Samasung Smart TV F5500

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
HenBoyani פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי קניתי 18/09/2013 את הטלוויזיה, הגיעה אחרי חודש בערך ב- 18/10 בגלל שהיה תוקפת חגים וגם המתנתי איזה 12 ימי עבודה!!
אני בקושי השתמשתי בטלוויזיה, ולפני שבועיים בערך הדלקתי אותה בלילה, אחרי דקה היה רעש קצר ונשרפה הטלוויזיה, כל המכשירים החשמליים בבית עבדו וגם באותה השקע, לא היה הפסקת חשמל או משהו
הטלוויזיה פשוט נשרפה, באו לקחו אותה לתיקון, אמרו שנשרף כרטיס כלשהו ועוד משהו, היא עדיין בתיקון מיום ראשון 17/11, ושלא נדבר על זה שרדפתי אחריהם 4 ימים עד שתיאמו לי טכנאי וחזרו אליי!
אני ממש לא מרוצה ואני רוצה טלוויזיה חדשה ולא טלוויזיה תקולה!
בטח שגם באותו זמן טלוויזיה של חבר גם בתיקון וחזרה עם מלא שריטות וכרטיס מסך שהוחלף לו היה עם מלא אבק שכנראה היה בשימוש, התלונן עליהם וכרגע זה גם בטיפול
אני ממש לא מרוצה מהשירות ומהטלוויזיה שקיבלתי ואני לא מוכן לשתוק על זה השאלה אם באמת אוכל לקבל פיצוי טלוויזיה חדשה, ואיך אוכל לבדוק שאכן הטלוויזיה שקניתי היא חדשה באמת ולא מתצוגה או משהו כזה?
תודה מראש לעוזרים זה דחוף! :(

HenBoyani פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

מישהו??? :( :(

xena
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 497
שם מלא: xena
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

ברוך הבא לשירות הרשמי של סמסונג... אותי הם משכו מאוגוסט עם תקלה בפלזמה, ולפני שבוע נשברתי וביקשתי לשדרג. זה הדבר היחיד שגרם להם לשלוח אליי טלויזיה ולסגור את הסיפור. עד אז ביצעתי אין ספור שיחות איתם ובזבזתי לא מעט זמן יקר. וזה בקיצור...

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 912
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #4 

אל תסכים לקבל אותו. לא יכול להיות שישרף כרטיס אחרי חודש.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”