המלצה למחשב נייד לגיימינג
גודל מסך 17 אינץ' ומעלה באיכות 1920X1080toxin כתב:איזה גודל מסך אתה מעדיף? אפשר לשאול למה דווקא נייד ולא נייח?
בעיקרון אין הבדל ביניהם במפרט אבל לדעתי איכות הבנייה של אסוס קצת יותר טובה מ MSI....
בעיקרון יש לי נייח אבל אני כנראה מחזיר אותו לחנות ממש בקרוב בעד החזר כספי מהסיבה שמסיבה מסויימת המחשב קופא לי ואצלם הכל בסדר(כבר הזמנו חשמלאי ובדקנו את החשמל והכל בסדר),כל החלקים במחשב כבר הוחלפו ולכן אין ממש פתרון לזה כי המחשב עצמו אמור להיות בסדר אבל איכשהו אצלי הוא לא עובד כמו שצריך.
לכן אני החלטתי לקנות מחשב נייד מהסיבה שאם הוא עובד הוא עובד הדבר היחידי שמחובר אליו חיצוני זה הכבל חשמל ולכן הפעילות איתו אמורה להיות כמו שצריך.
אבל כבר אמרתי שמסיבה מסויימת הנייח שיש לי לא עובד כמו שצריך למרות שהחלקים שלו בסדרmp3lll כתב:מיותר וחבל על הכסף! עדיף נייח, נוח יותר,ציחזיק לשנים וכו....
לכן הבנתי שזה משהו שקשור לחיבור שלו אצלי בבית ומחשב נייד לא צריך אף חיבורים חוץ מהמטען לכן החלטתי לקנות מחשב נייד.
ללכת על נייד לגיימינג כשלא חייבים את הניידות זה ממש לא הגיוני !
אתה מקבל מערכת חלשה בהרבה עם אפשרויות שדרוג שואפות לאפס והרבה פחות כיף לגיימינג בעבור הכסף שלך !
תמצא טכנאי מקצועי שיעבוד על המחשב של (ואם צריך גם בדיקות אצלך בבית) - אין מצב לכישוף - יש כאן רכיבי חומרה...
ובאמת אנחנו מנסים לעזור לך מכל הלב - וכואב לנו לראות חבר מבזבז ככה...
אתה מקבל מערכת חלשה בהרבה עם אפשרויות שדרוג שואפות לאפס והרבה פחות כיף לגיימינג בעבור הכסף שלך !
תמצא טכנאי מקצועי שיעבוד על המחשב של (ואם צריך גם בדיקות אצלך בבית) - אין מצב לכישוף - יש כאן רכיבי חומרה...
ובאמת אנחנו מנסים לעזור לך מכל הלב - וכואב לנו לראות חבר מבזבז ככה...
כרגע הטכנאי שעובד איתי בודק את המחשב ממש בדיקה אחרונה הכי מעמיקה שאפשר לפני שהוא אומר שהוא לא יודע מה זה.דבר שני הניידות זה תמיד נחמד ככה אפשר ללכת אל מישהו ולשחק ביחד במקום דרך הסקייפ והניידות מונעת ממך להיות תקוע במקום אחד כל הזמן באפשר כל הזמן לזוז עם המחשב.maya1 כתב:ללכת על נייד לגיימינג כשלא חייבים את הניידות זה ממש לא הגיוני !
ובאמת אנחנו מנסים לעזור לך מכל הלב - וכואב לנו לראות חבר מבזבז ככה......
המחיר של המחשב הנייח שיש לי הוא 6600 שזה אומר שצריך להוסיף רק עוד קצת אם אני רוצה לקנות ב7000 שקל.
בכל זאת אני הייתי מעדיף להשאר עם המחשב הנייח שיש לי מהסיבה שהוא באמת חזק עם כרטיס מסך RADEON 7970 אבל באמת שכבר אין לי כח מהסיבה שהבעיה קרתה מאז שקניתי את המחשב וכבר נמאס לי ממנו בגלל זה.
למרות שלפי מחקר מעמיק שעשיתי בנוגע לכרטיסי מסך בניידים לפי דעתי הכטיס מסך GTX 765M חלש יחסית ולכן אני שוקל לקנות ב10000 שקל את זה:http://ksp.co.il/?uin=20516 שהכרטיס מסך שלו GTX780M חזק כמעט פי 2 ולפי מה שאני רואה הוא אמור להריץ את כל המשחקים החזקים על ULTRA בניגוד ל765M שיכול להריץ את רובם רק על HIGH.
http://www.notebookcheck.net/Computer-G ... 849.0.html
תבחרו שמה 13 ו-59 ותלחצו למטה RESTRICT ותראו שקיים הבדל גדול.
השאלה היא האם זה שווה את ההשקעה של עוד 3000 שקל בגלל זה אני שואל פה אולי יש משהו אפילו טוב יותר.
אני די בטוח שזה לא הגיוני כי ניסיתי כל דבר אפשרי.מה יכולה להיות הבעיה במחשב ריק(אחרי פירמוט) שפשוט נתקע כאתה רואה סרטון ביוטיוב?בעיה עם החשמל זה לא כי זה כבר נבדק.אחד מהדברים המחוברים למחשב כמו מסך,עכבר,מקלדת זה לא יכול להיות זה גם נבדק.זה אומר שמשהו במחשב שלי לא מתאים לבית שלי(לרשת החשמל בו כנראה מסיבה מסויימת שלא ניתנת למציאה).BennyBron כתב:מה הבעיה? יכול מאוד להיות שיפטרו לך אותה כאןובחינם!
...
המחשב בעצם קופא.אתה רואה את הדברים שעל המסך תקועים ומה שאתה לא עושה אתה לא רואה תגובה על המסך
ולאחר מכן המחשב עושה ריסטרט.
ניסיתי לעבוד עם כרטיס רשת בלי כרטיס רשת עם כבל אינטרנט בלי כבל אינטרנט החליפו לי כל חלק אפשרי במחשב.
מה יכולה להיות הבעיה לפי דעתכם?
אתה לא בכיוון לדעתי. בדקת כ.מסך? בדקת זכרון RAM?
האם הקפיאות האלה מתרחשות רק בפעולות מסוימות? מהן? אין דבר כזה מחשב לא מתאים לרשת החשמל בבית.
יכול להיות שהספק מזייף, אבל אתה טוען שהחשמל נבדק. איך?
נראה שלא בדקת המון כיוונים והפתרון הרבה יותר פשוט ממה שאתה חושב
בטח לא לזרוק 7000 שקל על מחשב חלק יותר.
האם הקפיאות האלה מתרחשות רק בפעולות מסוימות? מהן? אין דבר כזה מחשב לא מתאים לרשת החשמל בבית.
בטח לא לזרוק 7000 שקל על מחשב חלק יותר.
הקפיאות יכולות להתרחש בכל ציטואציה כשאני באינרטנט כשאני משחק כשאני מדבר בסקייפ עם חבר.BennyBron כתב:אתה לא בכיוון לדעתי. בדקת כ.מסך? בדקת זכרון RAM?
בטח לא לזרוק 7000 שקל על מחשב חלק יותר....
הוחלף כרטיס מסך מספר פעמים הוחלפו זכרונות הRAM(יש לי 8 במחשב נייח),החליפו לי ספק כוח לספק חזק יותר..
ובמעבדה של TMS(משם קניתי את המחשב ) וגם אצל התכנאי שהבאתי לו את המחשב לבדיקה המחשב עומד מצויין בכל הבדיקות הקיימות ובכל בדיקות המאמץ.הגיע אלינו הביתה חשמלאי שבדק את החיבורים(למרות שניסיתי לחבר את המחשב ב3 נקודות רחוקות אחת מהשנייה בבית והמחשב קפא בכולם.החשמלאי אמר שהזרם שעובר מעולה ושלא אמורה להיות בעיה מבחינת החשמל.לוח אם גם הוחלף במחשב ועוד כמה חלקים שאני לא זוכר הוחלפו.
נ.ב.
שכחתי לציין שגם המסך הוחלף וניסיתי עם מסך אחר והבעיה עדיין קרתה.ניסיתי להחליף ולהתשמש בקבלים ובכניסות אחרות וזה גם לא עזר.
לפי דעתי החליפו את המעבד.BennyBron כתב:המעבד תקין? אולי המארז מקצר? .... ניסיתם להפעיל את המחשב מחוץ למארז?...
לנסות להפעיל את המחשב מחוץ למארז לא ניסיתי.יכול להיות שבעיה במארז תגרום לתקלה שכזאתי במחשב?שהמחשב קופא לזמן מסויימם ואז עושה ריסטרט?(החשמל בבית לא קופץ או משהו)
החליפו לוח אם.BennyBron כתב:לפי דעתך, או החליפו? יותר סביר שזה הלוח ולא המעבד. לא סביר שזה המארז אבל בכל זאת הייתי מוציא אותו מהמשוואה....
אין לי מסכים כחולים אתה רואה את הדבר האחרון שראית על המסך לפני שזה נתקע וזה לא זזBatnun כתב:אני זוכר מקרה שהיה לי בעבודה עם מסכים כחולים. החליפו את כל מה שאפשר, אבל בסוף התברר שזה באמת היה מעבד...
Batnun
....