מחפש זוג רמקולים בערך טוב למחיר
התקציב הוא 3000 שח כולל מגבר, כולל יד שניה (גם מחול, בקרוב אהיה בארהב)
נתקלתי באינופרמציה הזו, ואשמח לקבל ח"וד מכם - זו באמת רשימה איכותית?
http://awards.whathifi.com/awards/2013/stereo-speakers
כמו כן, איפה אני צריך להתחיל לקרוא כדי להבין קצת יותר את העולם הזה והמוצרים\מותגים והיחס בינהם?
נתקלתי באינופרמציה הזו, ואשמח לקבל ח"וד מכם - זו באמת רשימה איכותית?
http://awards.whathifi.com/awards/2013/stereo-speakers
כמו כן, איפה אני צריך להתחיל לקרוא כדי להבין קצת יותר את העולם הזה והמוצרים\מותגים והיחס בינהם?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אלו הם רמקולים קטנים. לא יודע למה בחרת דווקא את הדגם הזה...
הרמקולים אלו מתאימים לשולחן עבודה לא לחדר.
אולי תפרט מה אתה צריך, מהו גודל החדר, מהו המקור ואז אולי יהיה אפשר להמליץ על משהו...
הרמקולים אלו מתאימים לשולחן עבודה לא לחדר.
אולי תפרט מה אתה צריך, מהו גודל החדר, מהו המקור ואז אולי יהיה אפשר להמליץ על משהו...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לא נתקלת באינפורמציה טובה מספיק, אלא בדף "שיווקי" של מגזין פנאי בתחום הסטריאו. משם ועד לבחירה "על הנייר" של רכיבים למערכת סטריאו המרחק מאוד גדול...
השאלות של JEXY מאוד במקום, ויעזרו לנו לעזור לך. מעבר לכך, מדובר על תקציב לא גבוה, כך שיד שניה זו בהחלט אופציה. רכישה בארה"ב גם היא אפשרית, אך אלא אם אתה מתכנן להבריח את הרכיבים במזוודה מבלי להצהיר עליהם (ואז אתה מסתכן בכפל מס), תצטרך לשלם עליהם מע"מ ומס קניה בסך כולל של כ-35% מהסך בקבלה שקיבלת על הרכישה (ואני לא בטוח שזה הרעיון הכי טוב בעולם לדחוף זוג רמקולים ומגבר סטריאו למזוודה...)
בקיצור, נשמח לדעת מה גודל החדר, מה המקור שממנו מגיע התוכן למגבר ולרמקולים המיועדים ולאיזה תכנים אתה מקשיב, ומשם ננסה להתקדם.
השאלות של JEXY מאוד במקום, ויעזרו לנו לעזור לך. מעבר לכך, מדובר על תקציב לא גבוה, כך שיד שניה זו בהחלט אופציה. רכישה בארה"ב גם היא אפשרית, אך אלא אם אתה מתכנן להבריח את הרכיבים במזוודה מבלי להצהיר עליהם (ואז אתה מסתכן בכפל מס), תצטרך לשלם עליהם מע"מ ומס קניה בסך כולל של כ-35% מהסך בקבלה שקיבלת על הרכישה (ואני לא בטוח שזה הרעיון הכי טוב בעולם לדחוף זוג רמקולים ומגבר סטריאו למזוודה...)
בקיצור, נשמח לדעת מה גודל החדר, מה המקור שממנו מגיע התוכן למגבר ולרמקולים המיועדים ולאיזה תכנים אתה מקשיב, ומשם ננסה להתקדם.
מצוייןepony כתב:לא נתקלת באינפורמציה טובה מספיק, אלא בדף "שיווקי" של מגזין פנאי בתחום הסטריאו. משם ועד לבחירה "על הנייר" של רכיבים למערכת סטריאו המרחק מאוד גדול...![]()
בקיצור, נשמח לדעת מה גודל החדר, מה המקור שממנו מגיע התוכן למגבר ולרמקולים המיועדים ולאיזה תכנים אתה מקשיב, ומשם ננסה להתקדם....
1. אינפורמציה כללית על התחום (overview), טרמינולוגיה, כתבו פה או קשרו בעברית או באנגלית.. לדף שקשרתי הגעתי דרך חיפוש גוגל Best hi- fi speakers review, וגם זה כי איכשהוא הבנתי שמה שאני מחפש זה רמקולים Hi-Fi..
2. מידע לגבי המותגים, חנויות מקצועיות ואמינות, התאמה של רמקולים לצרכים שלי ומוכרי יד שניה אמינים.
בקיצור, מידע שיאפשר לי להכנס קצת לתחום ולקבל החלטה מושכלת.
לגבי הצרכים שלי:
אני אוהב מוזיקה, בעיקר רוק ישראלי, מוסיקה לטינית, רוק קלאסי, בוסה נובה וג'אז. דאנסים,היפהופ וטראנסים זה פחות הכיוון שלי. מחפש לשדרג את חוויית המוזיקה שלי. לא שומע בעוצמת גבוהות ומעדיף צליל נקי מופרד ובטווח דינמי רחב ע"פ עוצמה (אם יש כזה טרייד אוף בכלל)
החדר שלי הוא בצורת האות ריש, כשצלע ארוכה אחת באורך 4.20, ארוכה שניה באורך בערך 5 מטר, והכיפוף נמצא במרחק 3 מטר מהצלע הקצרה מבין הארוכות ו2.50 מטר מהצלע הארוכה מבין הארוכות. מצ"ב איור בקנה מידה משוער.
עד עכשיו ומזה 3 שנים או יותר שמעתי ברמקולים למחשב - Herman cardon soundsticks. בתחילת דרכם הצליל היה איכותי מאוד בעיניי ונהניתי מהם מאוד (גם היחידת בס הייתה לא רעה בכלל) אבל לאחרונה הם מזייפים בגדול או שהאוזן שלי כבר מזהה את המגבלות שלהם.
אני מחפש להשתדרג לחווית הצליל הבאה. המקור שלי יהיה ככל הנראה דיגיטלי שיוזרם באמצעות דונגל HDMI ישירות למגבר, אם אצטרך כזה. (זו נוחות, אם לא תהיה ברירה אוותר על זה, אבל כרגע זה הכיוון, אבל מעניין אותי מה ההבדל בין מקור אלחוטי, CD או סאונד בלסטר של מחשב, לא כולם שולחים את אותו אודיו דיגיטלי?)
אשמח גם לשמוע ביקורת לגבי הלינק ששירשרתי.. מה, KEF זה לא חברה ידועה בתחום? הביקורת שם מוזמנת?
תודה מראש על כל עזרה
- epony
- חבר במועדון 10K

קפוץ לפיוז בגבעתיים ובדוק את ה-AudioEngine A5. רמקולים מוגברים בסביבות 2,500 ש"ח.
- epony
- חבר במועדון 10K

מדובר בחדש. בטוח יש להם עוד כמה אופציות כי זאת חנות גדולה שמתמחה בסטריאו..!