** עזרה בבחירת מכונה לפני הזמנה מחו"ל **
נעים מאוד,
אשמח לקבל את עזרת המומחים בבחירת מכונה.
מחפש את יחס העלות\תועלת הטובה ביותר.
כרגע אלו המועמדות הפוטנציליות:
Bezzera Giulia במחיר 950 יורו
Bezzera Magica במחיר 900 יורו
Bazzera Unica במחיר 740 יורו
Bezzera BZ10 במחיר 750 יורו (ללא E61)
Rocket Cellini Classic במחיר 950 יורו
יש דגמים נוספים שהייתם שוקלים סביב אותם מחירים ? (expobar, isomac, Vibiemme )
אם כבר אני עושה הזמנה מחו"ל למכונה, האם לא כדאי להזמין גם מטחנה ולחסוך את ההפרשים בארץ?
ראיתי שיש מטחנות טובות באזור ה 200-250 יורו (רוקי דגם 2013 או BB005)
הן לא עדיפות על ה K3 ?
אשמח לקבל את עזרת המומחים בבחירת מכונה.
מחפש את יחס העלות\תועלת הטובה ביותר.
כרגע אלו המועמדות הפוטנציליות:
Bezzera Giulia במחיר 950 יורו
Bezzera Magica במחיר 900 יורו
Bazzera Unica במחיר 740 יורו
Bezzera BZ10 במחיר 750 יורו (ללא E61)
Rocket Cellini Classic במחיר 950 יורו
יש דגמים נוספים שהייתם שוקלים סביב אותם מחירים ? (expobar, isomac, Vibiemme )
אם כבר אני עושה הזמנה מחו"ל למכונה, האם לא כדאי להזמין גם מטחנה ולחסוך את ההפרשים בארץ?
ראיתי שיש מטחנות טובות באזור ה 200-250 יורו (רוקי דגם 2013 או BB005)
הן לא עדיפות על ה K3 ?
- spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- נתן תודות: 105 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אשמח לשמוע גם תשובות גם אני שוקל להזמין מחו"ל לפי הטענות פה יגיע יותר מהר מהזמנה מהארץ
מאיזה אתר אתה חושב להזמין?
מאיזה אתר אתה חושב להזמין?
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
הג׳וליה והרוקט הכי אטרקטיביות בקצה העליון של הסקאלה ובקצה השני ה BZ10 שהיא אחלה מכונה למחיר שלה עם מימדים קומפקטים יותר מהאחרות.
לגבי מטחנה זה לא כל כך משתלם אלא אם הולכים על המטחנות היקרות כגון מאצר מיני אלק׳ וצפונה, ברמות המחיר שאתה מכוון ה K3 מנצחת ואין תמורה טובה יותר.
חיבור ישיר לא מעניין ? זה פלוס ענק גם אם נראה מרתיע בהתחלה...
לגבי מטחנה זה לא כל כך משתלם אלא אם הולכים על המטחנות היקרות כגון מאצר מיני אלק׳ וצפונה, ברמות המחיר שאתה מכוון ה K3 מנצחת ואין תמורה טובה יותר.
חיבור ישיר לא מעניין ? זה פלוס ענק גם אם נראה מרתיע בהתחלה...
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
היוניקה זה סינגל בויילר ככה שהיא לא בקטגורייה של השאר.
אני חושב שעדיף ראש e61 אם התקציב מאפשר וגם אם כבר קונים בחו״ל אז דגמים עם חיבור ישיר שלא נפוצים בארץ כמו ג׳וליה R ורוקט V2 ייתנו עוד שידרוג באיכות ובנוחות.
אני חושב שעדיף ראש e61 אם התקציב מאפשר וגם אם כבר קונים בחו״ל אז דגמים עם חיבור ישיר שלא נפוצים בארץ כמו ג׳וליה R ורוקט V2 ייתנו עוד שידרוג באיכות ובנוחות.
לגבי חיבור מים ישיר:
זה מייקר את המכונה וזה מכניס אותי להוצאות נוספות של מיכל ריכוך, חיבור וכו' - לא ?! מה הערכה לתוספת ?
לגבי האתרים, המחירים דיי זהים באתרים שאני בדקתי:
lagondola.it
espressocoffeeshop.com
rimprezza.de
הייתי גם שוקל VBM DOMOBAR Junior אבל הוא לא נמצא באתרים בחו"ל. הדגם עדיף על הדגמים שרשמתי ?
זה מייקר את המכונה וזה מכניס אותי להוצאות נוספות של מיכל ריכוך, חיבור וכו' - לא ?! מה הערכה לתוספת ?
lagondola.it
espressocoffeeshop.com
rimprezza.de
הייתי גם שוקל VBM DOMOBAR Junior אבל הוא לא נמצא באתרים בחו"ל. הדגם עדיף על הדגמים שרשמתי ?
- shlomyga
-
- חבר ותיק

ריכוך מים תהיה חייב לעשות בכל מקרה כדי לשמור על המכונה מאבנית, אז נכון שמרכך 8 ליטר שישודך למכונה בחיבור ישיר יקר יותר ממרכך קטן שתשים בתוך המיכל אבל לטווח ארוך ולנוחות במיידית הוא יהיה שווה כל שקל נוסף.Bugsy כתב:לגבי חיבור מים ישיר:
lagondola.it
espressocoffeeshop.com
rimprezza.de
הייתי גם שוקל VBM DOMOBAR Junior אבל הוא לא נמצא באתרים בחו"ל. הדגם עדיף על הדגמים שרשמתי ?...
עלות צנרת לחיבור ישיר תהיה בסביבות 200 שקל.
בהערכה גסה מדובר על תוספת של 1500-2000 שקל.(מכונה יקרה יותר + מרכך + חיבור).
לא רואה ייתרון מסויים ל-VBM על השאר.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
הג'וניור קטנה יותר ויש לה גימור גבוה אבל יש שם דוד עומד. יש את הסופר דומובר הרגילה שיש לה דוד שוכב מעל 2 ליטר והיא גדולה יותרץ
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
תודה על התשובות חברים
shlomyga, יש הבדלים של 200 יורו בין הדגמים שיכולים להגיע עם חיבור למים קבוע לבין דגם מיכל מים (ג'וליה, רוקט) - עדיין שווה לדעתך ההפרש בקנייה ?
איך הג'וליה בהשוואה ל Rocket cellini P.P.V2 ? מי עדיפה ?
אגב, מישהו יודע מחיר מעודכן ל K3 בארץ כרגע? (באתר הגרמני אז זה 200 יורו....אז אולי עדיין שווה להוסיף להזמנה)
shlomyga, יש הבדלים של 200 יורו בין הדגמים שיכולים להגיע עם חיבור למים קבוע לבין דגם מיכל מים (ג'וליה, רוקט) - עדיין שווה לדעתך ההפרש בקנייה ?
אגב, מישהו יודע מחיר מעודכן ל K3 בארץ כרגע? (באתר הגרמני אז זה 200 יורו....אז אולי עדיין שווה להוסיף להזמנה)
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
לדעתי שווה להשקיע בחיבור ישיר לטווח הארוך וזה חוסך גם התעסקות עם פילטרים קטנים - קונים מרכך גדול + פילטר פחם פשוט או בריטה מקצועי וסוגרים עניין.
רוקט או Bezzera? נראה לי שהייתי בוחר ברוקט כי לדעתי זה היצרן הכי איכותי של מכונות E61 היום.
לגבי ה K3, רוני מקפה רות מוכר ב 1400 + מע"מ, 200 אירו מגרמניה נשמע מפתה אבל תוסיף מע"מ ומשלוח וכנראה שתגיע קרוב מאוד למחיר הישראלי.
אגב 200 אירו זה לדגם החדש עם הטיימר מקדימה או לדגם היוצא עם הטיימר בתחתית המטחנה ? רוני משווק במחיר שציינתי את הדגם החדש עם הטיימר מקדימה ובצבע שחור מטאלי מאוד יפה.
לדעתי ורק בגלל שמדובר ברוני שהוא ישר והגון ונותן שירות מצוין כדאי לך לקנות את המטחנה בארץ ...
רוקט או Bezzera? נראה לי שהייתי בוחר ברוקט כי לדעתי זה היצרן הכי איכותי של מכונות E61 היום.
לגבי ה K3, רוני מקפה רות מוכר ב 1400 + מע"מ, 200 אירו מגרמניה נשמע מפתה אבל תוסיף מע"מ ומשלוח וכנראה שתגיע קרוב מאוד למחיר הישראלי.
אגב 200 אירו זה לדגם החדש עם הטיימר מקדימה או לדגם היוצא עם הטיימר בתחתית המטחנה ? רוני משווק במחיר שציינתי את הדגם החדש עם הטיימר מקדימה ובצבע שחור מטאלי מאוד יפה.
לדעתי ורק בגלל שמדובר ברוני שהוא ישר והגון ונותן שירות מצוין כדאי לך לקנות את המטחנה בארץ ...
- shlomyga
-
- חבר ותיק

לדעתי שווה וזו גם הבחירה שאני עשיתי ונהנה ממנה מאוד כבר כמה חודשים.(בחרתי ברוקט V2)Bugsy כתב:תודה על התשובות חברים![]()
אגב, מישהו יודע מחיר מעודכן ל K3 בארץ כרגע? (באתר הגרמני אז זה 200 יורו....אז אולי עדיין שווה להוסיף להזמנה)...
- liveisrael
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
יש הבדלים בין ה Giulia לבין ה Magica חוץ מפתח המילוי ? 
כפיר, לפי מה שרשום באתר זה הדגם האחרון והכי עדכני ל 2013 אבל אני לא רואה בתמונה טיימר מקדימה.כפיר_ש כתב: לגבי ה K3, רוני מקפה רות מוכר ב 1400 + מע"מ, 200 אירו מגרמניה נשמע מפתה אבל תוסיף מע"מ ומשלוח וכנראה שתגיע קרוב מאוד למחיר הישראלי.
...
http://www.rimprezza.de/epages/63241512 ... ListPrice=
מה שכן ראיתי שהכרום עולה טיפה יותר.
דבר נוסף, מצאתי בחו"ל Bezzera BZ09 במחיר ממש נמוך. 550 יורו. אני יודע שזה דוד אחד ללא מחליף חום ולא E61 אבל האם שווה לשקול את זה ביחס תמורה מחיר ? ממילא אצלי 90% מהפעמים זה רק אספרסו וזה 300 יורו נמוך יותר ממחיר התחלתי למכונה E61 עם מחליף חום.
או שלא לחשוב בכיוון הזה בכלל ואני אתחרט מהר מאוד ?
אם זה 99 אחוז אז לך על דוד יחיד ו-PID, אם התקציב לא מאפשר אז דוד יחיד זה גם פתרון.
לכל תקציב יש פתרון, השאלה כמה אתה מוכן להשקיע וכמה אתה אוהב את כל הסיפור הזה שנקרא קפה.
איזה ציוד יש לך היום? מדוע אתה רוצה לשדרג?
לכל תקציב יש פתרון, השאלה כמה אתה מוכן להשקיע וכמה אתה אוהב את כל הסיפור הזה שנקרא קפה.
איזה ציוד יש לך היום? מדוע אתה רוצה לשדרג?