עזרה/bowers & wilkins P5 VS Sony MDR-R1

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
נתנאלדדון פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מחפש אוזניות שחשוב מאוד שיהיו נוחות,יפות,ואיכותיות לאייפון ולטלויזיה בחדר מדי פעם ושיהיו בצבע לבן.
אלו בנתיים האוזניות שמצאתי שנראו לי,מישהו יכול להמליץ לי על עוד אוזניות בסגנון וגם מבין ה2 האלה מי טובה יותר??
תודה רבה מראש לעוזרים :)

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #2 

אני יכול להגיד לך שהשבוע החזרתי לאמזון סוני MDR-1R. זו לא הייתה אזניה גרועה. הצליל היה ברור ואיכותי אבל יש לה בעייה בקצוות. חסר באס וחסרה הרחבה לבאס הנמוך גם כשמעלים את הנמוכים באקולייזר ולטעמי קצת חסרה "ניצוץ" בטרבל. הסוני מתאימה למאזינים למוסיקה עם הרבה מידים ושלא מחפשים באס.
אתמול לקחתי Audio Technica M50 ומהם אני מרוצה. אמנם פחות בהירות במידים אבל צליל יותר מהנה ועם יותר באס וטרבל. הסוני היו יותר נוחות by far והמיקרופון שלהן היה איכותי.
לא מכיר מספיק טוב את ה B&W כדי לספר עליהן.

אני החלטתי על תקציב מוגבל (700 ש"ח בערך) אבל אם לא הייתה לי הגבלת תקציב, הייתי הולך בעיניים עצומות על v-moda m-100. יש אותן גם בלבן. $300 באמזון.
עריכה, תיקון: הלבנות דווקא הכי זולות ועולות $280 :)

נתנאלדדון פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

ה-v moda נראות זוועה אחי...חיפשתי משהו שנראה סביר איכשהו לגודל הזה
ויש מצב שהסוני עולות 220 דולר אני יכול להזמין באיביי העניין הוא שהמשלוח מסיאול(דרום קוריאה) זה אמין??

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #4 

זה כנראה עניין של טעם. אני חושב שה V-moda יפות. גם אפשר להחליף להם את ה"מגן" מתכת ולהזמין איזה ציור שבא לך אם יש לך תקציב לזה.
שורה תחתונה חשוב האיכות אודיו וההתאמה לטעם שלך יותר מאיך שזה נראה. אם האזניות לא לטעמך מה זה משנה אם זה התכשיט הכי יפה?
דרום קוריאה באופן עקרוני זה אמין אבל לך תדע. חוץ מזה, אני לא מניח שתהייה לך אפשרות להחליף...
שוב מזהיר אותך לגבי הסוני, הן לא היו לטעמי בכלל: http://www.hometheater.co.il/vt200426.S ... 9F-gt.html

מה אתה אומר על אלה: NAD VISO HP50? לטעמך מבחינת מראה?

נתנאלדדון פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אני רוצה אוזניות לבנות ועגולות(כמו הסוני והביטס) על הB&W עוד הייתי מוכן להתפשר כי שמעתי שהם בין הטובות בשוק
אבל אני לא יכול להסתובב ברחוב כמו דיוויד גואטה חייב משהו שנראה נורמלי

איך אני מזהה לפני שאני קונה אם הם מזויפות?יש איזה מס' סריאלי או משהו כזה??

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #6 

אין מס' סיראלי חוץ מזה יש את האתר הזה : www.juno.co.uk , אתר אמין ביותר , אני הזמנתי משם ובניגוד ל freedom אני מאוד ממליץ על הסוני , מה שאומר שאתה חייב לשמוע את האוזניות לפני שאתה מזמין.

eladi7
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 412
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #7 

יש שמועות שהביטס סטודיו החדשות טובות בהרבה מהקודמות..
ויש גם שמועות שהSMS של 50 סנט נשמעות נחמד..

:wink:
מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”