להשאיר את ה- f6400 או להחליפה ? לפני שמגיעה ...

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ronsvis פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום

אתמול רכשתי את ה- samsung ua46f6400 ב- 6100 כולל התקנה עכשיו רציתי לדעת איך הוא?
יש לי את היום ומחר אולי כדי להתחרט חחחחח... מחר יגיע

אני לא ידעתי אם לקחת את ה- philips 8008 כי אין תמיכה ב- srt לפי מה שהבנתי ... ואין לי עוד כסף לסטרימר ... הציעו לי אותה ב- 8000 אלף ...

עכשיו מאוד רציתי את הפיליפס אבל העיניין עם העברית בעיקר בתרגום זה מה שגרם לי ללכת על הסמסונג...
אני בהתחלה רציתי או את הסמסונג f8000 או philips 8008 אבל הסמסונג יקרה מאוד .....

המרחק צפייה שלי הוא 3 מטר אבל הספה השניה קרובה יותר לטלויזיה ובגלל זה גם אני לא רוצה גודל של מעל 50 אינצ' .....
מה שחשוב לי זה :
תלת מימד
איכות תמונה בעיקר.....
סמארט קצת חשוב לי
אני צופה הרבה ב- hd של יס
ואני גם בטח יזרים סרטים דרך הסטרימר של הטלויזיה (למרות שעכשיו אני משתמש בזה של יס) אולי גם יזרים סרטי תלת מימד ( אפשר נכון? או שאני טועה ?)

אז עכשיו רציתי לדעת מה הטלויזיה הכי טובה לי עד בערך 7500 ש"ח .... כי אם אני יקנה את הפיליפס אז אני יצתרך גם סטרימר בטח....( אני גם לא יכול לחבר אותה למחשב כי אין לי hdmi בכרטיס מסך כי המחשב ישן .... אני גם יחליף אותו בעתיד )

אני מקווה שהבנתם ..

תודה לעוזרים ..... :D

עריכה : רציתי לשאול גם על צפייה ישירה דרך האינטרנט .. אם יש אפשרות היום באחת הטלויזיות .... אם כן אז איזו?

יש מצב המסכים הבאים יתאימו ויהיו שווים את הוספת המחיר ? :

sony w805
samsung סדרה 7

אני מאמין שיהיה אפשר להשיג אותם בין 7-8 אלף ... נראה לי.. וגם תומכים בעברית.... אבל אני לא יודע אם הסוני תומכת גם בעברית במקלדת שלה ...... אני יודע שסמסונג כן תומכים הכל בעברית גם במקלדת נכון? .

MovieO
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #2 

וואו התפזרת!
רצית בכלל פיליפס סדרה 8 ולבסוף לקחת סמסונג סדרה 6 ובכלל אתה כותב על סוני.

למרות שהסברת את השיקולים שלך עדיין לא ברור מה את מחפש?

לפי דעתי הרבה רוכשים את 6400 נשמע על פניו שהיא אחלה טלוויזיה.

אם אין לך תקציב מיותר תישאר איתה וכך גם תרוויח ממנה סמארט, srt ותמונה לא רעה בכלל (Y)

ronsvis פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

MovieO כתב:וואו התפזרת!

אם אין לך תקציב מיותר תישאר איתה וכך גם תרוויח ממנה סמארט, srt ותמונה לא רעה בכלל (Y)
...
חח תודה על התשובה..
אני תמיד מתפזר ... כי זה דבר קשה לבחור טלויזיה ...כתבתי גם למהחשבתי על כל טלויזיה לא סתם.. חח
ביחס לפיליפס היא יותר זולה וגם עם סמארט טוב והכל בעברית כולל תירגום בעברית ... וקראתי שהיא טובה וגם ראיתי בחנות ... מאוד יפה בעיקר השחור שלה מאוד טוב .... וגם אני לא יודע אם זה מצדיק את הכסף להוסיף לסדרה 7 של סמסונג כי הבנתי שמבחינת איכות תמונה אין הרבה הבדל.... ( אלא אם כן אני טועה )
בגלל זה אני מפוזר ... אני בכלל רציתי מאוד מאוד בהתחלה את ה-8008 בגלל איכות התמונה בעיקר וגם אמבילייט 3 צדדים אבל היא גם יותר יקרה וגם תרגום בעברית אין לה שזה מאוד קריטי...

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 912
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #4 

ronsvis כתב:
MovieO כתב:וואו התפזרת!

...
חח תודה על התשובה..
אני תמיד מתפזר ... כי זה דבר קשה לבחור טלויזיה ...כתבתי גם למהחשבתי על כל טלויזיה לא סתם.. חח
ביחס לפיליפס היא יותר זולה וגם עם סמארט טוב והכל בעברית כולל תירגום בעברית ... וקראתי שהיא טובה וגם ראיתי בחנות ... מאוד יפה בעיקר השחור שלה מאוד טוב .... וגם אני לא יודע אם זה מצדיק את הכסף להוסיף לסדרה 7 של סמסונג כי הבנתי שמבחינת איכות תמונה אין הרבה הבדל.... ( אלא אם כן אני טועה )
בגלל זה אני מפוזר ... אני בכלל רציתי מאוד מאוד בהתחלה את ה-8008 בגלל איכות התמונה בעיקר וגם אמבילייט 3 צדדים אבל היא גם יותר יקרה וגם תרגום בעברית אין לה שזה מאוד קריטי...
...
תישאר עם מה שרכשת, נראה לי שבמגבלות התקציב עשית בחירה נכונה. בסך הכל זה מסך לא רע בכלל

Johnik
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #5 

קנה סטרימר מיד שניה ב-200-300ש"ח כמה כבר עולה סטרימר? :?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”