רשמים ראשונים - לATH-M50S
שלום
אט אט אני מגלה יותר ויותר את התכונות של ה50
ככל שאני מתקדם בשמיעה ודיסקים עם סאונד רפראנס DGG/RCA/EMI/DECCA
1.שלב ראשון במה מיקום וכו
2. שלב שני הסאונד
טוב ככה
1. הבמה
שוב להפתעתי הM50 משקפת כמעט במדוייק את ההקלטה מיקום הכלים במקום עם פתיחה יפה מאד של הקצוות הגבוליים ימין שמאל למטה למעלה
של ההקלטה - פקסימליה DGG ברנשטין הפילהרמונית 1981 - ההיתי באולם בזמן החזרות והקלטה ב1981
במונחים של היום הקלטה קשה ביותר לקבלת מיקום כלים נכון - מצד אחד יש רוחב מצד שני מכווצים פתאום למרכז הבמה
תופעה שהיתה קיימת לא מעט בהקלטות התקופה הראשונות הדיגטאליות
ה50 הצליחה בצורה מדהימה לחשוף את הכינורות עם על היופי שלהם במוטיב הראשון של היצירה שלב החיזור -במחזה
עם הכינורות הראשונים של הפילהרמונית מופעים כמעט ברקע חלש של התפרצות כינורות שניים
כאן זה אבן הבוחן שלי להרבה ציוד שיש לי מגברים וכו ואוזניות רק אוזניות יקרות ואכותיות יותר מויאות את המידע הזה טוב
ה50 כמובן הצלחה את המבחן הזה
באותו דיסק פנסי פרי הבלט מ1944 עם הפילהרמונית אותו מהנדס שלוש שנים קודם הקלטה אנלוגית באותו אולם
כל התזמורת פרוסה על הבמה בצורה משכנעת ביותר וצליל מלא יותר !!!
ומימד יפה גם כן לסאונד מלמטה למעלה - לא ניתקע הצליל באיזור העניים קצת יותר גבוהה *** המצח העליון וזה מדהים לאוזניה בסדר גודל כזה פרח
עם דרייברים 42MM זה מעולה ובניה של אוזניה סגורה
לסיכום - בדיסק 30 שנים לפסטיבל הוברמן 1982 הקלטה של הרדיו והעברה לדיסק של היליקון
אידה הנדל והפילהרמונית וזובין מהטה בקונצרטו של סיבליוס שמוקלט מדהים כמו להיות באולם לתקופה , פרק 3
מיקום הכינורות כלי המיתר הנמוכים הטימפני ממש מבמקום לא חסר כלום -יופי של פרזנטציה של תמונת סטראו ובמה .
מחווה של דאלראס למוסיקה של תאודורקיס 1995 באקרופוליס ייון הדהימה אותי ה50 בצליל הפתוח ובמה שלא מביישת
אוזניות יקרות ממנה בהרבה ונחשבות להו הו . - בתמונה
וכמובן אימפרית השמש- עם תמונת סטראו מעולה וגבהה צליל במיוחד בקטע הפתיחה לסרט עם זמר הילד בכנסיה שומעים על קצה הקתדרלה. או סיום הסרט .
יופי של במה לכל הכיוונים - חשוב לציין כי אני לא עורך השוואה עם אוזנייות אחרות שברשותי רק רשמים לזו המדוברת .
2.סאונד
עד עכשו האוזניה עובדת כבר 9 שעות בלבד - ישר מהקופסה ללא הרצה כלשהי - אין מה להוסיף נשמע טוב
גבוהים
בסיבליוס הקלטה של הליקון 1982 - הכינור נשמע יפה פתוח ולא חד אימים
דלאראס דווקא הפתיחות הזו מרחיבה את הבמה לקצוות שלה עם מיקום נכון הבוזוקי צלול ממוקם בקדמת הבמה
החלילים בצד מימין - פעמוני מזחלת השלג השלג רחוק מצאד שמאל בשעה 11 מעל לבמה הצלו במרכז
כלי הנקישה בפנים הבמה והמקהלה יפה פזורה על בימת האקרופוליס 1995.
אחד ההקלטות החיות הטובות ביותר שיש לי
ברנשטיין כל הפיפסים הקטנים של הקלטה הפציקטו - המעברים של הדפים בעמודי התוים ורעשי רקע שקשה לשמוע עלו ונשמעו די ברור מבלי לפגום בחדות שהיא רחוקה מלהיות צורמת . אבל פתוחה
אימפרית השמש - קטע הפתיחה החצוצרות נשמעות מלאות הילד עם טימבר נכון של ילד בן 12
התמוגגתי מלשמוע את כל הפרטים בכל ההקלטות האלו שנוספות למוסיקה שאם רוצים ולא רוצים זה קיים
רק אימפרת השמש הקלטת אולפן השאר חיות
רמת פתיחות שיש רק לאוזניות יקרות פי כמה ממנה ויוקרתיות לא פחות
המיד
כאן הבחינה הטובה ביותר את זה ניתן לשמוע היטב בקולו הטנורי היורד לבריטון משהו אצל דאלארס
הצליל ממלא את כל חלל התמונה הסטראופונית שהתיזמורת מאחוריו - מעולה צליל עשיר
גם העושר של של הטימב נכון אין את זזזז . בגבוהים או מיד שלא נשמע טוב הזמר נשמע במקום מלא וחי
בסיבליוס כינור עם טונים ברורים כלי הנשיפה מעץ שיושבים מאחורי המנצח וחלילים או הטרומבונים בפרק השלישי
נשמעים היטב ברורים ומלאים
תחום התדרים הנמוכים
להפתעתי יש כמעט הכל מדויק נכון בלי אובר בס או כיסוי של הבס על כלים אחרים הפוגמים בהנאה
האוזניה מספקת צליל בס דרם של ההקלטה באימפריית השמש במארש הכניסה המוטיב האנגלי בצליל מפתיע ביותר
בקנטו גנרל של תיאודוראקיס שרה המקהלה עם הלמות תופים המקהלה למעלה התופים במרכז הבמה בפנים ומקהלה
יפה מפוזרת בקשת אחרי התזמורת
או הלמות הטימפני בקונצרטו של סיבליוס - אלון בור הטימפניס של הפילהרמונית בתקופה ההיא נשמע ללא דופי מאחורי התזמורת מאחריו הקיר שאיננו עוד - אחרי בניה האקוסטית החדשה בהיכל
לסיכום מה כבר אפשר לבקש מאוזניה כזו ATRH-M50S במחיר של 399 שח
הציוד הבחינה רוב הזמן
טרנספורט DENON DCD-1650AR
REGA DAC
CORD CHORUS 2
LUXMAN P--1U
HD800 כאוזנייות רפראנס
דיסקים המצולמים
CDP-XA50ES כמקור בלבד מחובר ישירות לP-1U -כרפרנס REGA DAC וההפך
MARANTZ CDA-94 וההפך המרנץ 16 ביט מ1986 של פילפס עדיין קשה לנצח אותו .
כדי לבחון עומק במה ופיזור כלים - לסוני יש מעט יותר במה הפתוחה יותר מהריגה והמרנץ
נבדק רק בסיבליוס סוני>ריגה >מרנץ כל אחד בתורו -בדקתי אם יש שינוי בטימבר של הכינור והתיזמורת .
התוצאות מפורטות למעלה .
האוזניות שליד לא השתתפו בבדיקה של שום פרמטר
בברכה
אט אט אני מגלה יותר ויותר את התכונות של ה50
ככל שאני מתקדם בשמיעה ודיסקים עם סאונד רפראנס DGG/RCA/EMI/DECCA
1.שלב ראשון במה מיקום וכו
2. שלב שני הסאונד
טוב ככה
1. הבמה
שוב להפתעתי הM50 משקפת כמעט במדוייק את ההקלטה מיקום הכלים במקום עם פתיחה יפה מאד של הקצוות הגבוליים ימין שמאל למטה למעלה
של ההקלטה - פקסימליה DGG ברנשטין הפילהרמונית 1981 - ההיתי באולם בזמן החזרות והקלטה ב1981
במונחים של היום הקלטה קשה ביותר לקבלת מיקום כלים נכון - מצד אחד יש רוחב מצד שני מכווצים פתאום למרכז הבמה
תופעה שהיתה קיימת לא מעט בהקלטות התקופה הראשונות הדיגטאליות
ה50 הצליחה בצורה מדהימה לחשוף את הכינורות עם על היופי שלהם במוטיב הראשון של היצירה שלב החיזור -במחזה
עם הכינורות הראשונים של הפילהרמונית מופעים כמעט ברקע חלש של התפרצות כינורות שניים
כאן זה אבן הבוחן שלי להרבה ציוד שיש לי מגברים וכו ואוזניות רק אוזניות יקרות ואכותיות יותר מויאות את המידע הזה טוב
ה50 כמובן הצלחה את המבחן הזה
באותו דיסק פנסי פרי הבלט מ1944 עם הפילהרמונית אותו מהנדס שלוש שנים קודם הקלטה אנלוגית באותו אולם
כל התזמורת פרוסה על הבמה בצורה משכנעת ביותר וצליל מלא יותר !!!
ומימד יפה גם כן לסאונד מלמטה למעלה - לא ניתקע הצליל באיזור העניים קצת יותר גבוהה *** המצח העליון וזה מדהים לאוזניה בסדר גודל כזה פרח
עם דרייברים 42MM זה מעולה ובניה של אוזניה סגורה
לסיכום - בדיסק 30 שנים לפסטיבל הוברמן 1982 הקלטה של הרדיו והעברה לדיסק של היליקון
אידה הנדל והפילהרמונית וזובין מהטה בקונצרטו של סיבליוס שמוקלט מדהים כמו להיות באולם לתקופה , פרק 3
מיקום הכינורות כלי המיתר הנמוכים הטימפני ממש מבמקום לא חסר כלום -יופי של פרזנטציה של תמונת סטראו ובמה .
מחווה של דאלראס למוסיקה של תאודורקיס 1995 באקרופוליס ייון הדהימה אותי ה50 בצליל הפתוח ובמה שלא מביישת
אוזניות יקרות ממנה בהרבה ונחשבות להו הו . - בתמונה
וכמובן אימפרית השמש- עם תמונת סטראו מעולה וגבהה צליל במיוחד בקטע הפתיחה לסרט עם זמר הילד בכנסיה שומעים על קצה הקתדרלה. או סיום הסרט .
יופי של במה לכל הכיוונים - חשוב לציין כי אני לא עורך השוואה עם אוזנייות אחרות שברשותי רק רשמים לזו המדוברת .
2.סאונד
עד עכשו האוזניה עובדת כבר 9 שעות בלבד - ישר מהקופסה ללא הרצה כלשהי - אין מה להוסיף נשמע טוב
גבוהים
בסיבליוס הקלטה של הליקון 1982 - הכינור נשמע יפה פתוח ולא חד אימים
דלאראס דווקא הפתיחות הזו מרחיבה את הבמה לקצוות שלה עם מיקום נכון הבוזוקי צלול ממוקם בקדמת הבמה
החלילים בצד מימין - פעמוני מזחלת השלג השלג רחוק מצאד שמאל בשעה 11 מעל לבמה הצלו במרכז
כלי הנקישה בפנים הבמה והמקהלה יפה פזורה על בימת האקרופוליס 1995.
אחד ההקלטות החיות הטובות ביותר שיש לי
ברנשטיין כל הפיפסים הקטנים של הקלטה הפציקטו - המעברים של הדפים בעמודי התוים ורעשי רקע שקשה לשמוע עלו ונשמעו די ברור מבלי לפגום בחדות שהיא רחוקה מלהיות צורמת . אבל פתוחה
אימפרית השמש - קטע הפתיחה החצוצרות נשמעות מלאות הילד עם טימבר נכון של ילד בן 12
התמוגגתי מלשמוע את כל הפרטים בכל ההקלטות האלו שנוספות למוסיקה שאם רוצים ולא רוצים זה קיים
רק אימפרת השמש הקלטת אולפן השאר חיות
רמת פתיחות שיש רק לאוזניות יקרות פי כמה ממנה ויוקרתיות לא פחות
המיד
כאן הבחינה הטובה ביותר את זה ניתן לשמוע היטב בקולו הטנורי היורד לבריטון משהו אצל דאלארס
הצליל ממלא את כל חלל התמונה הסטראופונית שהתיזמורת מאחוריו - מעולה צליל עשיר
גם העושר של של הטימב נכון אין את זזזז . בגבוהים או מיד שלא נשמע טוב הזמר נשמע במקום מלא וחי
בסיבליוס כינור עם טונים ברורים כלי הנשיפה מעץ שיושבים מאחורי המנצח וחלילים או הטרומבונים בפרק השלישי
נשמעים היטב ברורים ומלאים
תחום התדרים הנמוכים
להפתעתי יש כמעט הכל מדויק נכון בלי אובר בס או כיסוי של הבס על כלים אחרים הפוגמים בהנאה
האוזניה מספקת צליל בס דרם של ההקלטה באימפריית השמש במארש הכניסה המוטיב האנגלי בצליל מפתיע ביותר
בקנטו גנרל של תיאודוראקיס שרה המקהלה עם הלמות תופים המקהלה למעלה התופים במרכז הבמה בפנים ומקהלה
יפה מפוזרת בקשת אחרי התזמורת
או הלמות הטימפני בקונצרטו של סיבליוס - אלון בור הטימפניס של הפילהרמונית בתקופה ההיא נשמע ללא דופי מאחורי התזמורת מאחריו הקיר שאיננו עוד - אחרי בניה האקוסטית החדשה בהיכל
לסיכום מה כבר אפשר לבקש מאוזניה כזו ATRH-M50S במחיר של 399 שח
הציוד הבחינה רוב הזמן
טרנספורט DENON DCD-1650AR
REGA DAC
CORD CHORUS 2
LUXMAN P--1U
HD800 כאוזנייות רפראנס
דיסקים המצולמים
CDP-XA50ES כמקור בלבד מחובר ישירות לP-1U -כרפרנס REGA DAC וההפך
MARANTZ CDA-94 וההפך המרנץ 16 ביט מ1986 של פילפס עדיין קשה לנצח אותו .
כדי לבחון עומק במה ופיזור כלים - לסוני יש מעט יותר במה הפתוחה יותר מהריגה והמרנץ
נבדק רק בסיבליוס סוני>ריגה >מרנץ כל אחד בתורו -בדקתי אם יש שינוי בטימבר של הכינור והתיזמורת .
התוצאות מפורטות למעלה .
האוזניות שליד לא השתתפו בבדיקה של שום פרמטר
בברכה
אמרתי בפרוש כי
לא ערכתי שום השוואה זה מול זה .כי הן לא אותו הרמה .
פרט לעובדה כי
HD800 משמשות אותי בבדיקה זו כדי לשמוע פרט זה או אחר איך יצא כאן וכאן ו לקבל עד כמה שניתן את המקור + הציוד הנלווה .
ולאוזנייות האלו פשוט מדהימות למחיר ובניה איכותית +נחות [אין מה להשוות בנוחיות 800}
אך שהיה ברור הן לא בליגה של HD800 ממש לא - שאני מאזין לאופרה שעתיים כמו אתמול עבר לי כמו דקה אופ נגמר .
לא בבמה לא בבאס סופר מדוייק של 800 ולא במיד . מה שיש זה מה אתה מקבל אפילו ההגברה טובה או שונה או כבל שונה הכל אתה שומע אין הנחות כאן .
ל ATH-M50S
יש להם קסם שכבש אותי חייב להודות - ההיתי די סקפתי בעניין אך מיד שמעתי כי יש לי כאן סופרלטיב .
סאונד שאפשר לחיות איתו מבלי להוציא ים של כסף על מודלים יקרים יותר
אם לקחת את הסאונד ולתת לו מבנה יוקרתי אחר תעלה פי 4 לפחות .
עבור 399 שח הם מציאה אפילו לאודיופילים .
אין לי כרגע מגבר מנורות אני מעריך שהם יהיו טובות איתם אך אני קצת חושש מהבומיות של המנורות בבס אולי ואך ורק אולי
? לא שמעתי לא יכול לומר כלום על כך .
HD800 זה כבר לשמוע ולהיות ממש כולך בתוך המוסיקה הן נעלמות מעל לראש זה הרגשה שלי .
אך התוצאה מדהימה !!! של ATH-M50S
בראוו אודיו טכניקה
בברכה
לא ערכתי שום השוואה זה מול זה .כי הן לא אותו הרמה .
פרט לעובדה כי
HD800 משמשות אותי בבדיקה זו כדי לשמוע פרט זה או אחר איך יצא כאן וכאן ו לקבל עד כמה שניתן את המקור + הציוד הנלווה .
ולאוזנייות האלו פשוט מדהימות למחיר ובניה איכותית +נחות [אין מה להשוות בנוחיות 800}
אך שהיה ברור הן לא בליגה של HD800 ממש לא - שאני מאזין לאופרה שעתיים כמו אתמול עבר לי כמו דקה אופ נגמר .
לא בבמה לא בבאס סופר מדוייק של 800 ולא במיד . מה שיש זה מה אתה מקבל אפילו ההגברה טובה או שונה או כבל שונה הכל אתה שומע אין הנחות כאן .
ל ATH-M50S
יש להם קסם שכבש אותי חייב להודות - ההיתי די סקפתי בעניין אך מיד שמעתי כי יש לי כאן סופרלטיב .
סאונד שאפשר לחיות איתו מבלי להוציא ים של כסף על מודלים יקרים יותר
אם לקחת את הסאונד ולתת לו מבנה יוקרתי אחר תעלה פי 4 לפחות .
עבור 399 שח הם מציאה אפילו לאודיופילים .
אין לי כרגע מגבר מנורות אני מעריך שהם יהיו טובות איתם אך אני קצת חושש מהבומיות של המנורות בבס אולי ואך ורק אולי
HD800 זה כבר לשמוע ולהיות ממש כולך בתוך המוסיקה הן נעלמות מעל לראש זה הרגשה שלי .
אך התוצאה מדהימה !!! של ATH-M50S
בראוו אודיו טכניקה
בברכה
כן בדיוק עם אותו הציוד למעלה
הלקסמן P-1U
ממש ככה כל שמיעה חגיגה HD800+P-1U
לפעמיים אני משנה ועובר לאוזנייות אחרות
לסוגי מוסיקה שונים
אורגן ב- W1000X גאז יוונית -ישראלית - וכו מוסיקה קאמרית
DT880 PRO עוד לא כתבתי כלום עליהם רק עתה התחילו לקבל את הצליל שלהם --דיסק ששמעתי אתמול נשארתי עם פה פעור וחיוך -סאונד 3D
וההפתעה הגדולה ATH-M50S
כל מה שזרקתי עליהם לקחו בגדול - שווה כל אגורה !!!!
בברכה
הלקסמן P-1U
ממש ככה כל שמיעה חגיגה HD800+P-1U
לפעמיים אני משנה ועובר לאוזנייות אחרות
לסוגי מוסיקה שונים
אורגן ב- W1000X גאז יוונית -ישראלית - וכו מוסיקה קאמרית
DT880 PRO עוד לא כתבתי כלום עליהם רק עתה התחילו לקבל את הצליל שלהם --דיסק ששמעתי אתמול נשארתי עם פה פעור וחיוך -סאונד 3D
וההפתעה הגדולה ATH-M50S
כל מה שזרקתי עליהם לקחו בגדול - שווה כל אגורה !!!!
בברכה
אם ראית את השרשור שלי לגבי ההגברה,אז יש קצת מריחה (מגבר היברידי) אבל הסאונד הכללי מצויין ודי מחפה על זה לדעתי (וגם אני מהאלו שאוהבים מכות בס חדות ומדוייקות)SONYES כתב:אין לי כרגע מגבר מנורות אני מעריך שהם יהיו טובות איתם אך אני קצת חושש מהבומיות של המנורות בבס אולי ואך ורק אולי? לא שמעתי לא יכול לומר כלום על כך .
...
למעשה בגלל זה גם רציתי היברידי ולא מנורות מלא - יתרונות של שני הסוגים,ואני חייב להגיד שהוא עושה עבודה ממש טובה
eladi7
שלום לך
האם אתה מפעיל את הM50 דרך מגבר כלשהו תהנה יותר .
{כמובן לא תשקיע 15K עבור מגבר נשמע מגוחך.}
בדקתי היום גם איך נשמעות דרך המחשב שלי - יפה מאד לא צריך כלום רק הקלטה טובה זה בקטנה
רוצה להנות לך על הגברה טובה יותר .
אבדוק גם עם מיני דיסק סוני קטן ? ומקורות נוספים עד כה כל מה שאני זורק לתוכן - נשמע טוב - פלא ממש .
האופי הפתוח וכלפי מעלה והברור של M50 .מגבר מנורות אפילו לא חייב להיות הי אנד ישמע טוב אני חושב .
בברכה
שלום לך
האם אתה מפעיל את הM50 דרך מגבר כלשהו תהנה יותר .
{כמובן לא תשקיע 15K עבור מגבר נשמע מגוחך.}
בדקתי היום גם איך נשמעות דרך המחשב שלי - יפה מאד לא צריך כלום רק הקלטה טובה זה בקטנה
רוצה להנות לך על הגברה טובה יותר .
אבדוק גם עם מיני דיסק סוני קטן ? ומקורות נוספים עד כה כל מה שאני זורק לתוכן - נשמע טוב - פלא ממש .
האופי הפתוח וכלפי מעלה והברור של M50 .מגבר מנורות אפילו לא חייב להיות הי אנד ישמע טוב אני חושב .
בברכה
בדיוק זה
http://www.ebay.com/itm/250970005853?ss ... 1439.l2649
נשמע נהדר - עומק,רוחב,פירוט וחמימות לא מוגזמת - מהתעסקות עם סאונד בתחום אחר (היי אנד ברכבים) שידוך מוצר בעל אופי מנוגד יביא לעיתים קרובות לאיזון,הM50 מאוד בהירות ומעבירות הכל,עכשיו הם מעבירות המון ובצורה מדהימה במיוחד
ד"א שמתי לב למשהו מוזר,אחרי המון כיוונים בכרטיס הקול (אסוס D2X)
הסט נשמע משמעותית טוב יותר בהגדרות 7.1 אמיתי (לא מדומה)
ניסיתי את כל האפשרויות בהמון שירים מכל הז'אנרים והאיכויות וזה פשוט נותן את הסראונד הנכון שנותן תחושה מאוד אוורירית פתוחה וטיבעית כאילו אתה במרכז הבמה..
למעשה אח שלי שלא הבין ממה אני מתלהב כל כך בא להשמעה וכמעט בכה מהתרגשות
http://www.ebay.com/itm/250970005853?ss ... 1439.l2649
נשמע נהדר - עומק,רוחב,פירוט וחמימות לא מוגזמת - מהתעסקות עם סאונד בתחום אחר (היי אנד ברכבים) שידוך מוצר בעל אופי מנוגד יביא לעיתים קרובות לאיזון,הM50 מאוד בהירות ומעבירות הכל,עכשיו הם מעבירות המון ובצורה מדהימה במיוחד
ד"א שמתי לב למשהו מוזר,אחרי המון כיוונים בכרטיס הקול (אסוס D2X)
הסט נשמע משמעותית טוב יותר בהגדרות 7.1 אמיתי (לא מדומה)
ניסיתי את כל האפשרויות בהמון שירים מכל הז'אנרים והאיכויות וזה פשוט נותן את הסראונד הנכון שנותן תחושה מאוד אוורירית פתוחה וטיבעית כאילו אתה במרכז הבמה..
למעשה אח שלי שלא הבין ממה אני מתלהב כל כך בא להשמעה וכמעט בכה מהתרגשות
חוני
K702 אחרי 800 שעות קיבלו את הצליל שלהן היו לוחצות ממש לא נהנתי מהן - אצל בתי שומעת אום כולטום הכל סבבה.
K340 קניתי אותן מאספן במצב חדש דנדש עם האריזה עברו הרצה וכו קניתי מגבר מנורות DV336SE במיוחד
היה לי זכרון רחוק של הצליל שלהן משנות 1982 שמעתי אותם עם רסיבר אונקיו פטיפון -דון גובאני עם קרלו מריה גוליני
מה לא עשיתי לא נשמעו טוב לקחתי אותם לבחור בתא עם הגברה זהה אבל משודרגת עם מנורות RCA משובחות
כלום הצליל זה לא זה
חזרתי תמיד לHD600
HD600+HD580 פינו את מקומן ל HD800 [חייב להודות כי הHD600 זה לא ה800 אך מצטער שמכרתי במיוחד שחוץ מהקשת החלפתי הכל מכל }
ואז קניתי ATH-W1000X - לא הסתדר לי הסאונד מייד .{ עלו לי ים של כסף יש שרשור נפרד }
לקח למעלה מ200 שעות הרצה ונסויים החלפת רפידות לעור של W5000 כדי לקבל נוחיות וצליל מניח את הדעת שלי
ועכשו לשים אותם על הראש תענוג - ולסוגים שונים של מוסיקה כיף ממש יותר יוונית גאז ישראלית עוגב פסנתר רביעיות קאמרי כינור סולו וכו אלופות -
DT-880 PRO - הרצה גם של 150 שעות לפחות רק אתמול שמעתי יצירה שלמה התמוגגתי
ממה ששמעתי עד כה מזכירות לי את הסנהייזר 600 יופי של תמונת צליל מאד מאד משכנעת עם שכבות שקיפות בס תענוג
{אכתוב עליהם בקרוב }
{יש עוד הפתעה קטנה רק צילמתי אותה והיא בשרשור אחר } כרגע ממתינה בהרצה ולחוות דעת מומחה .
ההפתעה הגדולה היא הM50 זה שבר אצלי את הכלים מחיר כזה לקבל את התוצאה הזו - מה כבר אוכל לבקש ???
שטרחתי תוך מספר שעות לבחון אותם לעומק כשהם ללא הרצה בכלל
אני עושה הפסקה כבר האוזניים שלי עייפות
כמובן לא בדקתי - פסנתר - מקהלה א-קפלה עוגב - אופרה שלמה ועוד פרמטרים - אני עוד עתיד לכתוב על כך
אבל נבדקו במיטב ציוד איכותי
בברכה
K702 אחרי 800 שעות קיבלו את הצליל שלהן היו לוחצות ממש לא נהנתי מהן - אצל בתי שומעת אום כולטום הכל סבבה.
K340 קניתי אותן מאספן במצב חדש דנדש עם האריזה עברו הרצה וכו קניתי מגבר מנורות DV336SE במיוחד
היה לי זכרון רחוק של הצליל שלהן משנות 1982 שמעתי אותם עם רסיבר אונקיו פטיפון -דון גובאני עם קרלו מריה גוליני
מה לא עשיתי לא נשמעו טוב לקחתי אותם לבחור בתא עם הגברה זהה אבל משודרגת עם מנורות RCA משובחות
כלום הצליל זה לא זה
חזרתי תמיד לHD600
HD600+HD580 פינו את מקומן ל HD800 [חייב להודות כי הHD600 זה לא ה800 אך מצטער שמכרתי במיוחד שחוץ מהקשת החלפתי הכל מכל }
ואז קניתי ATH-W1000X - לא הסתדר לי הסאונד מייד .{ עלו לי ים של כסף יש שרשור נפרד }
לקח למעלה מ200 שעות הרצה ונסויים החלפת רפידות לעור של W5000 כדי לקבל נוחיות וצליל מניח את הדעת שלי
ועכשו לשים אותם על הראש תענוג - ולסוגים שונים של מוסיקה כיף ממש יותר יוונית גאז ישראלית עוגב פסנתר רביעיות קאמרי כינור סולו וכו אלופות -
DT-880 PRO - הרצה גם של 150 שעות לפחות רק אתמול שמעתי יצירה שלמה התמוגגתי
ממה ששמעתי עד כה מזכירות לי את הסנהייזר 600 יופי של תמונת צליל מאד מאד משכנעת עם שכבות שקיפות בס תענוג
{אכתוב עליהם בקרוב }
{יש עוד הפתעה קטנה רק צילמתי אותה והיא בשרשור אחר } כרגע ממתינה בהרצה ולחוות דעת מומחה .
ההפתעה הגדולה היא הM50 זה שבר אצלי את הכלים מחיר כזה לקבל את התוצאה הזו - מה כבר אוכל לבקש ???
שטרחתי תוך מספר שעות לבחון אותם לעומק כשהם ללא הרצה בכלל
אני עושה הפסקה כבר האוזניים שלי עייפות
כמובן לא בדקתי - פסנתר - מקהלה א-קפלה עוגב - אופרה שלמה ועוד פרמטרים - אני עוד עתיד לכתוב על כך
אבל נבדקו במיטב ציוד איכותי
בברכה
האם הן מתאימות לקלאסית - סולו וקאמרית יותר מה-800 ?SONYES כתב:
בברכה...
מאוד מעניין !!!!!!!
ATH-W1000X
אוזנייות עם טעם ואופי די מעניין - קניתי אותם סתם בפרץ שתל התלהבות כי רציתי W של אודיו טכניקה
הן ממש ממש טובות בגאז מוסיקה עם כלים אקוסטיים נהדרות גיטרות חלום ממש
עוגב גם הבס פשוט לשבת ולהתמוגג מצליל עשיר וזורם ומה גם הנוחיות שלהן חבלז עם הרפידות מעור
מוסיקה יוונית שאני שומע המון כאלו שבנו אותם לזה ממש
בהופעה של יאני קוציראס
זה חוויה אחרת מעט
הן לא מדוייקות אבסוליטית כמו ה800 בכל הספקטרום שלהן W1000X
וקאלי זמרות מקהלת נשים או הזמר חריס אלקסיו
ביפן תכננו את האוזניות לקול שלה ממש
לגרנד אופרה כמו אידה אותלו פוציני מקהלות של מוצרט מתוך המיסות שלו רק 800 .
יש ל ATH-W1000X אופי מיוחד מאד מאד נוח על הראש גם אופי של נעלמות לך פתאום אתה עם המוסיקה
אבל לא נשמעות כך שהן חדשות צריך קצת לשפר והתוצאה בהחלט משתלמת .
והיופי והמראה שלהן מליון דולר
זו אוזניה כפית לסוג מוסיקה שמתאים לי
המשל דומה
יש לך כמה רכבים כל רכב למטרה אחרת
ה800 הכל נשמע שם בדיוק כמו שאתה מזין אותן וזה היחוד שלהן סופר סופר מוסיקאליות בתנאי שהקלטה טובה אחרת
כל הפקים אפילו קיו הכי קטן או שינוי מיקום של הקלטה מיקרופונים הכל כל כך בולט יוצא החוצה
ב1000 יש אוירה של בוא נעזוב את הדיוק ויהי FAN אין לי הגדרה אחרת
יש קצת יותר פילפל בגוונים שקופות משתלב יפה עם המיד ובס עוטף
בברכה
אוזנייות עם טעם ואופי די מעניין - קניתי אותם סתם בפרץ שתל התלהבות כי רציתי W של אודיו טכניקה
הן ממש ממש טובות בגאז מוסיקה עם כלים אקוסטיים נהדרות גיטרות חלום ממש
עוגב גם הבס פשוט לשבת ולהתמוגג מצליל עשיר וזורם ומה גם הנוחיות שלהן חבלז עם הרפידות מעור
מוסיקה יוונית שאני שומע המון כאלו שבנו אותם לזה ממש
בהופעה של יאני קוציראס
זה חוויה אחרת מעט
הן לא מדוייקות אבסוליטית כמו ה800 בכל הספקטרום שלהן W1000X
וקאלי זמרות מקהלת נשים או הזמר חריס אלקסיו
ביפן תכננו את האוזניות לקול שלה ממש
לגרנד אופרה כמו אידה אותלו פוציני מקהלות של מוצרט מתוך המיסות שלו רק 800 .
יש ל ATH-W1000X אופי מיוחד מאד מאד נוח על הראש גם אופי של נעלמות לך פתאום אתה עם המוסיקה
אבל לא נשמעות כך שהן חדשות צריך קצת לשפר והתוצאה בהחלט משתלמת .
והיופי והמראה שלהן מליון דולר
זו אוזניה כפית לסוג מוסיקה שמתאים לי
המשל דומה
יש לך כמה רכבים כל רכב למטרה אחרת
ה800 הכל נשמע שם בדיוק כמו שאתה מזין אותן וזה היחוד שלהן סופר סופר מוסיקאליות בתנאי שהקלטה טובה אחרת
כל הפקים אפילו קיו הכי קטן או שינוי מיקום של הקלטה מיקרופונים הכל כל כך בולט יוצא החוצה
ב1000 יש אוירה של בוא נעזוב את הדיוק ויהי FAN אין לי הגדרה אחרת
יש קצת יותר פילפל בגוונים שקופות משתלב יפה עם המיד ובס עוטף
בברכה
כן,מחשב (הפטיפון בתיקון... סתם
)
כרטיס קול ASUS D2X מאוד איכותי בעל מעבד Burrbrown 24bit עם המון אפשריות כיוון\חיתוך לכל תדר ואלמנט ותצורות קבועות מראש,אני מאוד מרוצה ממנו
http://www.asus.com/Sound_Cards_and_Dig ... Xonar_D2X/
ההתרשמות שלי עם האוזניות או עם המגבר שהתווסף לאחר מכן?
וקיבלתי את המגבר אחרי 3 שבועות בערך
כרטיס קול ASUS D2X מאוד איכותי בעל מעבד Burrbrown 24bit עם המון אפשריות כיוון\חיתוך לכל תדר ואלמנט ותצורות קבועות מראש,אני מאוד מרוצה ממנו
http://www.asus.com/Sound_Cards_and_Dig ... Xonar_D2X/
ההתרשמות שלי עם האוזניות או עם המגבר שהתווסף לאחר מכן?
וקיבלתי את המגבר אחרי 3 שבועות בערך