אני בא לקנות אותה, ואומר לי המוכר רגע לפני "אבל באותו מחיר אתה יכול להשיג את ה LG 42 ln542y!" ואני בא לנפנף אותו ולקנות והוא משכנע אותי לראות אותה, ואין ספק- איכות התמונה מעט יותר טובה והצבעים חדים ואמיתיים יותר, ואפילו באותו המחיר. אז תשאלו מה ההתלבטות? כאן אני רוצה לשתף אתכם.
ה LG חדה וברורה מרחוק, ומקרוב מרגישה לי קצת מטושטשת, בעיקר בצילומים מהירים. בנוסף המסך חצי מבריק, וזה מפריע לי מאוד כי יש השתקפות מעט גדולה יותר של דברים מהמסך עצמו. זה גם נותן תחושה של מסך פלזמה ולא לד, ואולי אני סתם מקשקש... מצד שני ברור לחלוטין שהתמונה יותר נאמנה למציאות. הצבעים...
על ה SAMSUNG מצד שני לא קל לי לוותר עליה. למרות שהצבעים פחות חדים ונאמנים למקור, עדין יש תחושה, אולי בגלל המסך מט, שהיא יותר איכותית.
בשניהם יש עידן +, אבל אמרו לי של SAMSUNG יש DTS שקשור לפענוח סרטים ושב LG אין. לא כל כך יודע אם זה חשוב לי וגם לא יודע למה בדיוק זה קריטי .אבל זה עוד משהו.
אני לא יודע מה לעשות, נורא מתלבט בין תמונת LED פשוטה וטובה (שאולי בגלל שהיא פשוטה אני אוהב אותה) ב SAMSUNG, לבין איכות תמונה יותר טובה ב LG אבל במסך שמרגיש לי שהוא לא כמו LED אלא פלזמה בגלל החצי ברק שלו. חשוב לי שוב לחזור שברור לחלוטין שיש לה איכות תמונה וצבעים יותר טובים, ושאולי אני סתם מגזים עם הקטע של הפלזמה.
אתם מבינים אותי או שאני סתם מקשקש?
חשוב לי לשמוע מה אתם חושבים... הרבה תודה