביא את המכשיר מחו"ל תקפה רק לשבוע הקרוב - הייתי רוצה להגיע להחלטה.
מביקורת שקראתי על המיצובישי הבנתי שלמרות מחירו הנמוך - הרי שהוא נותן תוצאות מעולות. עולה השאלה, אם התוצאות מעולות מדוע להשקיע כ"כ במקרן 1080p אחר דוגמת השארפ? במה אמורים להתבטא ההבדלים? (חוץ ממנורת המסך המיוחדת בשארפ), ואיפה ה"פנינה" בכל הסיפור הזה?
עניין נוסף הוא שהתקשיתי מאוד למצוא את המקרנים האמורים באתרי מכירות באינטרנט בחו"ל...למישהו יש הסבר לזה?
תודה רבה,
יוני
שמתי לב ל3 שחקנים בולטים בקטגוריה: Mitsubishi HC5000, Sharp XV-Z210000 ו"הפנינה".
אני מבין שכנראה קצת מוקדם עדיין לסמן מנצח ברור בקטגוריה, כיוון שהמכשירים שציינתי רק הושקו לא מזמן, ובכל זאת מכיוון וההזדמנות שלי להביא את המכשיר מחו"ל תקפה רק לשבוע הקרוב - הייתי רוצה להגיע להחלטה.
מביקורת שקראתי על המיצובישי הבנתי שלמרות מחירו הנמוך - הרי שהוא נותן תוצאות מעולות. עולה השאלה, אם התוצאות מעולות מדוע להשקיע כ"כ במקרן 1080p אחר דוגמת השארפ? במה אמורים להתבטא ההבדלים? (חוץ ממנורת המסך המיוחדת בשארפ), ואיפה ה"פנינה" בכל הסיפור הזה?
עניין נוסף הוא שהתקשיתי מאוד למצוא את המקרנים האמורים באתרי מכירות באינטרנט בחו"ל...למישהו יש הסבר לזה?
תודה רבה,
יוני
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
יוני,
גם לאפסון ופאנסוניק יש דגם 1080 שיצא. ההצעה היחידה שלי שבמידה ובחרת בשארפ, תבדוק איך ואם אתה מסתגל לטכנולגית ה DLP. לי אישית היא גורמת לעייפות אחרי צפייה בסרט, דבר שמוריד המון מחווית הצפייה.
גם לאפסון ופאנסוניק יש דגם 1080 שיצא. ההצעה היחידה שלי שבמידה ובחרת בשארפ, תבדוק איך ואם אתה מסתגל לטכנולגית ה DLP. לי אישית היא גורמת לעייפות אחרי צפייה בסרט, דבר שמוריד המון מחווית הצפייה.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
למה לך להמר בכ"כ הרבה כסף?
אתה לא יכול לחכות חודש חודשיים?
המקרנים בקושי יצאו, תן למומחים לבדוק, להתרשם וכו'.
בקשר למי הכי טוב, אם כולם טובים, לך על הכי זול/זמין.
אתה לא יכול לחכות חודש חודשיים?
המקרנים בקושי יצאו, תן למומחים לבדוק, להתרשם וכו'.
בקשר למי הכי טוב, אם כולם טובים, לך על הכי זול/זמין.
בהנחה שאתה לחוץ על מקרן וזו באמת הזדמנות מיוחדת, (אחרת המלצתו של איתי_הגיתי תופסת וחזק), אז הדבר הסביר לעשות זה, בהעדר מידע נוסף, לקנות את הזול מבינהם. סביר שלאף אחד מהם אין תמונה גרועה בהרבה מלאחר ושמדובר בהבדלים קטנים.
מה שנשאר לך במצב חוסר הוודאות הזה, זה להפחית סיכון על ידי הוצאת פחות כסף.
מה שנשאר לך במצב חוסר הוודאות הזה, זה להפחית סיכון על ידי הוצאת פחות כסף.
משה
אם אתה לא סגור על כך שאינך רגיש לתופעת הקשתות במקרני DLP
לך על הסוני, כי הוא היחיד מבין אלה (אם אינני טועה) שהוא LCD ולא DLP.
אם אינך רגיש, ההצעה של MOCO (לך על הזול וצמצם סיכונים) נשמעת לי מאוד הגיונית.
מחירי RETAIL הם בד"כ יקרים יותר מSTREET PRICE (המחיר בפועל).
למיטב הבנתי מתארגנת פה מכירה של הסוני במחיר שאמור להיות אטרקטיבי ואז גם יש לך אחריות מקומית, אז שווה גם את זה לשקול.
שיהיה לך בהצלחה. אגב אם מביאים לך את זה מחו"ל (נשמע כמו עסקת "תושב חוזר" דרך חבר) כדאי לך גם להביא מקור HD. כרגע מי שזוכה לביקורות הטובות ביותר הם מכשירי הHD של טושיבה (בלו-ריי עוד לא ממריא), כי צריך לזכור שרוב ההתלהבות מהמקרנים האלה היא עם חומרי ברזולוציה של HD.
אם אינך רגיש, ההצעה של MOCO (לך על הזול וצמצם סיכונים) נשמעת לי מאוד הגיונית.
מחירי RETAIL הם בד"כ יקרים יותר מSTREET PRICE (המחיר בפועל).
למיטב הבנתי מתארגנת פה מכירה של הסוני במחיר שאמור להיות אטרקטיבי ואז גם יש לך אחריות מקומית, אז שווה גם את זה לשקול.
שיהיה לך בהצלחה. אגב אם מביאים לך את זה מחו"ל (נשמע כמו עסקת "תושב חוזר" דרך חבר) כדאי לך גם להביא מקור HD. כרגע מי שזוכה לביקורות הטובות ביותר הם מכשירי הHD של טושיבה (בלו-ריי עוד לא ממריא), כי צריך לזכור שרוב ההתלהבות מהמקרנים האלה היא עם חומרי ברזולוציה של HD.
כשאתה מדבר על מחיר אטרקטיבי אתה מתכוון למחיר שיכול להתחרות במחיר בחו"ל?
לגבי התופעה שאתה מדבר עליה במקרני DLP, תוכל לפרט עליה מעט יותר? יש לי כרגע מקרן DLP ולא בטוח שאני מבין על מה אתה מדבר...
ולגבי מקור HD, אני כנראה אחכה לPS3.
לגבי התופעה שאתה מדבר עליה במקרני DLP, תוכל לפרט עליה מעט יותר? יש לי כרגע מקרן DLP ולא בטוח שאני מבין על מה אתה מדבר...
ולגבי מקור HD, אני כנראה אחכה לPS3.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אם יש לך כבר מקרן DLP ואין לך בעיה לצפות (כאבי ראש, עייפות וכד') אז אתה אחד מה-95% מהאנשים שלא סובלים מהתופעת הקשתות ב-DLP.
כמו שהומלץ, לך על הכי זול, הרוב המוחלט של האנשים לא יראה הבדלים, שוידאופילים עם סנסורים וערכות בדיקה באלפי $ כן רואים...
כמו שהומלץ, לך על הכי זול, הרוב המוחלט של האנשים לא יראה הבדלים, שוידאופילים עם סנסורים וערכות בדיקה באלפי $ כן רואים...
הפנינה מבוסס LCOS המיצובישי LCD והשארפ DLP. הפנינה הוא scale down של מקרן שהיה הגביע הקדוש במשך השנה האחרונה בשם רובי, ולכן הוא כל כך נחשק בקרב חברי הפורום. תחשוב על זה שפרארי פתאום ייצרו דגם "עממי", נניח 250K ש"ח, שמספק בערך 90%-95% מההנאה שדגם העל שלהם מספק. עם המיצובישי אין פה לאנשים היכרות טובה עדיין לדעתי (בניגוד לפנינה מדובר בלוחות חדשים לחלוטין שהוצגו ממש לאחרונה), ולכן מעדיפים ללכת על בטוח, מה עוד שעל הנייר (וייתכן שגם במציאות) טכנולוגיית LCOS של סוני עדיפה על 3LCD בכל פרמטר.
אוקי, אז באמת התכוונת לMSRP, לא לretail.
השאלה (ואיני יודע את התשובה לה) היא האם הMSRP מהווה מדד מספיק טוב להשוואות מחירים. כלומר אם מקרן א' זול ב10% ממקרן ב'' בMSRP שלו, האם גם סביר שהמחיר הקמעונאי בפועל יהיה 10% פחות?
השאלה (ואיני יודע את התשובה לה) היא האם הMSRP מהווה מדד מספיק טוב להשוואות מחירים. כלומר אם מקרן א' זול ב10% ממקרן ב'' בMSRP שלו, האם גם סביר שהמחיר הקמעונאי בפועל יהיה 10% פחות?
משה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78935
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יש בעצם שני מחירים - MSRP המחיר "הרשמי" וה- STREET PRICE שהוא בד"כ נמוך מזה.
כרגע המחיר רחוב של ה-PEARL משמעותית נמוך מה-MSRP (שהוא 5000 דולר). אני מניח שרבים וטובים מוכרים במחיר MSRP, אבל בתאכלס אין שום סיבה לקנות אותו במחיר הזה כיום.
כרגע המחיר רחוב של ה-PEARL משמעותית נמוך מה-MSRP (שהוא 5000 דולר). אני מניח שרבים וטובים מוכרים במחיר MSRP, אבל בתאכלס אין שום סיבה לקנות אותו במחיר הזה כיום.