G-Box Midnight MX2 - מישהו מכיר
אני מחפש דרך לנגן ווידאו (וקצת אודיו) לטלוויזיה CRT , כמו כן ישנה אפשרות הן ל WIFI והן לכבל רשת ישיר למכשיר ,
בעתיד אשמח גם לגשת לערוצי תוכן באינטרנט (נטפליקס ודומיו).
החיבור אינו יכול להיות HDMI מכיוון שאין כזה בטלוויזיה - לכן אני מחפש מכשיר עם יציאות קומפוננט,קומפוסיט או סקארט.
הסתכלתי קצת באמריקה לקראת BLKFRIDAY ונתקלתי במוצר הבא:
http://www.amazon.com/G-Box-Midnight-MX ... reamer#Ask
אשמח מאוד באם מישהו מכיר ויכול לחוות דעה.
תודה
דן
בעתיד אשמח גם לגשת לערוצי תוכן באינטרנט (נטפליקס ודומיו).
החיבור אינו יכול להיות HDMI מכיוון שאין כזה בטלוויזיה - לכן אני מחפש מכשיר עם יציאות קומפוננט,קומפוסיט או סקארט.
הסתכלתי קצת באמריקה לקראת BLKFRIDAY ונתקלתי במוצר הבא:
http://www.amazon.com/G-Box-Midnight-MX ... reamer#Ask
אשמח מאוד באם מישהו מכיר ויכול לחוות דעה.
תודה
דן
מכשיר טוב...
יש יותר טובים
המכשיר שאתה מדבר עליו הוא דו ליבתי
בעוד שיש כבר מכשירים עם 4 ליבות ו 16 ג'יגה זיכרון
ממש סמארטפון מתקדם בגרסת מדיה סנטר
חפש minix neo 7
זה אחד המכשירים החמים היום בשוק עם קהילת פיתוח ופורום מהגדולים בעולם
עולה בארץ 600 ש"ח (כולל אחריות בארץ לשנה)
או דרך ebay ב 450 ש"ח ואז יש לך כבר ענייני מכס (סיכון)
לינק לביקורת
במקרה הזה, עדיף בארץ
יש יותר טובים
המכשיר שאתה מדבר עליו הוא דו ליבתי
בעוד שיש כבר מכשירים עם 4 ליבות ו 16 ג'יגה זיכרון
ממש סמארטפון מתקדם בגרסת מדיה סנטר
חפש minix neo 7
זה אחד המכשירים החמים היום בשוק עם קהילת פיתוח ופורום מהגדולים בעולם
עולה בארץ 600 ש"ח (כולל אחריות בארץ לשנה)
או דרך ebay ב 450 ש"ח ואז יש לך כבר ענייני מכס (סיכון)
לינק לביקורת
במקרה הזה, עדיף בארץ
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אתה כותב מנסייון, או מהשוואת נתונים יבשה?
ה G-Box Midnight MX2, הוא אחד היחידים שמריץ XBMC בצורה חלקה, למרות סך 2 ליבותיו.
למרות שה 7 MINIX נחשב מכשיר טוב עם תמיכה טובה. אך כרגע, לפי ביקורות, קשה לו להריץ XBMC.
ד"א - היכן אפשר לרכוש אותו בארץ ב 600 ש"ח ?
ה G-Box Midnight MX2, הוא אחד היחידים שמריץ XBMC בצורה חלקה, למרות סך 2 ליבותיו.
למרות שה 7 MINIX נחשב מכשיר טוב עם תמיכה טובה. אך כרגע, לפי ביקורות, קשה לו להריץ XBMC.
ד"א - היכן אפשר לרכוש אותו בארץ ב 600 ש"ח ?
שי -כ , תודה על התגובה -
ככל שאני מתעמק יותר אני רק מתחיל להחשף לעניין ה XBMC
העניין הוא שאני לא איזה תומך נלהב באנטי ממסד או משהו כזה שמרגיש צורך עז להשתמש בקוד פתוח -
האם להבנתך היכולות והקינפוג יהיו נוחים גם למשתמש "פשוט" יחסית.?
שוב תודה על ההענות
ככל שאני מתעמק יותר אני רק מתחיל להחשף לעניין ה XBMC
העניין הוא שאני לא איזה תומך נלהב באנטי ממסד או משהו כזה שמרגיש צורך עז להשתמש בקוד פתוח -
האם להבנתך היכולות והקינפוג יהיו נוחים גם למשתמש "פשוט" יחסית.?
שוב תודה על ההענות
כמוצר המריץ אנדרואיד מניסיון אני מאוד ממליץ להתרחק מהמכשיר.
מדובר במכשיר דו-ליבתי שכבר מאוד מיושן, היום יש מספיק מוצרים מבוססי Rockchip 3188 שהרבה יותר עדיף.
אמנם ההודעה הראשונה לא עסקה ב-XBMC אך מאחר שנמסר כאן מידע מטעה אתקן כמה מהטענות.
קודם כל XBMC כן עובדת מעולה במכשירי Android שונים תומכי Stagefright, שזה אומר כל מכשיר מבוסס שבב מחברה רצינית כמו Nvidia Tegra 3.
יתכנו כמובן תקלות נקודתיות עם מכשירים כיוון שהתמיכה בהאצת וידאו תחת אנדרואיד עדיין נמצאת תחת פיתוח וקיימת בגרסאות alpha של Gotham ולא בגרסה היציבה האחרונה Frodo.
במקרה של מוצרים סינים אז מוצרים מבוססי Rockchip שקיים להם עדכון מתאים (כנראה אנדרואיד 4.2.2) ככל הנראה כן יתאימו ל-XBMC (גרסאות alpha -וnightles רשמיות של Gotham), ההמלצות מתרכזות במוצרי Minix מרובעי הליבות והדו ליבתיים בזכות התמיכה הרשמית המעולה הקיימת להם דבר שלא מאפיין מוצרים סיניים.
XBMC פשוט לא עובדת טוב על מוצרי Amlogic תחת אנדרואיד, יש יותר מדי טענות שקריות ולא מדויקות בנושא שחלקן מגיעות הישר מבעלי אינטרסים.
המקום הנכון לקבל מידע מדויק ועדכני בהקשר של XBMC תחת אנדרואיד זה הפורום הרשמי בנושא.
מדובר במכשיר דו-ליבתי שכבר מאוד מיושן, היום יש מספיק מוצרים מבוססי Rockchip 3188 שהרבה יותר עדיף.
אמנם ההודעה הראשונה לא עסקה ב-XBMC אך מאחר שנמסר כאן מידע מטעה אתקן כמה מהטענות.
קודם כל XBMC כן עובדת מעולה במכשירי Android שונים תומכי Stagefright, שזה אומר כל מכשיר מבוסס שבב מחברה רצינית כמו Nvidia Tegra 3.
יתכנו כמובן תקלות נקודתיות עם מכשירים כיוון שהתמיכה בהאצת וידאו תחת אנדרואיד עדיין נמצאת תחת פיתוח וקיימת בגרסאות alpha של Gotham ולא בגרסה היציבה האחרונה Frodo.
במקרה של מוצרים סינים אז מוצרים מבוססי Rockchip שקיים להם עדכון מתאים (כנראה אנדרואיד 4.2.2) ככל הנראה כן יתאימו ל-XBMC (גרסאות alpha -וnightles רשמיות של Gotham), ההמלצות מתרכזות במוצרי Minix מרובעי הליבות והדו ליבתיים בזכות התמיכה הרשמית המעולה הקיימת להם דבר שלא מאפיין מוצרים סיניים.
XBMC פשוט לא עובדת טוב על מוצרי Amlogic תחת אנדרואיד, יש יותר מדי טענות שקריות ולא מדויקות בנושא שחלקן מגיעות הישר מבעלי אינטרסים.
המקום הנכון לקבל מידע מדויק ועדכני בהקשר של XBMC תחת אנדרואיד זה הפורום הרשמי בנושא.
dhead שלום
התבוננתי במוצר ה MINIX אולם הוא כלל אינו מתאים מכיוון שיציאותיו הינן HDMI בלבד ,
אודה לך אם תוכל להמליץ על מכשיר מרובע ליבות אשר כן מתאים יותר לדעתך. - כלומר INTERFACE עשיר יותר ויכולת לעמוד בעומס החישובי כפי שהארת את עיני לגביו.
כמו כן האם יש מוצר חדש וראוי כיום אשר אינו מריץ אנדרואיד? מפני שגם על המוצצרים השמווקים בישראל קראתי גם ביקורות לא מאוד מוצלחות כל אחד עם הצליעה שלו.
בתודה.
דן
אודה לך אם תוכל להמליץ על מכשיר מרובע ליבות אשר כן מתאים יותר לדעתך. - כלומר INTERFACE עשיר יותר ויכולת לעמוד בעומס החישובי כפי שהארת את עיני לגביו.
כמו כן האם יש מוצר חדש וראוי כיום אשר אינו מריץ אנדרואיד? מפני שגם על המוצצרים השמווקים בישראל קראתי גם ביקורות לא מאוד מוצלחות כל אחד עם הצליעה שלו.
בתודה.
דן
@שי-כ
http://www.hometheater.co.il/vp1953331#1953331
@dank4
אין דרך אחרת לומר זאת, CRT כבר מתה מזמן, הכי מומלץ שקודם תשדרג את הטלוויזיה, "32 LED הכי פשוטה תהיה קפיצת מדרגה.
אם אתה מתעקש להישאר עם CRT אז רק סטרימר, לדעתי ממשק מכשירי אנדרואיד לא מתאים ל-CRT לכן כל עוד אתה עם CRT עדיף לך לשכוח לחלוטין מאנדרואיד.
http://www.hometheater.co.il/vp1953331#1953331
@dank4
אין דרך אחרת לומר זאת, CRT כבר מתה מזמן, הכי מומלץ שקודם תשדרג את הטלוויזיה, "32 LED הכי פשוטה תהיה קפיצת מדרגה.
אם אתה מתעקש להישאר עם CRT אז רק סטרימר, לדעתי ממשק מכשירי אנדרואיד לא מתאים ל-CRT לכן כל עוד אתה עם CRT עדיף לך לשכוח לחלוטין מאנדרואיד.
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2788
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
גם אני (בערך) מתחיל להתעניין במוצר דומה, ל CRT שלי.
(כרגע אני עם אקסטרימר שעובד נהדר לצרכי)
החשש המרכזי שלי הוא אכן מה שהועלה כאן וזה תצוגת הממשק אנדרויד על מסך 720X576 בלבד
אני מתעניין במוצר הזה, ששמרתי במועדפים
http://www.aliexpress.com/item/Pre-sale ... 12840.html
שכולל גם ממיר לעידן.
החשש המרכזי שלי הוא אכן מה שהועלה כאן וזה תצוגת הממשק אנדרויד על מסך 720X576 בלבד
שכולל גם ממיר לעידן.
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
בכל מה שקשור לעידן+ רצוי להתרחק מ-Amlogic, יש שם באג עם ביטול שזירה מאוד מעצבן שקיים עם כל סדרת המוצרים שלהם כבר זמן רב והם עדיין לא טיפלו בו.מספיקלי כתב:גם אני (בערך) מתחיל להתעניין במוצר דומה, ל CRT שלי.
שכולל גם ממיר לעידן....
לפי השמועות ברגע שיצאו לשוק מוצרים מבוססי השבבים החדשים מרובעי הליבות שלהם אז הם יוציאו עדכון לקרנל 3.10 גם למרובעי הליבות וגם ל-MX/M6 הדו-ליבתי ואז נראה אם הבאג תוקן.
המוצר הגיע (MIDNIGHT MX2) - ולכן ראוי לחלוק חוויות.
המוצר הגיע אליי מאמזון + הסטירמר המדובר יחד עם מקלדת אלחוטית .
ה SET UP המדובר הוא - טלוויזיות CRT עם כניסה אנלוגית בלבד.
וחיבור ה סטרימר עם כבל ETH ישירות לראוטר.
רשמים ראשוניים - ישנה בעיה בתצוגת ה BROWSER על מסך ה CRT - הפונטים דיי קטנים וקצת קשים לקריאה -
גם התחושה בשימוש בסביבת האנדרואיד (WEB BROWSER) היא שהתצוגה אינה מיטבית (דפי האינטרנט המוצגים בטלוויזיה גדולים ממימדי המסך הפיזיים - כל שצריך קצת ל"התעמל" בכדי לראות כל הדפים.
אולם...בצפייה בתוכן מוקרן (סרט ,סידרה, בין אם מהרשת ובין אם ישירות מהארד דיסק של המחשב הביתי ) התצוגה מוצלחת מאוד.
הממשק עם המקלדת מאוד מקל על העיניינים - ובכלל ה XBMC הזה זה חתיכת דבר נפלא.
ראוי לציין שעד כה ניסיתי העיקר תכנים שהינם SD - אני עדיין צריך לבדוק מה המכשיר יידע לעשות עם תכני HD אשר (אני מניח) הוא יידרש לעשות להם DOWNSCALE - לטובת הצגתם במסך עם רזולוציה נמוכה (כאמור CRT ).
באופן כללי אני מאוד מרוצה מהמוצר - עשה לי את החיים נוחים יותר בצפייה בתכנים אשר קיימים על המחשב האישי - וגם מאפשר גישה להרבה מאוד תכנים ברשת... מאפשר ל"הוריד" תרגומים ישירות בעת ניגון תוכן וכו'.
עד כה חוויה חיובית ביותר.
מקווה שזה עוזר למישהו
ה SET UP המדובר הוא - טלוויזיות CRT עם כניסה אנלוגית בלבד.
וחיבור ה סטרימר עם כבל ETH ישירות לראוטר.
רשמים ראשוניים - ישנה בעיה בתצוגת ה BROWSER על מסך ה CRT - הפונטים דיי קטנים וקצת קשים לקריאה -
גם התחושה בשימוש בסביבת האנדרואיד (WEB BROWSER) היא שהתצוגה אינה מיטבית (דפי האינטרנט המוצגים בטלוויזיה גדולים ממימדי המסך הפיזיים - כל שצריך קצת ל"התעמל" בכדי לראות כל הדפים.
אולם...בצפייה בתוכן מוקרן (סרט ,סידרה, בין אם מהרשת ובין אם ישירות מהארד דיסק של המחשב הביתי ) התצוגה מוצלחת מאוד.
הממשק עם המקלדת מאוד מקל על העיניינים - ובכלל ה XBMC הזה זה חתיכת דבר נפלא.
ראוי לציין שעד כה ניסיתי העיקר תכנים שהינם SD - אני עדיין צריך לבדוק מה המכשיר יידע לעשות עם תכני HD אשר (אני מניח) הוא יידרש לעשות להם DOWNSCALE - לטובת הצגתם במסך עם רזולוציה נמוכה (כאמור CRT ).
באופן כללי אני מאוד מרוצה מהמוצר - עשה לי את החיים נוחים יותר בצפייה בתכנים אשר קיימים על המחשב האישי - וגם מאפשר גישה להרבה מאוד תכנים ברשת... מאפשר ל"הוריד" תרגומים ישירות בעת ניגון תוכן וכו'.
עד כה חוויה חיובית ביותר.
מקווה שזה עוזר למישהו
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2788
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
תודה דן, אכן דיווח מועיל.
כמובן שמסך CRT מוגבל באפשרויות תצוגת "מחשב" כי הנדל"ן שלו קטן מאד (720X576) וכל דף רשת הכי מאפן מיועד לפחות לנדל"ן גדול פי 2 .
- איך הגיע המוצר לארץ מאמזון? משלוח רגיל או דרך שירות?
כמובן שמסך CRT מוגבל באפשרויות תצוגת "מחשב" כי הנדל"ן שלו קטן מאד (720X576) וכל דף רשת הכי מאפן מיועד לפחות לנדל"ן גדול פי 2 .
- איך הגיע המוצר לארץ מאמזון? משלוח רגיל או דרך שירות?
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
משלוח דרך שירות - (DHL אם אינני טועה)
עצר לבקר במכס , גם הם לקחו את ליטרת הבשר שלהם ,
חייב להודות שאף עם שאני מזמין משהו בחו"ל אני לא בדיוק סגור על מה יהיו עלויות השילוח - ואכן במקרה זה הן היו יקרות משציפיתי - אך אני מתייחס לדבר כאל שכר לימוד...
חייב להודות שאף עם שאני מזמין משהו בחו"ל אני לא בדיוק סגור על מה יהיו עלויות השילוח - ואכן במקרה זה הן היו יקרות משציפיתי - אך אני מתייחס לדבר כאל שכר לימוד...