מזרן סילי בעייתי
-
inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
- שם מלא: inonr
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
יש ברשותי מזרון של סילי Ever Green בן 5 שנים, בשנה האחרונה המזרון באיזור המסה של הגוף (ישבן ומעלה עד הכתפיים) מאוד שקוע בזמן שכיבה/ישיבה, כאשר שוכבים על הבטן ממש מרגישים קימור בגב. יש על המזרון אחריות (בדיחה שעולה 290 שקל להגעת מומחה) והזמנתי איש שירות שבדק בצורה הכי יבשה שאין שקיעה טבעית (חוט נילון שנמתח והראה שאין מרווח שעולה על 3 וקצת סמ) ועל כן המזרון תקין.
נתחיל מזה שהאחריות הזאת בדיחה, מעבר לכך מה עוד ניתן לעשות, גם שלוחצים על האיזורים הבעייתים במזרון לא מרגישים את ההתנגדות שלו.
שוקל לזרוק את המזרון כי אפילו לעניים לא הייתי רוצה לתת מזרון דפוק
נתחיל מזה שהאחריות הזאת בדיחה, מעבר לכך מה עוד ניתן לעשות, גם שלוחצים על האיזורים הבעייתים במזרון לא מרגישים את ההתנגדות שלו.
שוקל לזרוק את המזרון כי אפילו לעניים לא הייתי רוצה לתת מזרון דפוק
הדעות חלוקות, אבל אישית אני חושב ש 5 שנים זה די והותר, וכנראה המזרן עשה את שלו.
אם אתם מתכוונים לחפש מזרן חדש, אולי כדאי לחפש כזה בעל דרגת קשיחות גבוהה יותר מהנוכחי.
אם אתם מתכוונים לחפש מזרן חדש, אולי כדאי לחפש כזה בעל דרגת קשיחות גבוהה יותר מהנוכחי.
- raanan_beker
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
שמע לי - לך לרחוב הרצל בתל אביב מסגור סיפור בפחות מאלף ש"ח
ואני לא צוחק. זה מה שאני עשיתי - 700 ש"ח מזרון בלי שום שטויות שאצלי כבר שנתיים ועושה את העבודה יופי. וכנראה שאתה באמת צריך דרגת קשיחות גבוהה יותר, בלי קשר, כמו שהציעו פה.
-
inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
- שם מלא: inonr
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
לא בדיוק הבנתי מה הכוונה של שכבת בריאות, אבל רשום שצריך לסובב כל כמה חודשים, לא להפוך.
raanan_beker - יש לך המלצה למקום ספציפי בשביל מזרון ברחוב הרצל, קצת מפחיד אותי מזרון ב 700 שח, לא?
בשורה תחתונה מאוד התאכזבתי מהאיכות של מזרוני סילי, אגב הוא היה קשיח ונוח מאוד ב3-4 שנים הראשונות,
raanan_beker - יש לך המלצה למקום ספציפי בשביל מזרון ברחוב הרצל, קצת מפחיד אותי מזרון ב 700 שח, לא?
בשורה תחתונה מאוד התאכזבתי מהאיכות של מזרוני סילי, אגב הוא היה קשיח ונוח מאוד ב3-4 שנים הראשונות,
לי הייתה את אותה בעיה, עד שעברתי למזרן מלייטקס, זה יותר יקר, אבל שווה כל שקל. המסקנה שלי מהסיפור עם המזרונים זה שצריך להתרחק ממזרני קפיצים.
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
http://www.secretocafe.co.il
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
יש היום מזרנים שבאם עם "שכבת בריאות" כזו שזה עוד פס בעובי כמה סנטימטרים מעל המזרן שנועד לתת תמיכה והתאמה של המזרן לגוף. מזרנים כאלה לא הופכים ולא מסובבים. בפועל, מי שאוהב מזרנים קשים זה לא מתאים לו.
קנינו כזה של עמינח, אחרי כמה חודשים של כאבי גב הזמנו טכנאי והוא אמר שהמזרן תקין ופשוט לא מתאים לנו.
פנינו לעמינח, והם נתנו לנו זיכוי מלא על מחיר המזרן לקניית מזרן חדש בחנות של עמינח, למעט הובלה הלוך חזור.
קנינו משם את המזרן הקשיח ביותר שיש להם, המחירים התקזזו בדיוק כי היה איזה 20 אחוז הנחה באותו זמן...
מאז כבר כמה שנים אנחנו ישנים מצויין, ומקפידים להפוך כל כמה זמן את המזרן.
קנינו כזה של עמינח, אחרי כמה חודשים של כאבי גב הזמנו טכנאי והוא אמר שהמזרן תקין ופשוט לא מתאים לנו.
פנינו לעמינח, והם נתנו לנו זיכוי מלא על מחיר המזרן לקניית מזרן חדש בחנות של עמינח, למעט הובלה הלוך חזור.
קנינו משם את המזרן הקשיח ביותר שיש להם, המחירים התקזזו בדיוק כי היה איזה 20 אחוז הנחה באותו זמן...
מאז כבר כמה שנים אנחנו ישנים מצויין, ומקפידים להפוך כל כמה זמן את המזרן.
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
יש לי ניסיון עם חנות מפעל של פולימרים אשקלון ברחוב סלמה 40 ת"א
קניתי כבר 2 מזרנים מהם.
יחס מעולה, שירות טוב (מנהלת חנות בשם ליהי 0549081055)
גילוי נאות, זאת ממש לא פרסומת.
תנסו...
קניתי כבר 2 מזרנים מהם.
יחס מעולה, שירות טוב (מנהלת חנות בשם ליהי 0549081055)
גילוי נאות, זאת ממש לא פרסומת.
תנסו...
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.