צריך עזרה בדחיפות

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
HELLBOY פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 178
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

קניתי סטרימר DUNE HD BASE 3D אבל הסתבכתי איתו , הפעלתי סרט רגיל שהיה בתיקיה עם התרגום שלו ששניהם באותו שם הסטרימר הפעיל את הסרט אבל אני לא מוצא את התרגום איך אני יכול להפעיל את התרגום ? ואותו דבר בסרטי בלו ראי נכנסתי למדריכים וראיתי שם שצריך להעתיק לתיקיית ה- BDMV את התרגום עם השם index.srt עשיתי אותו הדבר וגם לא מצליח למצוא את התרגום אני מוצא תרגומים אחרים... קראתי שצריך להגדיר את זה כדי שיפעל איך מגדירים את זה? תסבירו לי בבקשה איך להפעיל תרגום בסרט רגיל ובסר בלו ראי תהיו סבלנים איתי ותעזרו לי אני לא רוצה להתחרט שקניתי אותו גם ככה הוא לא זול.....

תודה מראש.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46394
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #2 

רוב הסיכויים שהבעיה טמונה בשמות הקבצים. וודא כי במחשב אתה מצליח לראות את התרגום המדובר יחד עם קובץ הוידאו.

HELLBOY פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אני בודק תמיד במחשב לפני שאני מעביר לסטרימר במחשב הכל בסדר גמור וגם אלו סרטים שראיתי אותם דרך הטלויזיה לפני שקניתי את הDUNE הייתי רואה דרך הUSB של הטלויזיה והיא הייתה מזהה את זה חלק אתמול כשניסיתי בDUNE הוא לא מראה לי את התרגום אולי צריך לעשות משהו בהגדרות? כי אני פעם ראשונה קונה סטרימר..... אם כן תגיד לי איפה ואיך...

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #4 

מה קורה אם אתה לוחץ על כפתור ה- Subtitle בשלט, יש אפשרות לבחור קובץ SRT?

HELLBOY פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

פה הבעיה ששם אני לא מוצא את התרגום.... אני רואה את כל התרגומים שבאים ביחד עם הסרט רק את SRT לא נמא איתם....

HELLBOY פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

כמובן אני מדבר גם בסרטים רגילים וגם בסרטי בלו ריי......

new-guy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1802
נתן תודות: 269 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #7 

סרט ותרגום בקובץ לא בלוריי צריכים להיות בדיוק אותו הדבר
תעתיק את שם הסרט ושים אותו בתרגום.
תעשה תמיד "רענן" אחרי כל פעולה כזאת בסטרימר-עובד כמו גדול!

בקשר לבלוריי איזה וונידוס יש לך במחשב?
במידה וזה 7 תרשום על הקובץ רק INDEX את הSRT הוא מכניס לבד
גם עובד כמו גדול ושוב לא לשכוח לעשות "רענן" בסטרימר אחרי כל פעולה

מעבר לזה סטרימר מדהים תן לו כמה ימים (Y)
ועדכן אם עובד התרגום?

נ.ב שים לב שבוונינדוס 7 לא שמים ידנית סיומת .SRT הווינדוס עושה זאת לבד שהוא מזהה קובץ תרגום
40 שנה לך תיזכור..

HELLBOY פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

זה מה שעשיתי בדיוק גם עם הסרטים הרגילים וגם עם הבלו ראי ואגב אני עובד עם XP עד היום לא 7.
יכול להיות הרענון יפתור את הבעיה? טוב אני אנסה את זה בערב ואעדכן.....

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #9 

new-guy,
מערכת ההפעלה לא מזהה קבצי תרגום ככאלו ונותנת להם סיומות. מה שקורא אצלך זה שההגדרות במערכת ההפעלה מכוונת להסתרת הסיומת, לכן אתה תחת הרושם השגוי שהסיומת ניתנת בצורה אוטומטית.

HELLBOY,
על מנת להבין טוב יותר את הבעיה, הצג תמונת מסך של הקבצים מעל מחשב, כולל הסיומות וכולל ההגדרות במערכת הפעלה אשר מראות כי הצגת סיומות מתאפשרת. לאחר מכן, הצג את הקבצים כפי שהם נראים מעל הסטרימר, הבחירה בקובץ הוידאו ואת הפלט לאחר לחיצה על כפתור ה- Subtitle. אם אפשרי, עדיף וידאו עבור החלק האחרון.

HELLBOY פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

בסדר אני אעשה את זה בערב....

HELLBOY פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

חברים רק רציתי לומר תודה בכל זאת על העצות כי דרכם עליתי על הבעיה היה משהו פגום בקובץ התרגומים ועכשיו הכל עובד מצוין.....
רק רציתי לשאול עוד שאלה כשקניתי את הסטרימר המוכר אמר לי שהכי טוב לחבר את הסטרימר לרסיבר דרך כבל HD ולא כבל אופטי כי ככה אני אקבל איכות יותר טובה הבעיה שבDUNE יש יציאה אחת של HD שחברתי לטלויזיה אז אך אני אחבר את הסטרימר לרסיבר? נשארה לי רק אופצית הכבל האופטי.......
ובהגדרות הסטרימר של האודיו בחרתי ב7.1 במקום 5.1 ואצלי הרסיבר 7.1 אבל יש לי 4 רמקולים סנטר 1 וסאב זה בסדר הבחירה? וקצב מירבי בחרתי ב192khz היה גם 96 ו48 זה בסדר מה שבחרתי?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”