שידורי ספורט ב XBMC
היי,
מחפש הרחבה טובה ויציבה לשידורי ספורט חיים.
התקנתי את SPORTDEVIL, אבל הוא די לא עובד...
גם בפורום XBMCHUB נדמה לי דברו על זה שיש עם ההרחבה הזו בעיות לאחרונה.
יש המלצות? או שאולי ה-SPORTDEVIL אצלי לא בסדר...
מחפש הרחבה טובה ויציבה לשידורי ספורט חיים.
התקנתי את SPORTDEVIL, אבל הוא די לא עובד...
גם בפורום XBMCHUB נדמה לי דברו על זה שיש עם ההרחבה הזו בעיות לאחרונה.
יש המלצות? או שאולי ה-SPORTDEVIL אצלי לא בסדר...
חפש ב-mashup ב-livestream. יש שם דברים מצויינים וגם ב-navix.
פשוט לשבת ולדגור.
בכל מקרה ספורט אפשר למצוא באינטרנט למשל ב-wizwig או livestream365.
לא צריך טובות מערוצי הגזל והעושק בארץ. ניתן לראות הכול ובחינם.
פשוט לשבת ולדגור.
בכל מקרה ספורט אפשר למצוא באינטרנט למשל ב-wizwig או livestream365.
לא צריך טובות מערוצי הגזל והעושק בארץ. ניתן לראות הכול ובחינם.
- Avishay1
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
מצטרף לשאלה.
מי יכול להמליץ ממקור ראשון (משמע הוא משתמש בביתו ומרוצה) על תוספי ספורט לשידורים חיים, אמינים ויציבים.
ברוח הימים האלה כמובן שאשמח לשמוע על תוספים בהם ניתן לצפות בשידורים חיים מאולימפיאדת החורף בסוצ'י ומליגת האלופות.
Sportsdevil עובד לעיתים נדירות ומצריך המון ניסיונות עד שמוצאים סטרים שפועל, וכל מה שכרוך בשימוש ב-Navi-X לא מתאים לי. פשוט לא אוהב את התוסף הזה. נוגד לחלוטין את הרוח של XBMC.
מי יכול להמליץ ממקור ראשון (משמע הוא משתמש בביתו ומרוצה) על תוספי ספורט לשידורים חיים, אמינים ויציבים.
ברוח הימים האלה כמובן שאשמח לשמוע על תוספים בהם ניתן לצפות בשידורים חיים מאולימפיאדת החורף בסוצ'י ומליגת האלופות.
Sportsdevil עובד לעיתים נדירות ומצריך המון ניסיונות עד שמוצאים סטרים שפועל, וכל מה שכרוך בשימוש ב-Navi-X לא מתאים לי. פשוט לא אוהב את התוסף הזה. נוגד לחלוטין את הרוח של XBMC.
חפש ב-wizwig הכי טוב.
עם ace stream אתה מגיע לאיכות צפייה דימיונית - אני ראיתי פוטבול מכללות ב-6000kbps וזה פשוט היה מטורף מבחינת האיכות.
בנוסף יש שם לינקים לסופקאסט שגם עושים את העבודה.
ב-XBMC - חפש במאשאפ כפי שהמליצו לך ואני הייתי מציע לך לחפש גם אצל פורקי ב-navix.יש שם לינקים איכותיים לסקיי BT ועוד ערוצים.
עם ace stream אתה מגיע לאיכות צפייה דימיונית - אני ראיתי פוטבול מכללות ב-6000kbps וזה פשוט היה מטורף מבחינת האיכות.
בנוסף יש שם לינקים לסופקאסט שגם עושים את העבודה.
ב-XBMC - חפש במאשאפ כפי שהמליצו לך ואני הייתי מציע לך לחפש גם אצל פורקי ב-navix.יש שם לינקים איכותיים לסקיי BT ועוד ערוצים.
נערך לאחרונה על ידי gvooli ב 19/02/2014 16:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Avishay1
- חבר פעיל מאוד

לאחר חיפושים ונסיונות, קטגוריית הספורט של MashUp, מוכיחה את עצמה בינתיים כאמינה למדי, רוב הלינקים עובדים ואני צופה באולימפיאדת החורף.
החסרון הוא שכל מה שהצלחתי למצוא בתוסף לעיל היה באיכות לא גבוהה, בטח לא HD.
לגבי Wizwig זה יכול להיות פתרון בלית ברירה, מכיוון שאני מעדיף פתרונות מבוססי XBMC ולא מבוססי דפדפן.
את Wizwig ניתן למצוא בחלק מהלינקים של Sportsdevil, אבל כאמור כמעט כלום לא עובד דרך התוסף הזה.
לגבי Ace Stream, אם אני מבין נכון מדובר בתוכנה כלשהי, וזה מחזיר אותי להעדפה של צפיה דרך XBMC.
בכל אופן, אשמח לקבל עזרה מנסיון אישי.
מה שמעניין אותי אישית במיוחד, זה שידורי כדורגל ישירים באיכות גבוהה ככל האפשר, מהליגות הגדולות באירופה, גביע האלופות וכן אולימפיאדה.
מקווה שאני לא מתפנק יותר מדי, אבל אני בטוח שיש פה חבר'ה ששברו את הראש כמוני ודרך ניסוי וטעיה כבר מצאו את הפתרונות האולטימטיביים לשידורי ספורט ב-XBMC!
אנא מכם שתפו אותנו בתובנותיכם הברוכות!
החסרון הוא שכל מה שהצלחתי למצוא בתוסף לעיל היה באיכות לא גבוהה, בטח לא HD.
לגבי Wizwig זה יכול להיות פתרון בלית ברירה, מכיוון שאני מעדיף פתרונות מבוססי XBMC ולא מבוססי דפדפן.
את Wizwig ניתן למצוא בחלק מהלינקים של Sportsdevil, אבל כאמור כמעט כלום לא עובד דרך התוסף הזה.
לגבי Ace Stream, אם אני מבין נכון מדובר בתוכנה כלשהי, וזה מחזיר אותי להעדפה של צפיה דרך XBMC.
בכל אופן, אשמח לקבל עזרה מנסיון אישי.
מה שמעניין אותי אישית במיוחד, זה שידורי כדורגל ישירים באיכות גבוהה ככל האפשר, מהליגות הגדולות באירופה, גביע האלופות וכן אולימפיאדה.
מקווה שאני לא מתפנק יותר מדי, אבל אני בטוח שיש פה חבר'ה ששברו את הראש כמוני ודרך ניסוי וטעיה כבר מצאו את הפתרונות האולטימטיביים לשידורי ספורט ב-XBMC!
אנא מכם שתפו אותנו בתובנותיכם הברוכות!
wizwig הוא לא מבוסס דפדפן הוא רק אינדקס ללינקים. הלינקים שלו שמופיעים בספורט דוויל הם הנחותים ביותר מפני שהם הלינקים הוובים.
אני חולה ספורט ועשיתי פרופסורה על כל הנושא הזה בשנה וחצי האחרונה - מחוץ ל-XBMC ובתוכו.
לאחר שציינת מה אתה מחפש זה רק מחזק את ההמלצה שלי ל-ace stream וסופקאסט.
אם אתה מריץ XBMC על וינדוס זה הפיתרון האולטימטיבי שלך.
ברגע שתראה משחק ב-2500kbps אין דרך חזרה.
אני חולה ספורט ועשיתי פרופסורה על כל הנושא הזה בשנה וחצי האחרונה - מחוץ ל-XBMC ובתוכו.
לאחר שציינת מה אתה מחפש זה רק מחזק את ההמלצה שלי ל-ace stream וסופקאסט.
אם אתה מריץ XBMC על וינדוס זה הפיתרון האולטימטיבי שלך.
ברגע שתראה משחק ב-2500kbps אין דרך חזרה.
- Avishay1
- חבר פעיל מאוד

מתנצל מראש על כל השאלות, אבל כנראה שאני לא מבין אותך לגמרי.
ראשית, אני מריץ XBMC על ווינדוס בסלון, אבל גם על טאבלט אנדרואיד בשביל לצפות במקומות אחרים.
אתה אומר שאני יכול לצפות בסטרימים באיכות הגבוהה של Wizwig ,Ace Stream וסופקאסט דרך XBMC?
אם כן, אשמח לקבל קצת יותר מידע בנושא. באיזה תוספים/Repos להשתמש.
תודה מראש על כל העזרה
ראשית, אני מריץ XBMC על ווינדוס בסלון, אבל גם על טאבלט אנדרואיד בשביל לצפות במקומות אחרים.
אתה אומר שאני יכול לצפות בסטרימים באיכות הגבוהה של Wizwig ,Ace Stream וסופקאסט דרך XBMC?
אם כן, אשמח לקבל קצת יותר מידע בנושא. באיזה תוספים/Repos להשתמש.
תודה מראש על כל העזרה
ace stream ו-sopcast הם נגנים שמתקינים על המחשב כמו כל תוכנה אחרת.
היתרון הגדול שלהם הוא שניתן לראות בהם באיכות גבוהה. ace stream הוא בעצם נגן של טורנטים וככל שישנם מקורות רבים יותר כך איכות הצפייה טובה יותר.
בכוונה שאלתי עם XBMC מותקן אצלך על וינדוס מפני שכך אתה יכול ליהנות מכל העולמות. כנס היום לוויזויג בערב ותחפש לינקים למשחקים של באיירן ומילאן ותראה על מה אני מדבר.
היתרון הגדול הוא שניתן לראות הכול ולא להיות נתון לחסדי ערוצי הספורט השונים.
היתרון הגדול שלהם הוא שניתן לראות בהם באיכות גבוהה. ace stream הוא בעצם נגן של טורנטים וככל שישנם מקורות רבים יותר כך איכות הצפייה טובה יותר.
בכוונה שאלתי עם XBMC מותקן אצלך על וינדוס מפני שכך אתה יכול ליהנות מכל העולמות. כנס היום לוויזויג בערב ותחפש לינקים למשחקים של באיירן ומילאן ותראה על מה אני מדבר.
היתרון הגדול הוא שניתן לראות הכול ולא להיות נתון לחסדי ערוצי הספורט השונים.
קיימים שירותים בתשלום שרובם מגיעים בתור פלייליסט m3u וכך מאפשרים גם אינטגרציה עם פונקציית PVR של XBMC באמצעות IPTVSimple ולחלקם יש הרחבות XBMC ייעודיות.
לא זוכר שמות השירותים בע"פ אך תמצא התייחסות אליהם בפורומים שונים, תתחיל מ-XBMCHUB.
אישית לא יצא לי להתנסות עדיין אך נדמה לי שהחיסרון הגדול שלהם זה שניתן להתחבר לחשבון מקליינט יחיד בלבד.
תבדוק גם את ההרחבה p2p-streams addon
http://www.xbmchub.com/forums/fightnigh ... post156681
לא זוכר שמות השירותים בע"פ אך תמצא התייחסות אליהם בפורומים שונים, תתחיל מ-XBMCHUB.
אישית לא יצא לי להתנסות עדיין אך נדמה לי שהחיסרון הגדול שלהם זה שניתן להתחבר לחשבון מקליינט יחיד בלבד.
תבדוק גם את ההרחבה p2p-streams addon
http://www.xbmchub.com/forums/fightnigh ... post156681
dhead2009 התעלמתי ממנו עד עכשיו, שיכנעת אותי לבדוק.
בתוסף של מאש יש רשימה נחמדה ( שמופיעה גם בisraelsports ) אבל מבחינת איכות תמונה אני מסכים עם gvooli אין כמו סופקאסט וטורנטים.
אני כרגע בודק את מה שdhead2009 פירסם , הם טוענים שם שזה יעבוד על רוב הפלטפורמות - הכוונה בXBMC .
מעניין
בתוסף של מאש יש רשימה נחמדה ( שמופיעה גם בisraelsports ) אבל מבחינת איכות תמונה אני מסכים עם gvooli אין כמו סופקאסט וטורנטים.
אני כרגע בודק את מה שdhead2009 פירסם , הם טוענים שם שזה יעבוד על רוב הפלטפורמות - הכוונה בXBMC .
מעניין
בדקתי את זה וזה עובד עם טורנטים
Configuring the plugin
1. In the plugin settings, enter your username and password from the site.
2. If you use TS 2.0 and above, should additional settings XBMC:
Create a file Advancedsettings.xml in C: \ Users \ <UserName> \ AppData \ Roaming \ XBMC \ userdata with the contents:
<advancedsettings>
<network>
<cachemembuffersize>252420</cachemembuffersize>
</network>
</advancedsettings>
http://torrent-tv.ru/viewing_on_xbmc.php זה המקור
Configuring the plugin
Create a file Advancedsettings.xml in C: \ Users \ <UserName> \ AppData \ Roaming \ XBMC \ userdata with the contents:
<advancedsettings>
<network>
</network>
</advancedsettings>
http://torrent-tv.ru/viewing_on_xbmc.php זה המקור
- Avishay1
- חבר פעיל מאוד

סופסוף מישהו מדבר לעניין
p2p-streams עובד יפה, איכות תמונה נהדרת בחלק ניכר מהסטרימים!
הוא מביא סטרימים של Wizwig ,Ace Stream וסופקאסט.
לא כל הסטרימים עובדים, אבל בבהחלט הרבה עובדים וחלקם כאמור באיכות נהדרת.
עכשיו נשאר לי רק לגלות איפה משדרים את ליגת האלופות, כי את זה עדיין לא הצלחתי למצוא.
תודה
p2p-streams עובד יפה, איכות תמונה נהדרת בחלק ניכר מהסטרימים!
הוא מביא סטרימים של Wizwig ,Ace Stream וסופקאסט.
לא כל הסטרימים עובדים, אבל בבהחלט הרבה עובדים וחלקם כאמור באיכות נהדרת.
עכשיו נשאר לי רק לגלות איפה משדרים את ליגת האלופות, כי את זה עדיין לא הצלחתי למצוא.
תודה
Avishay1 אתה לא על ווינדוס נכון?
כי אם אני מבין נכון אז התוסף לא יודע להביא את הלינקים של סופקאסט ישר לניגון עצמאי -אלא רק אם אתה מתחיל אותם בסופקאסט ואז מושך .
תקן אותי אם אני טועה .
dpanter
התוסף הזה מחייב שם משתמש וסיסמא כי הוא מכוון לאתר ספציפי בעוד התוסף p2p-streams פתוח לעולם.
תקן אותי אם אני טועה .
כי אם אני מבין נכון אז התוסף לא יודע להביא את הלינקים של סופקאסט ישר לניגון עצמאי -אלא רק אם אתה מתחיל אותם בסופקאסט ואז מושך .
תקן אותי אם אני טועה .
dpanter
התוסף הזה מחייב שם משתמש וסיסמא כי הוא מכוון לאתר ספציפי בעוד התוסף p2p-streams פתוח לעולם.
תקן אותי אם אני טועה .
- Avishay1
- חבר פעיל מאוד

אהה.. תודה 
כאמור טענתי שלא כל הסטרימים עובדים, מסתבר שזו בדיוק הבעיה, אלו שלא עובדים לי הם אלו של סופקאסט.
הטורנטים הם אלו שעובדים.
אני ממש לא מכיר את נושא הסופקאסט והיום שמעתי את המושג זה לראשונה ממך. לכן אשמח אם תתן לי ובטח גם לאחרים שלא מכירים, קצת יותר מידע על זה.
לי באופן אישי חשוב כרגע בעיקר להבין איך להפעיל את הלינקים של סופקאסט דרך p2p-streams.
אשמח להסבר
אם כבר אני מפציץ בשאלות, אתה חושב שהתוסף הזה יעבוד על XBMC באנדרואיד?
כאמור טענתי שלא כל הסטרימים עובדים, מסתבר שזו בדיוק הבעיה, אלו שלא עובדים לי הם אלו של סופקאסט.
הטורנטים הם אלו שעובדים.
אני ממש לא מכיר את נושא הסופקאסט והיום שמעתי את המושג זה לראשונה ממך. לכן אשמח אם תתן לי ובטח גם לאחרים שלא מכירים, קצת יותר מידע על זה.
לי באופן אישי חשוב כרגע בעיקר להבין איך להפעיל את הלינקים של סופקאסט דרך p2p-streams.
אשמח להסבר
אם כבר אני מפציץ בשאלות, אתה חושב שהתוסף הזה יעבוד על XBMC באנדרואיד?
לפי המקור עובד באופן מלא למשתמשים עם סטטוס VIP לרגילים יש מגבלות..וצריך בכל אופן להירשם לאתר שלהם ולהזין בהגדרות את השם והסיסמה..אני גם אנסה ואדווח..אבל מה לעזאזל עושים כל אלה שלא קוראים רוסית יש מישהו שמרים כפפה לתרגםdpanter כתב:בדקתי את זה וזה עובד עם טורנטים
Configuring the plugin
<advancedsettings>
<network>
</network>
</advancedsettings>
http://torrent-tv.ru/viewing_on_xbmc.php זה המקור...
עריכה : לאחר רישום מקבלים סטטוס VIP
נערך לאחרונה על ידי liranics ב 19/02/2014 21:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.
כדי לנגן בווינדוס בתוסף הזה אתה צריך:
לעקוב אחרי המדריך הזה:
https://code.google.com/p/p2p-strm/wiki ... WindowsENG
בגדול זה להתקין סופקאסט על המחשב להתחיל ניגון ללחוץ PAUSE ואז להגיד לתוסף במסך הראשי לנגן SOPCAST
לגבי אנדרואיד ולינוקס ,אני לא יודע אבל ממה שרשום -נראה לי שכן תומך בניגון ישיר מהרשימות שהוא מציג שם ( כמובן דורש גם התקנה של סופקאסט)
שמישהו ינסה וידווח.
לעקוב אחרי המדריך הזה:
https://code.google.com/p/p2p-strm/wiki ... WindowsENG
בגדול זה להתקין סופקאסט על המחשב להתחיל ניגון ללחוץ PAUSE ואז להגיד לתוסף במסך הראשי לנגן SOPCAST
לגבי אנדרואיד ולינוקס ,אני לא יודע אבל ממה שרשום -נראה לי שכן תומך בניגון ישיר מהרשימות שהוא מציג שם ( כמובן דורש גם התקנה של סופקאסט)
שמישהו ינסה וידווח.
בגלל זה אני בודק אותו אם הוא יעבוד לי על ה RPI ..זה היסטריה
יש לי לבדוק את זה על 3 פלטפורמות
RPI - OPENELEC LINUX
OUYA - ANDROID
PC - WINDOWS
כרגע אני משתמש במחשב כבסרבר עליו רץ ה SOPCAST או ה ACESTREAM ומזרים את הסטרים אל ה RPI .
מי שרוצה לדעת איך אני אכתוב מדריך
עובד גם על SOPCAST וגם על TS
O2RI עוד מעט אעשה ניסוי ואשלח לך לינק לסטרים ממשחק הכדורגל בין באירן לארסנל באיכות HD שאני מריץ מה SOPCAST דווח איך הוא זז אצלך..
יש לי לבדוק את זה על 3 פלטפורמות
RPI - OPENELEC LINUX
OUYA - ANDROID
PC - WINDOWS
כרגע אני משתמש במחשב כבסרבר עליו רץ ה SOPCAST או ה ACESTREAM ומזרים את הסטרים אל ה RPI .
מי שרוצה לדעת איך אני אכתוב מדריך
עובד גם על SOPCAST וגם על TS
O2RI עוד מעט אעשה ניסוי ואשלח לך לינק לסטרים ממשחק הכדורגל בין באירן לארסנל באיכות HD שאני מריץ מה SOPCAST דווח איך הוא זז אצלך..