אתמול רכשתי את ה- samsung ua46f6400 ב- 6100 כולל התקנה עכשיו רציתי לדעת איך הוא?
יש לי את היום ומחר אולי כדי להתחרט
אני לא ידעתי אם לקחת את ה- philips 8008 כי אין תמיכה ב- srt לפי מה שהבנתי ... ואין לי עוד כסף לסטרימר ... הציעו לי אותה ב- 8000 אלף ...
עכשיו מאוד רציתי את הפיליפס אבל העיניין עם העברית בעיקר בתרגום זה מה שגרם לי ללכת על הסמסונג...
אני בהתחלה רציתי או את הסמסונג f8000 או philips 8008 אבל הסמסונג יקרה מאוד .....
המרחק צפייה שלי הוא 3 מטר אבל הספה השניה קרובה יותר לטלויזיה ובגלל זה גם אני לא רוצה גודל של מעל 50 אינצ' .....
מה שחשוב לי זה :
תלת מימד
איכות תמונה בעיקר.....
סמארט קצת חשוב לי
אני צופה הרבה ב- hd של יס
ואני גם בטח יזרים סרטים דרך הסטרימר של הטלויזיה (למרות שעכשיו אני משתמש בזה של יס) אולי גם יזרים סרטי תלת מימד ( אפשר נכון? או שאני טועה ?)
אז עכשיו רציתי לדעת מה הטלויזיה הכי טובה לי עד בערך 7500 ש"ח .... כי אם אני יקנה את הפיליפס אז אני יצתרך גם סטרימר בטח....( אני גם לא יכול לחבר אותה למחשב כי אין לי hdmi בכרטיס מסך כי המחשב ישן .... אני גם יחליף אותו בעתיד )
אני מקווה שהבנתם ..
תודה לעוזרים .....
עריכה : רציתי לשאול גם על צפייה ישירה דרך האינטרנט .. אם יש אפשרות היום באחת הטלויזיות .... אם כן אז איזו?
יש מצב המסכים הבאים יתאימו ויהיו שווים את הוספת המחיר ? :
sony w805
samsung סדרה 7
אני מאמין שיהיה אפשר להשיג אותם בין 7-8 אלף ... נראה לי.. וגם תומכים בעברית.... אבל אני לא יודע אם הסוני תומכת גם בעברית במקלדת שלה ...... אני יודע שסמסונג כן תומכים הכל בעברית גם במקלדת נכון? .